• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iltihabım neden bitmiyor.....:(

bekarlığımdan beri iltihap yara mantar bunlarla uğraıyorum evlendim çocuk yapmaya uğraşıyoruzz olmuyor kaç defa doktora gittim hep fitil ilaç antibiyotik kullanıyorum en sonunda bi doktor buldum umarım o bana yardımcı olur...şimdilik fitille ilaçlara devam :(

Harikaymış canım hergün düzenlimi yaptın ,kaç gün yapmamız gerekiyor , kaç dk maydonozu kaynattın çok soru oldu ama benimde 2 senelik evli arkadaşım var kızcağız devamlı ilaç içiyor sonra yine tekrarlıyor inş senin sayende oda kurtulur
iltihap gittiyse hayırlısıyla bebişin olur inş

ortalama 10-15 dk kaynattım.ve sadece 1 bardak içtim.umarım arkadaşınında geçer canım.

arkadaşlar bende 3-4 aydır iltihap vardı zaten buradanda paylaşmıştım.ilaç fitil derken çok fayda etmedi ve en son maydonoz kürü yaptım şimdi akıntımdan eser yok ve son iki aydır korunuyorduk.2 haftadır artık doktorunda tavsiyesiyle korunmuyoruz ilaçta kullanmıyorum.yani iltihap sorunum tamamen ortadan kalktığı için...hafta sonu eşimle 2 kez beraber olduk ayrıca dün gecede olduk...adetim ayın 15 inde başlayıp 20 sinde bitmişti.fakat bu sabah hafif bir bel ağrısıyla uyandım ve tuvalete gittiğimde pıhtı şeklinde kan geldi.yaşayan biri varsa lütfen yazsın.nedir bu durum....?

arkadaşlar bende 3-4 aydır iltihap vardı zaten buradanda paylaşmıştım.ilaç fitil derken çok fayda etmedi ve en son maydonoz kürü yaptım şimdi akıntımdan eser yok ve son iki aydır korunuyorduk.2 haftadır artık doktorunda tavsiyesiyle korunmuyoruz ilaçta kullanmıyorum.yani iltihap sorunum tamamen ortadan kalktığı için...hafta sonu eşimle 2 kez beraber olduk ayrıca dün gecede olduk...adetim ayın 15 inde başlayıp 20 sinde bitmişti.fakat bu sabah hafif bir bel ağrısıyla uyandım ve tuvalete gittiğimde pıhtı şeklinde kan geldi.yaşayan biri varsa lütfen yazsın.nedir bu durum....?

Mrb cnm benimde aynı senin gibi akıntım geliyodu fitiller ilaçlaç kullandım tam geçti 2/3 ay sonra tekrar başladı bende maydonozu çiğ yedim daha etkiliymiş cnm yıkayıp üzerine biraz limon sıkıp çiğ olarak yedim bir hafta içinde sanki bıçak gibi birden kesiti birde hergün iç çamaşırımı değiştiriyorum.

Mrb cnm benimde aynı senin gibi akıntım geliyodu fitiller ilaçlaç kullandım tam geçti 2/3 ay sonra tekrar başladı bende maydonozu çiğ yedim daha etkiliymiş cnm yıkayıp üzerine biraz limon sıkıp çiğ olarak yedim bir hafta içinde sanki bıçak gibi birden kesiti birde hergün iç çamaşırımı değiştiriyorum.

tabiiki aynen öyle yaptım ve halada yiyorum.yemeklerin yanına bol limonlu maydonoz ...ve ben iç çamaşırımı sabah evden çıkarken ve akşam eve gelir gelmez 2 defa değiştiriyorum.

bende hamıle kalmak ıstıyorum canımm doktor fıtılı gebelerde kullanabılır seklınde verdı antıbıyotık verdı onuda reql olduktan sonra kullan dedı bebeqe zarar verebılır dıye sımdı antıbıyotık kullanıyorum bebeq konusunda doktora qıttın ılk ıltıhabımı kuırutalım dedı :26:

çok net söylüyorum maydonoz suyu iç.buradan bana teşekkür edeceksin eminim.mucize bişey.aylardır geçmek bilmeyen iltihabımı 2 bardak maydonoz suyuyla geçirdim.şimdi iltihaptan eser yok.artık pedde kullanmıyorum sürekli.şimdi hiçbir sorun yok.hamile kalmak için çalışıyoruz....)

ben 2 gündür ilaç tedavisine başladım ... maydonoz kürü nasıl oluyor ?

1 bağ maydonozu saplarıyla beraber 2 bardak suyla kaynattım.özel bölgemi 15 dk.suyunun buharında tuttum.o esnadada ayrıca bir bardağını biraz soğumaya bıraktım.15 dk.sonra bardaktaki suyu içtim.kalan posasını temiz bir beze sarıp yine 15 dk.özel bölgemde tuttum. Inanın 10 gün oldu hiçbirşey yok.inançsız yaptım ama şaşırdım.Bu arada bol bol limonlu çiğ maydonoz yedim...

kızlar ben bekarım bu kürü uygulayabilirim dimii ? çünkü bende acaip muzdaribim bu konuda :(

her gün 1 bardak mı içiyosun bunu pekii. ay eğer çözüm olursaa çok çok sevinceemm çok saoll çookk hemdee :)

1 bağ maydonozu saplarıyla beraber 2 bardak suyla kaynattım.özel bölgemi 15 dk.suyunun buharında tuttum.o esnadada ayrıca bir bardağını biraz soğumaya bıraktım.15 dk.sonra bardaktaki suyu içtim.kalan posasını temiz bir beze sarıp yine 15 dk.özel bölgemde tuttum. Inanın 10 gün oldu hiçbirşey yok.inançsız yaptım ama şaşırdım.Bu arada bol bol limonlu çiğ maydonoz yedim...

inanırım canım...maydonoz çok iyiymiş iltihap konusunda çünkü bir kez sadece salata yaparken biraz sapından yedim inanılmaz akıntım oldu... bir de bir kez yapmak yeterli midir ?

her gün 1 bardak mı içiyosun bunu pekii. Ay eğer çözüm olursaa çok çok sevinceemm çok saoll çookk hemdee :)

hayııırrrrr valla ben bir gece yatmadan önce diğer sabahta uyanır uyanmaz aç karnına içmiştim.hepsi bukadar.aradan 1 hafta geçmedi azalma oldu 10 gün sonrada aniden kesildi.şimdi çoooooookk rahatım...değmeyin keyfime.inşallah bebeğimde olursa daha çok mutlu olucam.darısı başına canıııımmmmm...

Back