• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iltihabım neden bitmiyor.....:(

Geçmeyen bu iltihapların birkaç tane sebebi olabiliyormuş kilo , gizli şeker atakları , eşinin korunmaması sonucunda tabi erkeklerdeki basit mikroplar mantarlar ilişki esnasında kadına çok zararlar verebiliyormuş bu sebepe eşinde ilişki öncesi iyice temizlensin ve kondom kullanın , kondomu eelini süreceğiniz zaman ellerinizi falan çok iyi yıkayın
birde kendini çok sıcak tut, pamuklu iç çamaşırlarını devamlı ütüleyerek giyin , idrar sonrası o bölgeyi iyice kurula asla ıslak bırakma, vajinal duş alma sadece dış bölgesini yıka içerisini yıkama
bendede bir dönem vardı ben bunları uyguladım işe yaradı umarım sendede işe yarar
birde aklıma gelmişken yazayım bende iltihap varken doktoruma bu soğan kürünü sordum sakın yapma dedi , özellikle o bölgelerine soğanı yakıp koyuyorlar çok zararlı aman he dedi bence sende uygulama

ıltıhap acıyamı yol acıyomus canım demekkı benımde o yuzden canım acıyodu yaa :26: bende ılacları kullandım bakalım gectımı yarın kontrolum var ıns gecmıstır yaa bebeq tadavısıne baslıcam subat ayında evlılık yıldonumumuz var eqer o tarıhe kadar olmassa tadavıye baslıcaz esımle dun konustuk :17::17::17:

sen daha yenı evlıymıssın yaa ıns bı an once ıltıhabın gecer bebıs sahıbı olursunuz :34:

ARKADAŞLAR BUDA 2,TEST SONUCUM BİLGİNİZ VARMII...

Yasi / Cinsiyeti : 34 / KADIN
Kayit Tarihi: 05.12.12-09:59 Kabul Tarihi : 05.12.12-10:04 Rapor Tarihi : 07.12.12-12:12
VAJINAL KÜLTÜR Barkot:234990 Onay Tarihi: 07.12.12-11:58 Onay:Ç.P.
TEST ADI SONUÇ 13.11.2012 BIRIM REFERANS ARALIGI
GEÇMIS SONUÇ
CANDIDA KÜLTÜRÜ UREMEDI UREMEDI
ÖZEL GO KÜLTÜRÜ NEISSERIA NEISSERIA
GONORRHOEA GONORRHOEA
E ÜREDI E ÜREDI
NONSELEKTIF KÜLTÜR E.COLI E.COLI
NOT SERUM SERUM
FIZYOLOJIKLE FIZYOLOJIKLE
BAKILAN BAKILAN
DIREKT DIREKT
BAKISINDA BAKISINDA
TRICHOMONASTRICHO
VAGINALIS
GORULMEDI
Proteus spp
UREDI
GRAM BOYAMA ( VAJINAL EPITEL EPITEL
KÜLTÜR ) HUCRELERI,BO HUCRELERI,
L LOKOSIT, BOL LOKOSIT,
GRAM(+) GRAM(+)
POZITIF POZITIF COM
COMAK,
GRAM(+)
POZITIF
DIPLOKOK
GORULDU
Açiklama : Neisseria gonorrhoeae UREDI
PENICILIN ( PNC ) DUYARLI
KISITLI ANTIBIYOTIK BILDIRIMI UYGULANMISTIR.
MYCOPLASMA KÜLTÜRÜ Barkot:234990 Onay Tarihi: 07.12.12-11:59 Onay:Ç.P.
TEST ADI SONUÇ 13.11.2012 BIRIM REFERANS ARALIGI
GEÇMIS SONUÇ
ÖRNEGIN CINSI VAJINAL VAJINAL
ÜREAPLASMA ÜREALYTICUM NEGATIF NEGATIF
MYCOPLASMA HOMINIS NEGATIF NEGATIF

benimde ara ara iltihabım oluyor şuan yine var ve ben çok sevınmıstım artık kurtuldum diye!

ağrılı ilişkim oluyor.sarı renkte ve şuan bile çok ağrım var :( çok çeşitli ilaçlar,kremler antibiyotıkler kullandım ancak kesin geçti diyemedim :(

alternatif tıp olarak soğan kürü önerdi bir arkadaşım (içiçez yani,soğanı haşlayıp o bölgeye koymayacağız) soğan kürü kistler için kullanılıyormus

birde soğan kürünü öyle dikkatsiz kullanmayın arkadaslar,

rahim kalınlığı ve kistler için işe yarıyormus fazla kullanmak rahmin gereğinden fazla incelmesine ve neticede düşüklere neden olabiliyormuş

hımmm tek iltihap değil mantarda var bende :( of...kadın olmak zor zanaat!

eşimin ve kendi iç çamaşırlarımı ütülüyorum.. genelde dantel yani sentetik olan çamaşırlarımı pamuklu alıp kullanmaya başladım,babanne usulu :/

ancak eşim işi gereği bazen iş yerindeki çam.mak eşyalarını yıkamak zorunda kalıyor,kaç kere dedim tek kendi çamaşırlarını yıkat ,diğer arkadaşlarında mantar varsa geebilir yada yıkama eve getir..tek kullanımlık olsun eşyaların diye ancak dinletemedim o ayrı mesele..

eşime göre suçlu benim,ondan yana bir sorun yok!! (6yıllık evliyim 3aydan beri bebiş düşünüyoruz ancak korunma aşamasındayız doktora yaptırdıgımız tahliler henüz elime geçmedi)

hmm bu arada maydanoz suyu içmekte faydalıymıs bunu denıcem kesınlıkle. soğan suyu tehlikeli geldi bana.

canım tekarar merhaba.ben dün soğan kürüne başladım.sabah aç karna içtim akşam uyuyup kaldım içemedim ama bu süre içinde akıntım olmaya başladı.hemen etki eder mi bilmiyorum ama benim umudum var.birakaç gün sonra tekrar yazarım.

Son düzenleme:
Cumartesi günü aşağıdaki test sonucum çıktı fakat düzenli adet gören ben, 3 gündür adet görmüyorum.yani 7 sinde olmam gerekiyordu,oooffff yine stres yaptım.hamile olsam bu sonuç çukarmıydı acaba....?

kızlar doktorkontrolune qıttıqımde akıntımın hala olduqunu soledı qecmemıs ıltıhabım ben gectı dıye o kadar sevınmıstım kı :43::43::43: gecmemıs bırde ustune smear testı yaptırcaksın dedı yarın qıdıcem cok korkuyorum canım acıcak dıye sonuc ıns ıyı cıkar yaaa :43:

kızlar bende c.tesi günü ciddi bi enfeksiyon geçirdim tam yumurtlama günlerimdi doktoruma gittim enfeksiyonun hamile kalmaya engel olmadığını söyledi normalde enfeksiyon olduğunda ilişki vermiyormuş fakat benim yumurtlama dönemim olduğu için bana ilişkiye girebilirsin dedi. enfeksiyon geçirip de hamile kalan varmı aranızda?

arkadaşlar 4,5 yıldır evliyim iltihabım var,ilaçlar ve fitiller kullandım.bu sabah muayenem vardı doktor biraz daha iyi dedi.akıntımın rengiinin öncekine göre daha açık olduğunu söyledi.yine korunmamı istedi.en son vaji-hex ve cipro kullandım bu sefer fazla ilaç kullanmamam için ilaç vermeyeceğim dedi.bu iltihap bitmeyecek ve ben hamile kalamayacağım sa nırım.çok üzülüyorum.bunu yaşayan varmı...?

umarım çabuk iyileşirsin . mutlaka geçer. aynı zamanda çamarını sık değiştirmeni ve ütülemeden kullanmamanı tavsiye ederim . doktorunda mutlaka uyarmıştır bu konuda

merhaba canım.senin tam şikayetin neydi bilmiyorum ama benim akıntım vardı ve ilişkide batma hissi yaşıyordum.soğan kürüne başlamıştım hatırlarsan ama çalıştığım için doğru düzgün yapamadım ve bıraktım.sonra forumda okuduğum bir yorumu denedim.her sabah maydanozun üstüne limon sıkıp yedim kahvaltıda ve bu süre boyunca sarı sarı akıntım oldu.dün farkettim ki o batmalardan eser kalmamış acı falan yoktu.sanırım iltihap ya da mantar ne varsa aktı gitti.denemeni tavsiye ederim.bende işe yaradı çok mutluyum.inşallah sen de biran önce kurtulursun.

Günaydın Kızlar malesef benimde akıntı iltihab sorunum var biz bayanların hiç derdi bitmiyor ne yazıkki doktora gittim bana fitil antibiyotik verdi geçti sonra 2-3 ay sonra tekrarladı ne yapsam geçmiyor bir türlü doktorum demişti mümkün olduğunca ayaklarını sıcak tut mümkün olduğunca iç çamaşırını sık değiştir demişti

Günaydın Kızlar malesef benimde akıntı iltihab sorunum var biz bayanların hiç derdi bitmiyor ne yazıkki doktora gittim bana fitil antibiyotik verdi geçti sonra 2-3 ay sonra tekrarladı ne yapsam geçmiyor bir türlü doktorum demişti mümkün olduğunca ayaklarını sıcak tut mümkün olduğunca iç çamaşırını sık değiştir demişti

canım ben de artık doktora gitmeyi düşünüyordum çok korktuğum için erteliyordum hep.sonra maydanozun üstüne limon sıkıp yedim sabah kahvaltıda ve akıntı halinde temizlendim.tavsiye ederim.ben ilaç kullanmak istemediğim için bir umut denedim ve faydasını gördüm.

canım ben de artık doktora gitmeyi düşünüyordum çok korktuğum için erteliyordum hep.sonra maydanozun üstüne limon sıkıp yedim sabah kahvaltıda ve akıntı halinde temizlendim.tavsiye ederim.ben ilaç kullanmak istemediğim için bir umut denedim ve faydasını gördüm.

maydonozun çok yararı varmış idrar yolu enfeksiyonuna . adet düzensizliğine adet sancılarına falan iyi geliyormuş bende başlicam maydonoz yemeğe zaten çok severim limonla maydonoz ikilisini :16::16::16::16:

maydonozun çok yararı varmış idrar yolu enfeksiyonuna . adet düzensizliğine adet sancılarına falan iyi geliyormuş bende başlicam maydonoz yemeğe zaten çok severim limonla maydonoz ikilisini :16::16::16::16:

ahh canımmm benim kocam herşeyi yer ama yiyemediği alerjik oldğu tek şey var o da maydanoz:1:hal böyle olunca evde maydanoz suyu içemeyeceğime göre ben de işe getirdim.sabaharı yarım demet maydanozun üstüne limon sıkıp yiyorum.zindelik veriyor.idrar yollarında sorunum vardı biliyorsun şimdi çok daha iyiyim bişeyim kalmadı.ama unutmadan 2 haftadan fazla kullanmamak gerekiyor.hamilelikte de düşüğe neden olablirmiş.ona göre kullanın.

ahh canımmm benim kocam herşeyi yer ama yiyemediği alerjik oldğu tek şey var o da maydanoz:1:hal böyle olunca evde maydanoz suyu içemeyeceğime göre ben de işe getirdim.sabaharı yarım demet maydanozun üstüne limon sıkıp yiyorum.zindelik veriyor.idrar yollarında sorunum vardı biliyorsun şimdi çok daha iyiyim bişeyim kalmadı.ama unutmadan 2 haftadan fazla kullanmamak gerekiyor.hamilelikte de düşüğe neden olablirmiş.ona göre kullanın.

uyardığın iyi oldu çok uzun süre kullanmayalım :52::52::52::52::52::52::52:
tabi sirkeli suyla iyice de yıkamak lazım bir tarafımızı iyileştirelim derken başka bir tarfımız enfeksiyon kapmasın :1::1::1::1::1::1::1::1:

canım söylediğin iyi oldu daha öncede duymuştum ama işe yararmı bilemedim o zaman bende hemen başlıyım maydanozu yemeye ama çiğ mi yoksa kaynatıp suyunu içmek mi daha iyi gelir bilgisi olan mı arkadaşlar ???

Bende başlamak istiyorum fakat çiğ mi yoksa kaynatıp suyunu mu içsek daha iyi olur ???

Back