• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iltihabım neden bitmiyor.....:(

canım söylediğin iyi oldu daha öncede duymuştum ama işe yararmı bilemedim o zaman bende hemen başlıyım maydanozu yemeye ama çiğ mi yoksa kaynatıp suyunu içmek mi daha iyi gelir bilgisi olan mı arkadaşlar ???

kaynatarak da olur ama o biraz zahmetli ve içmesi güzel olmayabilir.ben sabah kahvaltıda çiğ olarak üstüne limon sıkıp yedim faydası oldu

arkadaşlar bende 2,5 yldan beri evliyim ve 2 yıldır bebek düşünüyoru fakat hamile kalamadım bir türlü. kendimi bildim bileli sarı kokulu bir akıntım var. bekar iken de vardır. bunun için defalarca doktora gittim ilaçlar kullandım fakat geçmedi. ilaçların faydasından çok bir süre sonra mideme zararı oldu. bir süre sonra da geçmemesini kabullenip öyle yaşamaya devam ettim. evlenmeden bir sene kadar öncede mantar oldum. süt kesiği şeklinde beyazımsı bir rengi var. ve sürekli olarak geliyor. evlendikten sonra iyice arttı. kadın doğuma gittim ilaç fitil verdi kullandım fakat gene geçmedi. çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat olamıyoruz. bu mantar ve akıntı dan kaynaklandığını bu yüzden çocuğum olmadığını düşünüyorum artık. sizce bu sebepten midir ? adetlerim deseniz çok düzenli her ay günü gününe saati saatine adet olurum hiç şaşmaz. ama bu kahrolası akıntı ve mantar benim sinirlerimi çok yıprattı. geçen hafta tekrar doktora gittim. tahlil verdi yaptırmam için.adetin 3.cü günü tekrar gideceğim bakalım muayene edecek. ama vajinal muayene den de çok korkuyorum. daha önce gittiğim dr da bayıldım çok kötü kasıldım ve ağrım oldu. bu kadın olmak ne zor iş böyle. akıntısı ve mantarı olupta halime kalabilen var mı arkaşlar ????

arkadaşlar bende 2,5 yldan beri evliyim ve 2 yıldır bebek düşünüyoru fakat hamile kalamadım bir türlü. kendimi bildim bileli sarı kokulu bir akıntım var. bekar iken de vardır. bunun için defalarca doktora gittim ilaçlar kullandım fakat geçmedi. ilaçların faydasından çok bir süre sonra mideme zararı oldu. bir süre sonra da geçmemesini kabullenip öyle yaşamaya devam ettim. evlenmeden bir sene kadar öncede mantar oldum. süt kesiği şeklinde beyazımsı bir rengi var. ve sürekli olarak geliyor. evlendikten sonra iyice arttı. kadın doğuma gittim ilaç fitil verdi kullandım fakat gene geçmedi. çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat olamıyoruz. bu mantar ve akıntı dan kaynaklandığını bu yüzden çocuğum olmadığını düşünüyorum artık. sizce bu sebepten midir ? adetlerim deseniz çok düzenli her ay günü gününe saati saatine adet olurum hiç şaşmaz. ama bu kahrolası akıntı ve mantar benim sinirlerimi çok yıprattı. geçen hafta tekrar doktora gittim. tahlil verdi yaptırmam için.adetin 3.cü günü tekrar gideceğim bakalım muayene edecek. ama vajinal muayene den de çok korkuyorum. daha önce gittiğim dr da bayıldım çok kötü kasıldım ve ağrım oldu. bu kadın olmak ne zor iş böyle. akıntısı ve mantarı olupta halime kalabilen var mı arkaşlar ????

merhaba canım.bu konuyla ilgili soğan kürünü bir okuyup araştırmanı öneririm.hamile kalmayı engelleyen iltihapların aktılmasında etkili olduğu söyleniyor.soğan küründen sonra da incir kürüne başlamak gerekiyormuş.benim akıntım açık sarı ve kokusuzdu ama ilişkide çok ağrım oluyordu.maydanozun üstüne limon sıkıp yedim bir hafta kadar ve geçti inanamadım.

althea çok teşekkür ederim. soğan kürünü çok duydum fakat içim almaz midem bulanır diye yapamadım. ama maydonozu denemeye karar verdim. bakalım faydası olacak mı .

althea çok teşekkür ederim. soğan kürünü çok duydum fakat içim almaz midem bulanır diye yapamadım. ama maydonozu denemeye karar verdim. bakalım faydası olacak mı .

rica ederim canım inşallah faydası olur.buarada soğan suyu tahmin ettiğin gibi kötü bir tad değil ılık içersen bitki çayı gibi.geçmiş olsun :16:

Soğan suyunu bilmiyorum ama maydonozun mucizevi bişey olduğunu söyleyebilirim. Şimdiye kadar salatalara ve yemeklere konan maydonozu ayıklayan ve yemeyen ben yaklaşık 3 ay önce idrar yolu iltihabı oldum. Tuvaletim gelecek diye ödüm kopuyordu. İşyerinde yaşadığım sızıdan dolayı ağladığım zamanları bilirim. Kullanmadığım ilaç kalmadı. En sonunda maydonoz suyunu duydum. Köklerinden ince ince kıyıp 5-6 dakika kadar kaynatıp 1 bardak içtim. Maydonoz ağzına sürmeyen biri için tam bir kabustu. Ama içiş o içiş. Bütün derdim 1 bardak ile bitti çok şükür. Tavsiye ederim.

Beyazimsi iltihap bende de var
hatta 2 yildir
antibiyotik kullandim olmadi, fitil kullandim olmadi
Pes ettim ben.
Ama suan 35 haftalik hamileyim. Iltihap hala devam ediyor
ben de buarada 2 yil hamile kalamadim ve kistten suphelenmeye baslamistik
Hic beklemedigin anda oluyor boyle seyler
sikma canini

Soğan suyunu bilmiyorum ama maydonozun mucizevi bişey olduğunu söyleyebilirim. Şimdiye kadar salatalara ve yemeklere konan maydonozu ayıklayan ve yemeyen ben yaklaşık 3 ay önce idrar yolu iltihabı oldum. Tuvaletim gelecek diye ödüm kopuyordu. İşyerinde yaşadığım sızıdan dolayı ağladığım zamanları bilirim. Kullanmadığım ilaç kalmadı. En sonunda maydonoz suyunu duydum. Köklerinden ince ince kıyıp 5-6 dakika kadar kaynatıp 1 bardak içtim. Maydonoz ağzına sürmeyen biri için tam bir kabustu. Ama içiş o içiş. Bütün derdim 1 bardak ile bitti çok şükür. Tavsiye ederim.

CANIM YAAA, BENDEDE İLTİHAP VAR.5 AYDIR EVLİYİM ve birsürü ilaç kullanmama rağmen testlerim hep aynı çokıyo,birtürlü temizlenmedi.bu yüzdende sürekli korunmak mecburiyetinde kalıyoruz.bende idrarda yanma falan olmuyo,ilişkide ağrımda yok.yani sadece akıntı var.ama ben bebek istiyorum ve doktor iltihabın geçmeden çocuk riskli diyor.üç gündür bolca limon sıkıp hiç sevmediğim halde maydanoz yiyorum.ve devam edeceğim.ama suyunu içemiyorum.

Beyazimsi iltihap bende de var
hatta 2 yildir
antibiyotik kullandim olmadi, fitil kullandim olmadi
Pes ettim ben.
Ama suan 35 haftalik hamileyim. Iltihap hala devam ediyor
ben de buarada 2 yil hamile kalamadim ve kistten suphelenmeye baslamistik
Hic beklemedigin anda oluyor boyle seyler
sikma canini

aaaa çok güzel yaa, bunları duydukça çok mutlu oluyorum.bazen, acaba boşu boşunamı iltihap için bukadar ilaç kullanıyoruz diye düşündüğüm oluyo.peki hamile kalmak için neler yaptın..bi çaban oldumu..?

aaaa çok güzel yaa, bunları duydukça çok mutlu oluyorum.bazen, acaba boşu boşunamı iltihap için bukadar ilaç kullanıyoruz diye düşündüğüm oluyo.peki hamile kalmak için neler yaptın..bi çaban oldumu..?

Canim inan hicbirsey yapmadim
Pes etmistim zaten.. Olmayacak demekki dedim
hatta son 4 ay dogru duzgun adetimde gelmemeye baslayinca doktor da kistten suphelenmeye basladi ama o halde bile hamile kaldim
Cok kisi cok kafana takinca olmuyor ummadigin anda oluyor boyle seyler derlerdi ben guler gecerdim ama belki de gercekten oyle
Bence hic uzulme sen
Doktora gittiginde bebek sahibi olmani engelleyecek bir durum olup olmadigini sormadin mi?

Canim inan hicbirsey yapmadim
Pes etmistim zaten.. Olmayacak demekki dedim
hatta son 4 ay dogru duzgun adetimde gelmemeye baslayinca doktor da kistten suphelenmeye basladi ama o halde bile hamile kaldim
Cok kisi cok kafana takinca olmuyor ummadigin anda oluyor boyle seyler derlerdi ben guler gecerdim ama belki de gercekten oyle
Bence hic uzulme sen
Doktora gittiginde bebek sahibi olmani engelleyecek bir durum olup olmadigini sormadin mi?[/QU

bebek sahibi olamamam için iltihabım haricinde hiçbirşey görünmüyor.iltihabın tamamiyle geçmeden çocuk riskli doğar denildi.bende korkuyorum tabii..

evet bazı ilaçlar kullanılabiliyor .fakat ben her zaman ilaç ne olursa olsun doktor korunmam için birşey demesede ben hep korundum.ilaç kullanmadığım zamanlarda korunmadım sadece.bütün ilaçların çocuk oluşumunda zararlı olduğunu düşünüyorum.riske gerek yok.,lt,habım tamamen bitsin ancak ozaman hiçbirşekilde korunmam...
Tabii senin ilaçların belki hafiftir..

bende 3 aylı evliyim intihap bendede vardı doktor bitane ilaç verdi sef 1 mg onu kullandım ve gayet rahatım şuan

Arkadaşlar burada hep okudum, internetten araştırmalar yaptım.ve bu maydonoz kürünü yaptpım sonunda.10 gün geçti üstünden ve inanamıyorum yaaa, mucize gibi iltihabım kalmadıııııııı..çok mutluyum, innaılmaz rahatladım.lütfen bu sorunu yaşayanlar yapsın, göreceksiniz harika bişey...

Arkadaşlar burada hep okudum, internetten araştırmalar yaptım.ve bu maydonoz kürünü yaptpım sonunda.10 gün geçti üstünden ve inanamıyorum yaaa, mucize gibi iltihabım kalmadıııııııı..çok mutluyum, innaılmaz rahatladım.lütfen bu sorunu yaşayanlar yapsın, göreceksiniz harika bişey...

iyileşmene çok sevindim canım maydanoz kürünü nasıl uyguladın biraz açarmısın

iyileşmene çok sevindim canım maydanoz kürünü nasıl uyguladın biraz açarmısın

1 bağ maydonozu saplarıyla beraber 2 bardak suyla kaynattım.özel bölgemi 15 dk.suyunun buharında tuttum.o esnadada ayrıca bir bardağını biraz soğumaya bıraktım.15 dk.sonra bardaktaki suyu içtim.kalan posasını temiz bir beze sarıp yine 15 dk.özel bölgemde tuttum. Inanın 10 gün oldu hiçbirşey yok.inançsız yaptım ama şaşırdım.

Gözün aydın canım senin adına sevindim.maydanozu ben de denemiş ve paylaşmıştım gerçekten işe yarıyor.

1 bağ maydonozu saplarıyla beraber 2 bardak suyla kaynattım.özel bölgemi 15 dk.suyunun buharında tuttum.o esnadada ayrıca bir bardağını biraz soğumaya bıraktım.15 dk.sonra bardaktaki suyu içtim.kalan posasını temiz bir beze sarıp yine 15 dk.özel bölgemde tuttum. Inanın 10 gün oldu hiçbirşey yok.inançsız yaptım ama şaşırdım.

Harikaymış canım hergün düzenlimi yaptın ,kaç gün yapmamız gerekiyor , kaç dk maydonozu kaynattın çok soru oldu ama benimde 2 senelik evli arkadaşım var kızcağız devamlı ilaç içiyor sonra yine tekrarlıyor inş senin sayende oda kurtulur
iltihap gittiyse hayırlısıyla bebişin olur inş

ben de çok sık enfeksiyon geçiriyorum, bu aralar yine akıntımın rengi sarıya döndü. ama sıkıldım artık ilaç kullanmaktan. bebek de istiyoruz ve ben korunmuyorum... inşallah senin de geçer yakın zamanda.
eşin hiç ilaç kullandı mı? ondan da bulaşıyor olabilir...

Bende de akıntı çok oluyor bazen beyaz bazen sarı renkli istediğim zaman hamile kalamamaktan korkuyorum :(

Back