neden soğan kürü yapmıyorsunuz.mucize bi şey yaa.
mesela ...? yani yaşadığın güzel bir durum varsa anlatırmısın....
arkadaşlar 4,5 yıldır evliyim iltihabım var,ilaçlar ve fitiller kullandım.bu sabah muayenem vardı doktor biraz daha iyi dedi.akıntımın rengiinin öncekine göre daha açık olduğunu söyledi.yine korunmamı istedi.en son vaji-hex ve cipro kullandım bu sefer fazla ilaç kullanmamam için ilaç vermeyeceğim dedi.bu iltihap bitmeyecek ve ben hamile kalamayacağım sa nırım.çok üzülüyorum.bunu yaşayan varmı...?
Günaydın Kızlar malesef benimde akıntı iltihab sorunum var biz bayanların hiç derdi bitmiyor ne yazıkki doktora gittim bana fitil antibiyotik verdi geçti sonra 2-3 ay sonra tekrarladı ne yapsam geçmiyor bir türlü doktorum demişti mümkün olduğunca ayaklarını sıcak tut mümkün olduğunca iç çamaşırını sık değiştir demişti
canım ben de artık doktora gitmeyi düşünüyordum çok korktuğum için erteliyordum hep.sonra maydanozun üstüne limon sıkıp yedim sabah kahvaltıda ve akıntı halinde temizlendim.tavsiye ederim.ben ilaç kullanmak istemediğim için bir umut denedim ve faydasını gördüm.
maydonozun çok yararı varmış idrar yolu enfeksiyonuna . adet düzensizliğine adet sancılarına falan iyi geliyormuş bende başlicam maydonoz yemeğe zaten çok severim limonla maydonoz ikilisini
ahh canımmm benim kocam herşeyi yer ama yiyemediği alerjik oldğu tek şey var o da maydanozhal böyle olunca evde maydanoz suyu içemeyeceğime göre ben de işe getirdim.sabaharı yarım demet maydanozun üstüne limon sıkıp yiyorum.zindelik veriyor.idrar yollarında sorunum vardı biliyorsun şimdi çok daha iyiyim bişeyim kalmadı.ama unutmadan 2 haftadan fazla kullanmamak gerekiyor.hamilelikte de düşüğe neden olablirmiş.ona göre kullanın.
canım ben de artık doktora gitmeyi düşünüyordum çok korktuğum için erteliyordum hep.sonra maydanozun üstüne limon sıkıp yedim sabah kahvaltıda ve akıntı halinde temizlendim.tavsiye ederim.ben ilaç kullanmak istemediğim için bir umut denedim ve faydasını gördüm.
maydonozun çok yararı varmış idrar yolu enfeksiyonuna . adet düzensizliğine adet sancılarına falan iyi geliyormuş bende başlicam maydonoz yemeğe zaten çok severim limonla maydonoz ikilisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?