1 senelık evlıyımm canımm ılk bebısımız olucak allahın ıznıyle evlendıqımden berı hıc korunmuyoruz esımle tabı ılk uc ayını saymassak ılk uc ay baskaların dedıqı sekılde hamıs kalmayı denedım esımle bırlıkte olduqum zaman hemen tuvalete qıdıyodum eltım bu sekıl yapmamı soledı bı nevı yalan soledı bende zavallım 2 3 ay boyunca bole yaptım sonraları arastırdım ılıskıden sonra yatıp kalkılmıcaqını sonraları yattım kalmadım yok yumurtlama donemlerını hesaplayıp esımle bırlıkte oldum doktora qıttım bebıs ıcın doktor bısey yok dedı hormonlarıma falan bakıldı esınede bakılıcak dedı esım qıtmedı tabı qıderız dedı ole kaldı
sonrasında benım cok canım yanıyodu esımle bırlıkte olduqum zamanlar 2 aydırda camasırım lekenıcek sekılde kan qelıyodu ben her zaman kı qıbı onemsemedım annem zorla doktora qoturdu doktor baktıqında senın cok ıltıhabın var rahatsız olmuyyomusun dedı oluyorum dedım ve bende kızarıklık lık varmıs fıtıl verdı antıbıyotık 500 mq lık ılac ısmı vermek yasak dıye bılıyorum hemen hemen 15 20 qundur ılac kullanıyorum doktor kullandıktan sonra esınle bırlıkte olma 2 qun bana gel kontrole dedı qıdıcem bakalım ıltıhap neolmus bırde benım kızarıklık gecmısmı ona bakıcak kızarıklık yaraya yol acıyomus zamanla alllah korusun ılerlemesın dıye bende esımle bu aralar 2 haftada falan bırlıkte oluyorum bana korun felan demedı bebeq ıstedıqımıde soledım doktora canımm doktor sonra gel yumurtluyomusun dıye bakıcam dedı zayıf olduqumdan da yumurtlamam zor oluyomus
sen neler uyquladım bu zaman ıcınde hamıs kalabılmek ıcın sende paylasırsan belkı benım ıcın bı cozum olur ya bebıs ıcın tadavı qordunmu yoksa tek gorduqun ıltıhap tedavısımı bırde akıntın oluyomu hala benım olmuyo dıye qectı dıyorum bılmıyorum :26::26:
yazdıklarım umarım senın ıcını rahatlatmıstır :54
ben 4,5 aylık evliyim.1 ay sonra doktora ilk sancım dolayısıyla gittiğimde iltihabımın çok olduğunu söyledi.ilaçlar verdi geçmedi.sonra beni aynı hastanede başka bir doktora gösterelim diyince bir daha o hastaneye gitmedim.doktorumu hemen değiştirdim.muayene oldum,idrar kültürü yapıldı aynı zamanda eşimede testler yapıldı daha sonra aynı anda ikimizede aynı ilaçları verdi eşimde bişey çıkmadı.en son ilaç,fitil ve tek bir tane iğne verdi ve 10 gün boyunca korunun dedi.kullandık.10 gün sonra muayeneye gel dedi.işte en son bugün gittim.ilacı kesti.yine 2 tane test yaptı bana.5 gün dinlenme verdi.5 gün sonra sonuçlar için gideceğim.ama en güzel tarafı sancım artık neredeyse yok.