evlenince nolur bilemem ama çok şükür benim bitanem hep iltifat eder bana hep güzel şeyler söyler :asigim:
Esim her zaman iltifat eder bana.Hamile oldugum bilhassa bu aralar daha çok ediyor:))
ohhh yaaa nihayet beni anlayan biri çıktı, bende yalnızım sanıyordum, herkese eşi ne güzel iltifatlar ediyormuş bende kıskançlıktan çatlamak üzereydim kafamçokkarıştı nerdeyse eşimle papazlık olacaktım.laelaelaelaelae
eşim çok iltifat eder ama ben se şımarma özürlüyüm :roflol:
hele ailesinin yanında yapar bende yok canım çok abarttın filan derim ..deli miyim neyim yaakafamçokkarıştı
Yok arkadaşcağızım, buraya yazanlar hep iltifat görenler, iltifat duymayanlar da bu yazıları okuyup sinirlenip kaçıyorlar. Ya genç iltifat alanlar (kendilerinin ya da evliliklerinin yaşı itibariyle) ya da ender her eve lazım tipinde erkek bulmuşlar. Benimki ne yazılar ne şiirler yazmıştı zamanında, ne gün görmedik güzel laflar ederdi , geçtiiiiiiii.........
gercektende öyle iltifat ederse şımarıcağımı düşünüyo ne tanıması gerek aslında 8 yıl bitti evlilikte agızının içine bakıyom bi tatlı söz için yokk cook ender
sizin esler ne alemdefisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?