İltahabım var

valla bilmiyorum ya cok sıkıntili bi durum. antibiotik aldim ama gecti mi bilmiyorum. tekrar yarin doktora gidicem. sen fitil kullandinmi. bi de dogum kontrol hapi kullandinmi o donemde?

Yok hayir kullanmadim canim. Doktor hap yazdi bana Antibiotikum onlari kullandim Ben sadece

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

ben ayni zmanda cerazette de kullaniyorum da acaba o mu yapti dedim. bi de havuza girmekten olur mu acaba.

Aynen bende havuza gittim. Aksaminda anlamamisdim ama sabaha tuvalleten cikamadin. Sanki hep tuvaletin varmis gibi birde iki damla geliyor sadece agrilar ve kan. Havuzda soguk almisindir ozmn Benim gibi. Allah yardimcin olsun cok kötü birsey nefret ediyorum bu iltihabtan.

Aynen bende havuza gittim. Aksaminda anlamamisdim ama sabaha tuvalleten cikamadin. Sanki hep tuvaletin varmis gibi birde iki damla geliyor sadece agrilar ve kan. Havuzda soguk almisindir ozmn Benim gibi. Allah yardimcin olsun cok kötü birsey nefret ediyorum bu iltihabtan.

aynen bende ya... kadin olmak ne zor. insan havuza bile giremiyor. evli misin canim sen?

Bende de uzun yıllardır yoğun şekilde iltihap sorunu var maalesef :( benimki kronik oldu, o yüzden tavsiyem başlarda iyi bir dr. ile görüşmeniz. Ben cok fazla antibiyotik, fitil vs. kullandım geçmedi. Sonunda kronik bu o şekilde tedavi edeceğiz, diyen bir dr. buldum :) kesinlikle artık antibiyotik almiyorsun dedi, ben de bunu istiyordum zaten ve bir fitil verdi ama onu düzenli değil resmen kafana göre kullan dedi (adet öncesi-sonrasi, ilişki, akıntı olur olmaz vb.)
Umutluyum bu sefer inş son tedavi olur😊, çünkü bıktım resmen 😢

kizlar. rahim iltihabi olanlar lutfen yardim etsin. neler yaptiniz nasil gecti, cok uzgunum bende de oldu. antibiyotik aldim ama gecmedi hala sari renkli bir akintim var:(:(
cnm naçizane abla önerisi elmaçayı(adaçayı)yağı bir tampona yada yüz temizleme pedine 3 damla dök 6 gün boyunca günde 6 saat vajiye yerleştir ve sonra çıkar iltihap yok olacaktır rahmi yumurtalıkları temizleyecek........

Bende de uzun yıllardır yoğun şekilde iltihap sorunu var maalesef :( benimki kronik oldu, o yüzden tavsiyem başlarda iyi bir dr. ile görüşmeniz. Ben cok fazla antibiyotik, fitil vs. kullandım geçmedi. Sonunda kronik bu o şekilde tedavi edeceğiz, diyen bir dr. buldum :) kesinlikle artık antibiyotik almiyorsun dedi, ben de bunu istiyordum zaten ve bir fitil verdi ama onu düzenli değil resmen kafana göre kullan dedi (adet öncesi-sonrasi, ilişki, akıntı olur olmaz vb.)
Umutluyum bu sefer inş son tedavi olur😊, çünkü bıktım resmen 😢

canim fitilin adi ne. bana doktor donaxyl mi ne onu verdi

benimde yıllardır sorunum bu akıntı. artık sinir oluyorum ama doktorlarda antibiyotkten başka bir şey vermiyorlar.
bazen yoğun bir şekilde geliyor kendimi acaip rahatsız hissediyorum bu durumdan. yok mu bir çare ??

canim fitilin adi ne. bana doktor donaxyl mi ne onu verdi

Bu bahsettigim maflor diye bir fitil, daha önce donaxyl de kullanmıştım :( bana o da iyi gelmedi bir sure durup tekrar başlıyor, her ilaç ve tedaviden sonra. Sen yine de dr tavsiye ettiği gibi bittir onu bence ama takip ve tedaviyi ihmal etme. Ben her gidisimde ilac listesi ile gidiyordum resmen bunları bunları kullandım olmadı diye. Ins en kisa sürede kurtulursun canım :)

kızlar bu soruma bir türlü cevap alamıyorum,iltihap yada mantar varken akıntınızın kıvamı nasıl oluyor?benim balgam kıvamında beyaz akıntım var,resmen içimde hissediyorum,eşimle ilişkiye girerken sanki genital bölge içinde bir yere değiyormuş hissi oluyor ve acıyor,bende ki mantarmı iltihapmı bunu da anlayamadım.

kızlar bu soruma bir türlü cevap alamıyorum,iltihap yada mantar varken akıntınızın kıvamı nasıl oluyor?benim balgam kıvamında beyaz akıntım var,resmen içimde hissediyorum,eşimle ilişkiye girerken sanki genital bölge içinde bir yere değiyormuş hissi oluyor ve acıyor,bende ki mantarmı iltihapmı bunu da anlayamadım.

canim benim bildigim mantarda akinti olmuyor. beyaz beyaz pamukcuk gibi seyler oluyor genital bolgede. iltihapda da kokulu akinti oluyor. kokusuna bi bak istersen. ama bence en guzeli bi doktora gitmek

benimde yıllardır sorunum bu akıntı. artık sinir oluyorum ama doktorlarda antibiyotkten başka bir şey vermiyorlar.
bazen yoğun bir şekilde geliyor kendimi acaip rahatsız hissediyorum bu durumdan. yok mu bir çare ??

bana da antibiotik verdiler. hep oyle yapiyorlar sanirim. kan da geliyor mu canim senin

yok kan yok bende. ama nasıl değil böyle iğranç olacak ama balgam gibi yoğun kıvamlı oluyor bazen ,bazense böyle ip gibi incecik oluyor :S

merhaba arkadaslar bendede beyaz akinti ve kasinti idrar yaparken yanma var antibiyotik kullandim gecen ay ama bi faydasini gormedim bebekte istiyorum iltihap tanda bebek olmuyormus ama ilaclarda gecirmedi ne yapacagimi bilemedim...

Arkadaşlar bi rahatsızlığım için tanıdığımız bir dr a gittim bana iltihap sebebi olarak toplu kullanılan tuvaletlerde taharet yapmamamı önerdi çünkü rahim çok hassas ve hemen mikrop kapıyor. Sadece bir kere peçeteyle silmen yeterli dedi o zamandan beri dikkat ediyorum ve sıkıntım azaldı. Bayanlar rahat edemiyo o yüzden bu konuda hassaslar ama peçete kullanman yeterli dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar bi rahatsızlığım için tanıdığımız bir dr a gittim bana iltihap sebebi olarak toplu kullanılan tuvaletlerde taharet yapmamamı önerdi çünkü rahim çok hassas ve hemen mikrop kapıyor. Sadece bir kere peçeteyle silmen yeterli dedi o zamandan beri dikkat ediyorum ve sıkıntım azaldı. Bayanlar rahat edemiyo o yüzden bu konuda hassaslar ama peçete kullanman yeterli dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben zaten pecete kullaniyorum ama bu iltihap bi kac farkli nedenden olabikiyor sanirim. havuz, deniz ya da islak kalmasi gibi.

Kızlar sakın antibiyotik kullanırken hamile kalmayın allah korusun düşükle sonuçlanabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back