- 8 Aralık 2020
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi zeynepsakarya
Sakarya da oturan Kızlar lütfen meme büyütme estetiği olanlar ilsun aka mı Belma kapılı mı lütfen cevap verir misiniz artık yaptırmam gerekiyor karar vermek adına yardımcı olur musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ameliyat oldunuzmu hangi doktora karar verdiniz?Sakarya da oturan Kızlar lütfen meme büyütme estetiği olanlar ilsun aka mı Belma kapılı mı lütfen cevap verir misiniz artık yaptırmam gerekiyor karar vermek adına yardımcı olur musunuz
Geçmiş olsun.Çok iyi araştırmak lazım.Kesinlikle Belma kapılıya gitmeyin derim, yüzümü mahvetti, bir gözüm yukari bir gözüm aşağı bakıyor. 4 farklı hastaneye gittim revizyon ameliyatı için hepside en az 2,5 ay bekleyeceksin dediler. 2 ayımı mahvettiği gibi psikolojimide mahvetti. Üstelik dikişler alındıktan sonra bu gözünde böyle oldu demez mi!!!
Instagram sayfasındaki fotograflara aldanmayın, benim fotografımı neden koymadı ??? Çünkü gözümü berbat etti, yorumlarada aldanmayın ben yorumlara aldanıp kendisine güvendim . Epikriz eaporunda bile iyileşme sürecinde yazmış. Millet yüz nakli oluyor 1 ayda iyileşiyor ben göz kapağı ameliyatı oldum 2 aydır gözüm normale dönmedi , Dönmeyecek ve bunu kendiside bilmesine ragmen beni aptal yerine koyuyor. Gelişmeleri yazarım yine.
canım merhaba. ben de belma kapılıya dudak dolgusu yaptırmayı düşünüyorum. senin yorumunu görünce biraz çekindim açıkcası bu konuda bir bilgin var mı acaba? bir de sen hangi işlemi yaptırmıştın cevaplarsan çok sevinirim :)Kesinlikle Belma kapılıya gitmeyin derim, yüzümü mahvetti, bir gözüm yukari bir gözüm aşağı bakıyor. 4 farklı hastaneye gittim revizyon ameliyatı için hepside en az 2,5 ay bekleyeceksin dediler. 2 ayımı mahvettiği gibi psikolojimide mahvetti. Üstelik dikişler alındıktan sonra bu gözünde böyle oldu demez mi!!!
Instagram sayfasındaki fotograflara aldanmayın, benim fotografımı neden koymadı ??? Çünkü gözümü berbat etti, yorumlarada aldanmayın ben yorumlara aldanıp kendisine güvendim . Epikriz eaporunda bile iyileşme sürecinde yazmış. Millet yüz nakli oluyor 1 ayda iyileşiyor ben göz kapağı ameliyatı oldum 2 aydır gözüm normale dönmedi , Dönmeyecek ve bunu kendiside bilmesine ragmen beni aptal yerine koyuyor. Gelişmeleri yazarım yine.
Ben arkadaşımın tavsiyesiyle 2 sene önce meme protez ameliyatı oldum. Arkadaşım da Belma hanımın hastasıydı ve çok memnundu. Ben de ameliyat sonucumdan memnun kaldım. Ameliyat sonrası kontrollerimde de çok ilgiliydi. İşinde de çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Ben de kendi arkadaşlarımı da hemen yönlendiriyorum. Kesinlikle Belma Kapılı diyorum!Sakarya da oturan Kızlar lütfen meme büyütme estetiği olanlar ilsun aka mı Belma kapılı mı lütfen cevap verir misiniz artık yaptırmam gerekiyor karar vermek adına yardımcı olur musunuz
1 sene öncesinde kendisine burun ve meme ameliyatı oldum. Ameliyat sonucumdan da oldukça memnun kaldım. Kötü yorumlara aldanmayın. Doktorum Belma Hanımı tavsiye ediyorum herkese :)Sakarya da oturan Kızlar lütfen meme büyütme estetiği olanlar ilsun aka mı Belma kapılı mı lütfen cevap verir misiniz artık yaptırmam gerekiyor karar vermek adına yardımcı olur musunuz
Kesinlikle Belma kapılıya gitmeyin derim, yüzümü mahvetti, bir gözüm yukari bir gözüm aşağı bakıyor. 4 farklı hastaneye gittim revizyon ameliyatı için hepside en az 2,5 ay bekleyeceksin dediler. 2 ayımı mahvettiği gibi psikolojimide mahvetti. Üstelik dikişler alındıktan sonra bu gözünde böyle oldu demez mi!!!
Dr Belma Kapılı’da pek çok yapılmış işlemim vardır en büyük iyikilerim arasındadır.Her işlemin yapılan bölgeyle bütünleşme süreci vardır.Bunlar zaman ve sabır isteyen kozmetik amaçlı işlemlerdir.Tekrar tşk eder saygılarımı sunarımMerhaba ameliyat oldunuzmu hangi doktora karar verdiniz?
Kesinlikle Belma kapılıya gitmeyin derim, yüzümü mahvetti, bir gözüm yukari bir gözüm aşağı bakıyor. 4 farklı hastaneye gittim revizyon ameliyatı için hepside en az 2,5 ay bekleyeceksin dediler. 2 ayımı mahvettiği gibi psikolojimide mahvetti. Üstelik dikişler alındıktan sonra bu gözünde böyle oldu demez mi!!!
Instagram sayfasındaki fotograflara aldanmayın, benim fotografımı neden koymadı ??? Çünkü gözümü berbat etti, yorumlarada aldanmayın ben yorumlara aldanıp kendisine güvendim . Epikriz eaporunda bile iyileşme sürecinde yazmış. Millet yüz nakli oluyor 1 ayda iyileşiyor ben göz kapağı ameliyatı oldum 2 aydır gözüm normale dönmedi , Dönmeyecek ve bunu kendiside bilmesine ragmen beni aptal yerine koyuyor. Gelişmeleri yazarım y
Sakarya da oturan Kızlar lütfen meme büyütme estetiği olanlar ilsun aka mı Belma kapılı mı lütfen cevap verir misiniz artık yaptırmam gerekiyor karar vermek adına yardımcı olur musunuz
Ben Belma hocama badem göz ve kepçe kulak ameliyatı olmuştum. Gayet de memnunum. Hakkında yapılan boş bir yorum gördüm ve haksızlık yapıldığını düşünerek yazmak istedim. Her türlü sonuçtan memnun olmayacak memnuniyetsiz insanlar yüzünden hocama hakaret içeren kelimeler yazılmasını kınıyorum. Birebir gittiğinizde ne kadar ilgili ve başarılı bir doktor olduğunu anlayacaksınızdır. Hocama sevgilerimleSakarya da oturan Kızlar lütfen meme büyütme estetiği olanlar ilsun aka mı Belma kapılı mı lütfen cevap verir misiniz artık yaptırmam gerekiyor karar vermek adına yardımcı olur musunuz