İllet mantar

fgnkck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
3
0
1
32
Mrb arkadaslar 4 yıldir mantar hastaligim surekli yineliyo. En son 3 ayda 3 ayri doktora gittim bir cok ilac kullandim mantarim gecti simdi ama akıntim čogaldi ve rengi sarilasti. Ayni zmanda vajina cevresinde acı var kizariklik var. Antalyada yasiyorum. Bu sikayetim icim onerebilceginiz doktor veya bitkisel ilac var mi ???

Ilaç ismi yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama benimkini sadece travocort geçiriyor. Doğru yazmışımdır umarım. Diğer ilaçların hiç biri geçirmiyor. Bir de kuru tutmak sık çamaşır değiştirmek çok önemli. Hamileyken ebe beyaz ve kaynatilmis olanlardan giymek gerektiğini söylemişti. Geçene kadar Sabah Akşam sürüyorum temizligime dikkat ediyorum. Arada sırada tekrar ediyor tabiki ama çabuk geçiyor

Bende çok dikkat ediyorum 2kere ykyp ayrı utuluyorum 3 4 kere değiştiriyorum ama 2gundur akıntı koyu adetle beraber başladı:(

Aynen bende dikkat ediyorum ama akintim azalmadan gecceginide sanmiyorum.gittigim doktorlarda ezbere muayne ediyo sikayetimin ne oldugunu anlayamadan ve iki gundur dayanilmaz hale geldi. Ptesi yine doktora gidicem insallah bu iyi gelir

Acaba mantar değil de idrar yollarında falan enfeksiyon olabilir mi o zaman da kaşıntı oluyor çünkü idrar tahlili falan yaptırdın mi

Acaba mantar değil de idrar yollarında falan enfeksiyon olabilir mi o zaman da kaşıntı oluyor çünkü idrar tahlili falan yaptırdın mi
Yok yaptirmadim ama daha once idrar yolu enfeksiyonu olmustu bende ve surekli idrarin varmis gibi hissediyodun onda.suan oyle bisey yok bende. Farkli bi idrar yolu enfeksiyonuysa bilmiyorum ama tabi.

Yok yaptirmadim ama daha once idrar yolu enfeksiyonu olmustu bende ve surekli idrarin varmis gibi hissediyodun onda.suan oyle bisey yok bende. Farkli bi idrar yolu enfeksiyonuysa bilmiyorum ama tabi.
Ya ben de bir ara kaşıntı çoktu artık mantardan mi ondan mi bilmiyorum ama hafif düzeyde enfeksiyon çıkmıştı o yüzden sordum

Back