İlla part time çalışacaksın diyen özel okul

englishmaster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
1.002
1.786
83
Merhaba herkese bir işe girdim bir aydır öğretmenim İngilizce .Part time anlaştık ama bu kadar ders vereceğimi baştan söylememişlerdi.3 günde 26 saat İngilizce dersi anlatıyorum .Ve bu 26 saati haftaya tamamlayıp beni full time yapmıyorlar .3 günde istersem 500 derse girersin 3 gün geldiğin için bu parayı alacaksın diyen bir kurum müdürü var .Sizce bunlarla bir anlaşmaya varmalı mı yoksa hiç uğraşmayıp bu işten çıkmalı mıyım

Evet biliyorum o zaman işi kabul etmiştim mecburiyetten zaten ama içime sinmiyordu fikir almıştım .Şimdi ise mecburiyetim kalktı haftalık 13 saatten fazla vermek istemiyorum 9 bin TL için yol yemek bile yok çünkü .Sizce mantıklı mı normali bu mudur .Çünkü benle anlaşmaya çalışıyorlar 20 ders anlat hala 9 bin al gibi.20 dersi bile 9 bin TL için çok görüyorum sizce

Yol yemeği çıkart 5 bin lira kalır zaten.iş mi şimdi bu?

Sizin ihtiyacınıza bağlı. Bu sadece maddiyatla alakalı bir konu da degil. Özelde devam etmeyi düşünüyorsaniz tecrubenin cvnize katkısı olur zira özel okul tecrübesi olmayanı pek değerlendirmeye almiyorlar. Yol vs şartlar sizi çok zorlamiyorsa dişinizi sıkıp kalmayı düşünebilirsiniz. Yok özelde devam etmeyi düşünmüyorum ya da calismasam da olur derseniz bence de bırakın.

Yok düşünmüyorum kpss çalışıp atanmak istiyorum daha da kapısından geçmem .Her sabah 9 akşam 7 oradayım günde 10 derse giriyorum ay sonunda aldığım ücret 9 bin

Başta kaç saat için anlaşmıştınız ki?

26 saat parttime'dır zaten ama saatine göre ücret anlaşması yapılır.

Her okul dershane yana yakıla İngilizce öğretmeni arıyor ya bırak git. Bu tavırda insan sömürmeue çalışanla muhatap olma

İngilizce bilip hemde ogretmenlik seviyesinde bilip 9 bin kazaniyorsaniz gercekten cok yazik .
Ozel sektorde hala ingilizce bilen insan sıkıntisi var .ben olsam boyle biyere sunugumu atmam .gidin kpss calisin daha iyi .

Evet 9 bin TL alıyorum hiçbir faydası yok maddi anlamda ve 26 dersin çok olduğunu düşünüyorum .
Bu nedir?
26 saat özel ders verseniz bu paranın kat kat fazlasını kazanırsınız. Özel okullar ne de güzel sömürüyor hem veliyi hem öğretmeni. Bari emeğinin karşılığını verseler çalışanlara. Yazık yani ne diyim.

Evet 26 saat ders anlatıyorum üç günde .Sabah 9 akşam 7.30 okuldayım ama aldığım ücret 9 bin bana diyorlar ki diğer yerler benden de dusuk veriyor .Diyorum sabah 9 akşam 7 çıkmak yerine haftaya bölün her gün 5 derse gireyim full time olup asgari ücret alayım kabul etmediler .Bende kesinlikle çıkıcam kpss çalısıcam nefret ettim

En güzeli bence de.
Cidden emegin karsiligi bu olamaz. Velilerden aldıkları ücretin yanında bu miktar çok komik kalıyor.

En güzeli bence de.
Cidden emegin karsiligi bu olamaz. Velilerden aldıkları ücretin yanında bu miktar çok komik kalıyor.
Kendi akıllarınca part time diye üç gün gidiyorum diye kurnazlık yapıyorlar .3 günde 50 saatde girsen buraya üç gün geliyorsun maaşın bu diyor şaka gibi

Kullanacak adam arıyorlar,iş yok güç yok hayat zor deyip millet mecbur kalıyor tabi onlarda biliyor,kimse kabul etmezse ya kurum kapanır yada adam gibi maaş ve ders saati ayarlarlar,para veren öğrenci ders anlatan öğretmen sırf aracı oldu diye milleti madur eden bunlar,herkes devlet okuluna yönelmeye başladı farkettiyseniz,yavaş yavaş bitecek özel okul olayı çünkü herşeyde olduğu gibi bu durumda bizim ülkemizde kendi çıkarına kullanılmaya başlandı.

Tabiri caizse ineğe su içirelim yağlı süt versin diyenlerden gibiler.
Başka iş imkanınız varsa onu değerlendirin derim.

Size en baştan başlamayın böyle part time olmaz dendi zaten burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…