bence önyargılı olma
her modelde değişiyor.
ben de krem düşünüyordum
denediğimde pek beğenmedim
şimdi beyaz ya da kırık beyaz dikilecek bana da üst kumaşa daha karar vermedik vaktimiz var diye
ama annem kesinlikle kar beyaz istiyordu benim de
sonra benim gözüme de beyazlar daha güzel görünmeye başladı
bence de kirik beyaz :)) benim de öyleydi cok da güzeldi... kumas ve modele göre karar vermek gerek. kirik beyaz tafta kumasta ve kabarik olmayan kugu gibi dökülen modellerde cook hos oluyor ... tecrübeyle sabittir kaydirigubbakcemile5
Bence sen kendini hangisinde daha güzel ve mutlu hissedeceksen onu tercih etmelisin, çünkü bir defa yaşayacağn bir duygu bu. Çevreni biraz daha arka plana almalısın. Bir de şu var; çok çok önceden olsa yani tüm gelinler sadece bembeyaz gelinlikler giyseler senin kırık beyaz gelinlik giymen biraz sıra dışı olabilirdi. Ancak şimdi kırık beyaz gelinlikler oldukça yaygın. Ben sanmıyorum ki çevredikiler de bu durumu farklı algılasınlar.
slm arkadaşlar ramazan bayramında düğünüm var ama acayip kararsızım gelinliğin rengi konusunda.ben kırık beyaz düşünüyorum ama annem illa beyaz olmalı diyor.tabi ki bi de etraf neder kaygısı var.görüşlerinizi bekliyorum...kafamçokkarıştı
her güzel gelin adyının mutlaka kafanda bir model ve renk varşutarafagitti,ben illa beyaz istiyordum,biz mağazaya girdik ve orda yüze yakın gelinlik vardı:1shok:,farklı modeller,renkler de değişiyordu,ben baka baka gezdim mağazayı ,ama hiç içime sinmedi onlar:umursamaz:,tam çıkarken baktımki bir paket içinde gelinlik var:uhm:,bu ne dedim,bu izmirden gelmiş,özel sıparıştı,ama gelin bunu beğenmedi dedi bayan,ben bir bakabilirmıyım dedim,o açinca ben nefes alamadımopuyorumnanaktan,uçuk mavi rengi,elleriile işlenmişŞeniz,bu dedim,eşim hemen aldı demekki bu işlerde de kısmet varmış dedi,hala gelinliğim evde duruyorzemuszemus,6 yıl oldu ve mükkemel durumda,oğlum anne bu prenseslerin elbisesi diyorkaydirigubbakcemile3,bu senin düğünüa.s,sen seçeceksin,annede söz sahibi elbettebuyrunnnnnnnnn,ama bu senin günü:asigim:,ve eminim çok mutlu olacaksın:sm_cool:a.s.
her güzel gelin adyının mutlaka kafanda bir model ve renk varşutarafagitti,ben illa beyaz istiyordum,biz mağazaya girdik ve orda yüze yakın gelinlik vardı:1shok:,farklı modeller,renkler de değişiyordu,ben baka baka gezdim mağazayı ,ama hiç içime sinmedi onlar:umursamaz:,tam çıkarken baktımki bir paket içinde gelinlik var:uhm:,bu ne dedim,bu izmirden gelmiş,özel sıparıştı,ama gelin bunu beğenmedi dedi bayan,ben bir bakabilirmıyım dedim,o açinca ben nefes alamadımopuyorumnanaktan,uçuk mavi rengi,elleriile işlenmişŞeniz,bu dedim,eşim hemen aldı demekki bu işlerde de kısmet varmış dedi,hala gelinliğim evde duruyorzemuszemus,6 yıl oldu ve mükkemel durumda,oğlum anne bu prenseslerin elbisesi diyorkaydirigubbakcemile3,bu senin düğünüa.s,sen seçeceksin,annede söz sahibi elbettebuyrunnnnnnnnn,ama bu senin günü:asigim:,ve eminim çok mutlu olacaksın:sm_cool:a.s.
kesinlikle merwecim! kırık beyaz çok daha asalaetli duruyor. konuyla ilgili deneyimlerimi diğer konu başlığına yazmıştım ordanda okumuşsundur. bende gelinliğimi kırık beyaz yaptırıyorum! ki hep aklımda kar beyazı vardı. konuştuğum hiç kimse kar beyazını önermedi, ki benim tenim kumral. adanalısın sende, esmersen kar beyazı daha fecii durur :))
Kısmetse benimde bayramdan sonra 27 Eylül'de düğünüm olcak üstü taşlı,altı toplamalı kimi yerler taşlı beyaz gelinlik diktiriyorum.ınşallah herkesin gelinliği içine sinecek şekilde olur.