• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri illa beyaz mı olmalı?

nil33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
5
0
86
42
Konya
slm arkadaşlar ramazan bayramında düğünüm var ama acayip kararsızım gelinliğin rengi konusunda.ben kırık beyaz düşünüyorum ama annem illa beyaz olmalı diyor.tabi ki bi de etraf neder kaygısı var.görüşlerinizi bekliyorum...kafamçokkarıştı

içinden ne geliyorsa onu al canım gelinliği etraf değil sen giyeceksin...
ıçine sinerse kimseyi dinleme herkesin zevki farklıdır beğenenlerde olacak beğenmeyenlerde önemli olan senin şahsi düşüncendir..
Bu arada ömür boyu mutluluklar...

bence beyaz olmalı yaa gelinlik dediğinopuyorumnanaktan
ama tabi sen bilirsin için nasıl siniyosa öyle al sonuçta sen giyicen :))

ömür boyu mutluluklar dilerim a.s.

cnm benmde düğünüm ramazan bayramında bende kesinlikle beyaz diyenlerdendim ama bu işler kader kısmet beyaz kırık bi gelinlik giydim ve çok hoşuma gitti şu anda kırık beyaz dikiliyo gelinligim tamamen kader kısmet

slm arkadaşlar ramazan bayramında düğünüm var ama acayip kararsızım gelinliğin rengi konusunda.ben kırık beyaz düşünüyorum ama annem illa beyaz olmalı diyor.tabi ki bi de etraf neder kaygısı var.görüşlerinizi bekliyorum...kafamçokkarıştı

Tarz meselesi tatlım benim nikahımda 10 ekim verdim gelinlik siparişimi opuyorumnanaktan ama ben beyaz ve kabarık gelinlik taraftarıyım kaydirigubbakcemile3 zaten kokana olduğum içinde gelinliğim kabarık ve sırf taş işlemeli şıkır şıkır parlıycam avize gibi kaydirigubbakcemile3

Canım her iki renkte güzel
Hangi renkte model beğenirsen onu al derim kendini renk konusunda şartlandırma bence
Ömür boyu mutluluklar canım

içine sineni al derim , benim gelinliğim kırık beyazdı ve çok beğenerek giymiştim
İlk resim düğümden orada daha net çıkmış rengi
ikincisi 2 sene önce evde giymiştim boydan görün diye ekledim ama telefonla çekilmiş resim olduğu için biraz flu çıkmış.

Eklentiler

• $Resim 128.jpg
    $Resim 128.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 113
  • $resim.JPG
    $resim.JPG
    29,3 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
Canim bence kirik beyaz!! Bembeyaz bir gelinlik hicte asil ve modern durmuyor... Benim gelinligimde kirik beyaz :)) Bence kendin karar vermelisin, etraf evlenmiyor sen evleniceksin sonucta... Ayrica herseye bahane bulunur bembeyaz bir gelinlik giysen bile...

ya hani insanların beyaz takıntısı var ya beni o korkutuyor.neden bu renk diye gelecek yorumlar olabilir de.

ya hani insanların beyaz takıntısı var ya beni o korkutuyor.neden bu renk diye gelecek yorumlar olabilir de.

sen millet ne diyecek diye düşünme o gün senin en mutlu olduğun gün ne giyeceğine sen karar verirsin boşver başkalarının yorumunu opuyorumnanaktan

UNUTMA O GÜN SENİN GÜNÜN KEYFİNİ ÇIKAR GERİSİNİ BOŞVER BİR KERE OLUR BÖYLE ŞEYLER SONUÇTA :))))))))

honey86 çok doğru yazmışsın bahane bulmak isteyen herşeye bulur değil mi.biraz cesur davranmak gerekiyor galiba

Canim bence kirik beyaz!! Bembeyaz bir gelinlik hicte asil ve modern durmuyor... Benim gelinligimde kirik beyaz :)) Bence kendin karar vermelisin, etraf evlenmiyor sen evleniceksin sonucta... Ayrica herseye bahane bulunur bembeyaz bir gelinlik giysen bile...
aynen canım
ben gelinliğimi bu işin duayeni bi firmadan aldım
beyaz takıntısı olanlardandım aslına bakarsan ama modelleri görünce kırık beyazda karar kıldım
kesinlikle çok daha asil ve heybetli duruyorlar
zaten görevli bayan artık beyazın hakimiyetini yavaş yavaş kaybettiğini pek tercih edilmedigini söyledi zemuszemus

ayrıca ten rengi ile doğru orantılı olarak karar vermek en iyis
benim tenim buğday ve kırık beyaz çok daha bütünleşti rengimle
beyaz çok çiğ kalıcaktı hihoyyyt

kesinlikle kırık beyaz diyenlerdenim, çok daha asil duruo bence..
bembeyaz gelinlik salondaki ışıklarla birleşince çiğ duruo sanki cnm, belkide ben sewmediğim için bana öle gelio..

gurbacım gibi bende işinde çok ii olan bilindik bi firmadan aldım gelinliğimi we onlarda bana aynı şeyleri söledilerkaydirigubbakcemile5

ama herşeydende önemlisi senin hangisini giymek istediğin cnm, we diorumki kimseyi takma kafana giy kafandaki rengi modeli, ilerde fotolarına baktığında "keşke" deme a.s.

bence de kırık beyaz daha hoş..artık ayrıca o rer daha çok gidio..ya bi de kızlar alakasız olcak ama biri bana şu renkli tickerları nasıl buraya ekleyeceğimi anlatabilir mi?
sitede oluşturdum ama buraya ekleyemiyorum :(

Back