mutlulukla , huzurla oturmanızı dilerim..
düğün resimleri çok başarılıvereliniortak
çok teşekür ederim canım
aslında çok değil de
ev küçük ondan çok yakın kalıo fotolar sanırım
yoksa hepsi ayrı ayrı güzel gerçekten
yada foto kullanıp stickerdan da vazgeçilebilir
ama tabi karar sizin bizim ki öneri
evin gerçekten güzel olmuş
ben de küçük bi eve gitcem ve salonun benim için fikir oldu
gayet verimli yerleştirmişsin eşyalarını
güle güle kullan
mutfağını da bekliyorum:)
Ben evden çok resimlere baktım, ne kadar güzel resimler öle, hele eşinin önden ceketi alıp gittiği resim , çok profosyonel resimler, bayıldımm..
Evinizde çok güzel, Allah mutlu mesut etsin..
bende arkadaslar gibi,resimlere bakmakdan evi inceleyemedim ilk basta:) eviniz cok guzel duzenlenmis,ama bende arkadaslara katiliyorum:)resimler cok fazla.belki cok buyuk oldugu icin.ama yeni evlisiniz,oyuzden ilk zamanlar dugun resimleri her koseye koymak ister insan.bencede siyah beyaz haric digerlerini yatak odasina koyabilirsiniz..birde yine arkadaslarin dedigi gibi diyecem kusura bakma:) tv uniten koltugunla cok uyumlu,ama malesef masa takiminla hic uyum yok.o yuzden sana bir fikir vermek istiyorum..yapisan kagitla uyum saglayabilirsin..yani tv unitene beyaz yapiskan kagit eklemeleri yaparak..ornegin dvd nin altindaki kapagi beyaza ceviririrsen.hem koltugundaki gibi,kahve rengi ve beyaz tonunu yakalarsin.hemde masandaki beyaz tonu tv unitenede katarsan uyum saglanir.
ayrica yatak basindaki japonca kanjilerin cok hosuma gitti..
çok teşekkür ederim arkadaşlar bunu defalarca belirttm yine belirtym eşim fotoğrfçı fotoğrfları çok seviyor o yüzden heryer fotoğrfla dolu yatak odanın şu an ki hali bile fotoğrf dolu bende alıştm hoşuma gidio :)