İlkokul çocuğu için akıllı saat önerisi Hk.

depresifbirinsan

La la lalaaaaalaaaaa bir şarkı söyle 🎶
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
597
461
Sevgili Hanımlar merhaba,
İlkokul seviyesi (6 ile 10 yaş aralığı) için alıp memnun kaldiginiz akıllı saat var mı? (Okulda kullanmayacak. Yalnızca arkadaş ortamlari, parti, bahçe, park vb yerlerde kullanabileceği basit bir şey)
Çocuğum ile görüşebilmek nerede olduğunu bilmek için kullanabileceğim. Aslında ben almayı istemiyorum ancak çevresinde bir çok arkadaşında var haliyle heves ediyor. Güvenle kullanabileceği bir model olursa belki alırım. O nedenle danisiyorum.

Son düzenleme:
Bir sinif ogretmeni olarak kesinlikle onermiyorum herkesin var diye alinir mi ? Lutfen bilincli olalim. Ulasabileceginiz baska bir yol yok mu ? Hem dikkat acisindan hem sosyal acidan bu yasta okula akilli saat ile gondermek cok yanlis. Ben velilerime aldirtmiyorum.

Sevgili Hanımlar merhaba,
İlkokul seviyesi için alıp memnun kaldiginiz akıllı saat var mı?
Çocuğum ile görüşebilmek nerede olduğunu bilmek için kullanabileceğim. Aslında ben almayı istemiyorum ancak çevresinde bir çok arkadaşında var haliyle heves ediyor. Güvenle kullanabileceği bir model olursa belki alırım. O nedenle danisiyorum.
Nerde olduğunu merak ediyorsanız eski model kullanmadığınız telefonunuz varsa gizlice çantasına koyun.
Ben eski telefonumu bütün seslerini kapatıp, find my friend app'ime kaydedip kızımın çantasının iç astarına sakladım geçen sene (3-4 günde bir şarj edilse yetiyor) bütün sene öyle gitti geldi hala haberi yok 😂

Bir sinif ogretmeni olarak kesinlikle onermiyorum herkesin var diye alinir mi ? Lutfen bilincli olalim. Ulasabileceginiz baska bir yol yok mu ? Hem dikkat acisindan hem sosyal acidan bu yasta okula akilli saat ile gondermek cok yanlis. Ben velilerime aldirtmiyorum.
Hocam ben okulda kullanması için almayacağım. İlkokul diye belirtmemin sebebi yaş grubunun anlaşılabilmesi için.
Okul dışında park oyun alanları partiler vb. ortamlarda veya bahçede arkadaşlarıyla oynarken kullanabileceği. Benim de onu takip edebileceğim basit bir saat sormuştum aslında.
Herkesin var diye alınır mı yazmışsınız Hocam ama ben özellikle belirtmiştim çevresinde çoğu kişide var ve heves ediyor. Önerebileceginiz modellere bakıp belki alırım..

Bizim öğretmenimiz de yasaklamıştı. Kızım bu sene 6’ya geçti, 5. Sınıfta kullandı akıllı saat
İlkokul yazınca sanki okulda kullanacak gibi algılanmış. Oysa amacım okulda kullandırmak değil. Yalnızca yaş aralığı (6 - 10) için fiyatı uygun ama akıllı saat olarak geçen basit bir şey.

Kimse de dememiş ki okullarda yasak.
Evet güvenliği için faydalı olabilir ama okulda değil tabii ki.
Zaten çoğu öğretmen yasaklıyor ders çıkışında veriyor çocuğa da dışarıda faydalı olabilir.

Nerde olduğunu merak ediyorsanız eski model kullanmadığınız telefonunuz varsa gizlice çantasına koyun.
Ben eski telefonumu bütün seslerini kapatıp, find my friend app'ime kaydedip kızımın çantasının iç astarına sakladım geçen sene (3-4 günde bir şarj edilse yetiyor) bütün sene öyle gitti geldi hala haberi yok 😂
Vayy çok zekice..
Benim konum yanlış anlaşılmış. Okula gondermeyecegim. Partilerde arkadaş ortamında bahçede veya bakkala giderken falan kullanabileceği çok basit bir şey arıyorum.

Tam olarak böyle bir şey demek istedim. Yalnızca kolunda olsun akıllı saat görseli. Bir de güvenli aranabiiyorsa tamamdır. Marka model paylaşır misiniz
350 TL lik aldik. Çok fonksiyonlu degil. Sadece arama yapılıyor. Kızım normalde oturup oynamaz onunla. kolunda duruyor sadece. Öyle bir şey de işinizi görür

Zaten çoğu öğretmen yasaklıyor ders çıkışında veriyor çocuğa da dışarıda faydalı olabilir.
Söylemiş arkadaşlar aslında.. ama ben okulda kullandirmayacagim zaten.
Yanlış anlaşılma olmuş o nedenle Konumu guncelledim.

Kızımın sınıfında çoğu çocukta vardı eğer getirmeyin derse tabii ki götürmez okula. Zaten MEB bakanı telefonlara yasak demiş artık ne kadar uygulanır bilemiyorum tabii 🥴

Kızımın sınıfında çoğu çocukta vardı eğer getirmeyin derse tabii ki götürmez okula. Zaten MEB bakanı telefonlara yasak demiş artık ne kadar uygulanır bilemiyorum tabii 🥴
Ortaokullarda baya dikkat ediliyordu lise de telefon ve saate çok dikkat edilmiyor.
Bence isabetli olur çok dikkat dağılıyor ama dışarıda kullanım için bişey diyemem.

Hocam ben okulda kullanması için almayacağım. İlkokul diye belirtmemin sebebi yaş grubunun anlaşılabilmesi için.
Okul dışında park oyun alanları partiler vb. ortamlarda veya bahçede arkadaşlarıyla oynarken kullanabileceği. Benim de onu takip edebileceğim basit bir saat sormuştum aslında.
Herkesin var diye alınır mı yazmışsınız Hocam ama ben özellikle belirtmiştim çevresinde çoğu kişide var ve heves ediyor. Önerebileceginiz modellere bakıp belki alırım..
Maalesef onermedigim icin oneremiyorum.. eskiden akilli saatler mi vardi annelerimiz bizi nasil kontrol ediyordu:)

Maalesef onermedigim icin oneremiyorum.. eskiden akilli saatler mi vardi annelerimiz bizi nasil kontrol ediyordu:)
Eskiye dair ne kaldı ki Hocam. Keşke eskisi gibi temiz bir dunyada yasayabilsek. Komsumuza guvensek, bakkala başına bir şey gelmeden gidip gelebilecek mi diye düşünmeden gözümüz kapalı gönderebilsek. Okula giden yavrularimizda aklımız kalmasa. Sınıf arkadaşı tarafından zarar görebilir mi diye dusunmesek keşke.. Bu böyle gider...

Eskiye dair ne kaldı ki Hocam. Keşke eskisi gibi temiz bir dunyada yasayabilsek. Komsumuza guvensek, bakkala başına bir şey gelmeden gidip gelebilecek mi diye düşünmeden gözümüz kapalı gönderebilsek. Okula giden yavrularimizda aklımız kalmasa. Sınıf arkadaşı tarafından zarar görebilir mi diye dusunmesek keşke.. Bu böyle gider...
Eskiye dair ne kaldi diye diye bu hale geliyoruz maalesef.. cocugumuzu altin kafeste buyutemeyiz

Ben su buyuk pazartesi alisveris sitesinden cok fazla yorumu ve 4,5 civari puani olan ucuz yollu bir sey almistim ama hem sarji dayanmiyor fazla hem de konum bilgisi cok iyi degil. Sadece arama yapacaksaniz is gorur ama konum vs onemliyse tcl marka alin, kuzenim aldi ogluna bokta atisi yapiyor konumda

X