Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlköğretim Yorum ve Soruları İlkokul 2.sinif kitaplari
- Konu Sahibi Evrence
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
Okul değişikliği yapmıştık. Yeni okula kitaplar tam geldi, dersler başladı. Eski okul kitap gelince bilgi verecek ama zaman kaybetmek istemedim.Eger tedarik edebiliyorsam edeyim dedim.Eksik olan kitaplari tamamlamayacaklar mi? Idare ne diyor?
Bunu farketmemistim, çok iyi oldu. Kitap tamamlanana kadar idare edelim.TesekkurlerOkulun bilgisi vardır zaten talep etmislerdir ve gelecektir okula.Birde ebada ders kitapları var ordan indirebilirsiniz
Tahmin ettiğim gibi , ama şansımı deneyeyim dedim, çok teşekkürlerBenim bildiğim MEBin ders kitapları kitapçılarda satılamıyor. İdareye söyleyin, onlar tamamlamak zorundalar.
Gelecek dediler, bekliyoruz, tesekkurlerBildiğim kadarıyla meb in kitapları kırtasiyelerden alınmıyor.müdüre söyleyin
- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
Benzer bir durum yaşamıştık. Aynı kitabı 200 liraya (abartmıyorum) matbaa da bastırdık. Çocuk farklı olunca kendisini kötü hissetmesin diyeOkul değişikliği yapmıştık. Yeni okula kitaplar tam geldi, dersler başladı. Eski okul kitap gelince bilgi verecek ama zaman kaybetmek istemedim.Eger tedarik edebiliyorsam edeyim dedim.
Ne ince düşünmüşsunuz ama pahalıya da mal olmuş. Bizde gelir diye düşünüyorum aksi halde biz de bu şekilde çözeceğizBenzer bir durum yaşamıştık. Aynı kitabı 200 liraya (abartmıyorum) matbaa da bastırdık. Çocuk farklı olunca kendisini kötü hissetmesin diye
- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
Internetten indirin. Oradan takip etsin simdilikOkul değişikliği yapmıştık. Yeni okula kitaplar tam geldi, dersler başladı. Eski okul kitap gelince bilgi verecek ama zaman kaybetmek istemedim.Eger tedarik edebiliyorsam edeyim dedim.
Çok teşekkürler, öyle yapacağızInternetten indirin. Oradan takip etsin simdilik
- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
Çok teşekkür ederim. Kızımın yerine kendimi koyunca 1 donem farklı kitap insanın gözünü tırmalar. Umarım bulursunuzNe ince düşünmüşsunuz ama pahalıya da mal olmuş. Bizde gelir diye düşünüyorum aksi halde biz de bu şekilde çözeceğiz
Haklisiniz, çok teşekkürlerÇok teşekkür ederim. Kızımın yerine kendimi koyunca 1 donem farklı kitap insanın gözünü tırmalar. Umarım bulursunuz