- 19 Nisan 2013
- 442
- 153
- 133
- Konu Sahibi eternity38
-
hayırlı olsun arkadaşım geçmiş olsun hemen iyileşirsin umarım
hayırlı olsun bende dual plan oldum 3oo cc benimde kesi yeride göğs altı.ben aşırı sırt ağrısı çektim ilk 3-4 günü symazsan tek şikayetim sırt ağrısıydı.oda 15 gün sürdü benim inşallah seninki hemen geçer ne zor olduğunu biliyorum.bu arada benim 2 ayım bitti şuan çok iyiyimMrb arkadaşlar :) Yaklaşık 2 yıldır forumdan sürekli meme büyütme ameliyatiyla ilgili deneyimi olan arkadaşların konularını takip ediyorum. Bu ameliyata karar vermemde kadınlar kulübünun büyük etkisi oldu.Bana destek olan bütün arkadaslara çok çok teşekkür ederimm... sonunda bende ameliyat oldum. Bugün 5. Günümdeyım. Istanbulda ameliyat oldum. Doktorum Ilkay Hüthüt. Kas altı dual plan yöntemiyle 300 cc yuvarlak protez kondu. Kesi yerim göğüs altı. büyüklüğü çok iyi tam istediğim gibi. Ve doğal duruyo. Şu an tek sorunum sırt ağrısı ve kol hareketlerimin kısıtlı olmasi.Umarim en kisa zamanda bunlar da düzelir... ihtiyacı olan herkes yaptırmalı bence. Nihayet bende memeliler kervanına katılabildim . Yabaa dabaa duuuuuu...
çok teşekkür ederim canım.Çok geçmiş olsun. Ben on gün sonra çok dar olmamak şartı ile tişört değiştirebiliyordum canım..
Cok gecmis olsun canim..hosgeldin aramiza..iyilesmen biraz sürer ama sonra senden mutlusu olmaz..dikkat et simdilik elini kolunu oynatma fazla.bende cok cektim kollarimdan onun icin anlayabiliyorum seniMrb arkadaşlar :) Yaklaşık 2 yıldır forumdan sürekli meme büyütme ameliyatiyla ilgili deneyimi olan arkadaşların konularını takip ediyorum. Bu ameliyata karar vermemde kadınlar kulübünun büyük etkisi oldu.Bana destek olan bütün arkadaslara çok çok teşekkür ederimm... sonunda bende ameliyat oldum. Bugün 5. Günümdeyım. Istanbulda ameliyat oldum. Doktorum Ilkay Hüthüt. Kas altı dual plan yöntemiyle 300 cc yuvarlak protez kondu. Kesi yerim göğüs altı. büyüklüğü çok iyi tam istediğim gibi. Ve doğal duruyo. Şu an tek sorunum sırt ağrısı ve kol hareketlerimin kısıtlı olmasi.Umarim en kisa zamanda bunlar da düzelir... ihtiyacı olan herkes yaptırmalı bence. Nihayet bende memeliler kervanına katılabildim . Yabaa dabaa duuuuuu...
çok teşekkür ederim canım.Cok gecmis olsun canim..hosgeldin aramiza..iyilesmen biraz sürer ama sonra senden mutlusu olmaz..dikkat et simdilik elini kolunu oynatma fazla.bende cok cektim kollarimdan onun icin anlayabiliyorum seni
çok teşekkür ederim canım.evet kollar gerçekten sıkıntı. ama en kısa zamanda düzelir inşallah. sütyen alışverişine çıkacağım günü iple çekiyorum
Kiz dur bakalim, ben 2 ay oldu daha alamadimama mutlu olmana cok sevindim
Canım çok geçmiş olsun hayırlı olsun inş gönlüne göre olmuştur
Kollarını çok rahat bi şekilde kullanman 10-15 günü buluyor canım o zamana o kadar önden düğmeli şeylerle veya daha bol tshirtlerle idare et .tamamen iyiyim demen için 1 ay gerekli ama ilk 3-5 gün yaşadıklarının yanında lafı bile olmaz sonrasınınSüper :) çok sevindim senin adına. En zor dönemleri atlatmışsin. Benim de şu an ödemlerim var. Bi de kol hareketlerim kısıtlı.Üstümü falan giyinirken çok sıkıntı oluyo. Bluz giymeye çalıştım. Baktım zorluyo bıraktım. O yüzden şimdilik boyundan geçirilmeli pançolarla idare ediyorum. Senın kolların ne zaman eski haline dönmüştü ?
Kollarını çok rahat bi şekilde kullanman 10-15 günü buluyor canım o zamana o kadar önden düğmeli şeylerle veya daha bol tshirtlerle idare et .tamamen iyiyim demen için 1 ay gerekli ama ilk 3-5 gün yaşadıklarının yanında lafı bile olmaz sonrasının
2. Gün alışveriş çok zor belki kasüstüdür ama o da zor.kolay atlatanlar var ama genelde süreç bizde olduğu gibi işliyordoktorum bi hastasından bahsederken ameliyatın 2. günü alışverişe yemeğe gittiğini falan söyleyince ben yavaş ilerliyomuş gibi hissetmiştim kendimio yüzden biraz aceleci davrandım galiba
2. Gün alışveriş çok zor belki kasüstüdür ama o da zor.kolay atlatanlar var ama genelde süreç bizde olduğu gibi işliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?