Ne alaka?Allah sizi kahrıbela lut kavmine döndük iyice kıyamet yakın
Çok alaka acıyorum sizin gibi gurursuz insanlara sonra bir kenara atılıyorsunuzNe alaka?
Seni varya fare deliğine sokarım terbiyesiz.Çok alaka acıyorum sizin gibi gurursuz insanlara sonra bir kenara atılıyorsunuz
ağrı azalmaya başladı ama orgazm olamıyorum vajina içinde nasıl olunur tavsiyeniz var mıbence yeterince uyarılmadığınız için oluyor olabilir ön sevişmeyi uzun tutarsanız psikolıjik olarak rahatlar durumu çözebilirsiniz
benimde geçmeye başladı 1 haftanın sonunda azaldı acı ve ağrı ama orgazm olamıyorum bunun bir yolu var mıdırBenim oluyordu. Ne zaman gectigini hatırlamıyorum ama şekilde geçti.
ne diyorsun sen kendi mariana çukuruna dönen kendi deliğinden neden benim konumda bahsediyorsun??Sizin delik mariana çukuru olmuş zaten
öyle yapmaya çalışıyorum ağrı azaldı ama çok zevke gelince vajina çok ıslanınca da içimde eşimi zor hissediyorum normal mi? birde orgazm olamıyorum vajinadan nasıl orgazm olunur?Konu sahibi sizin kendinizi rahat bırakıp gevşemeniz ve yeterince zevke gelmeniz lazım ki ağrı sızı olmasın
evetEvlendin mi sen?
benimde şimdi 1 hafta sonunda ağrı ve acı azaldı ama orgazm olamıyorum bunun bir yolu var mı? vajinadan nasıl orgazm olunurilk zamanlar ağrı normal ama sizinki kadar değil. yani ben zevk alıyordum. ama evet hafif bir ağrı da eslik ediyordu ama 1 haftada gecti o da. ki dediğim gibi tahatsız eden bir ağrı değildi.
eğer yeterince ıslanmıyorsanız ve kendinizi sıkıyorsanız ağrının da fazla olması normal ama
O kişi ceza almış bozuna sinir olmayınne diyorsun sen kendi mariana çukuruna dönen kendi deliğinden neden benim konumda bahsediyorsun??