İlk yıldönümümüz

prensesi

tocasının pamuk prensesii
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2009
1.303
3
116
İstanbul
pazartesi ilk yıldönümümüz arkadaşlar çok heyecanlıyım kocam süprizleri sevdiğim için bişeyler hazırlıyor ama asla ipucu vermez merakla bekliyorum süprizzzzz

ılk yıldönümünüzü şimdiden kutlar, birlikte uzun ve mutlu bir ömür geçirmenizi dilerim.

Tebrikler nice uzun yıllara canım...

ee sende boş durma sende bişiler :mymeka:

Yıldönümü sonrası anlatırsın artık bize neler yaptıgını zevkle dinleriz opuyorumnanaktan

öncelikle hepinize teşekkür ederim :)
evett süper bir ilk yıldönümüydü arkadaşlar eşim ağvada bir otelde rezarvasyon yaptırmış iş yerinden de izin aldırmıştı bana hafta sonu gidip pazartesi akşam döndük yer çok güzeldi balayı odası tutmuş kırmızıydı odamız şömineli ve jakuziliydi ohaoldumsmile güllerle donatmış odayı yatağın içine kadar her yer gül doluydu o kdr mutlu oldum ki size anlatamam bu kadarını beklemiyodum şahsen
bi de kolye almış cnm bnm yaa...
ben de onun için öncelikle saçlarımı siyaha boyadım hep istiodu ama ben cesaret edemiodum (buğday tenliyim) çok hoşuna gitti bana çok koyu geldi ama onun beğenmesi herşeye değer..
küçük küçük kağıtlara notlar yazmıştım oda da gözlerini kapatıp başından aşağı kağıtları döktüm baş harflerimizden kol düğmesi ısmarlatmıştım onu verdim unutulmaz bir yıldönümüydü kızlar :nazar:

Kendimi romantik bir filmin içinde buldum yazdıklarını okurken.
Ne güzel, demek sizin evde iki romantik var.
Bizde sadece bir tane...

Maşallah ne güzel düşünmüzsünüz ikinizde Anuşkam ablam yanlız değilsin bizim evdede bir tane maalesef
Allah mutluluğunuzu daim etsin Bir ömür böyle güzel geçsin işallah :nazar:

anuşka ve eylül_13 çok teşekkür ederim aminnn inş.opuyorumnanaktan
evet ikimizde de var romantiklik gerçi çoğu daha yeni evlisiniz bi kaç yıl sonra görelim bi de diolar:sinifsinif:

anuşka ve eylül_13 çok teşekkür ederim aminnn inş.opuyorumnanaktan
evet ikimizde de var romantiklik gerçi çoğu daha yeni evlisiniz bi kaç yıl sonra görelim bi de diolar:sinifsinif:

Biz 20 yılı devirdik canım. a.sHiç sürpriz falan görmedim. :1shok:Hatta artık son bir kaç yıldır kendim çalıp kendim oynuyorum diyebilirim.hihoyyyt

romantıklık varsa vardır cnm korkma yıllar bunu degiştirmez ganımca....çok tebrik ederim ayrıca bizimde subatın birinde bakalım biz ne yapacagız eşimin işindn dolayı biz ne baayı yapabılıyoruz nede uun yola gidebiliyoruz topu topu bır pazarımız var bizim için agva bir hayal olabılır anca..:(ben abant yedi göllere gitmeyi çok istiyorum ama yine olmayacak sanırım hayırlısı olsun gerçi yanımda olsun o yeter....KIZLAR KOCA SEÇERKEN ıŞıNı DE GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN YOKSA BENıM GıBı BALAYINDA BıLE EVDE PıNEKLERSıNıZ:)

romantıklık varsa vardır cnm korkma yıllar bunu degiştirmez ganımca....çok tebrik ederim ayrıca bizimde subatın birinde bakalım biz ne yapacagız eşimin işindn dolayı biz ne baayı yapabılıyoruz nede uun yola gidebiliyoruz topu topu bır pazarımız var bizim için agva bir hayal olabılır anca..:(ben abant yedi göllere gitmeyi çok istiyorum ama yine olmayacak sanırım hayırlısı olsun gerçi yanımda olsun o yeter....KIZLAR KOCA SEÇERKEN İŞİNİ DE GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN YOKSA BENİM GİBİ BALAYINDA BİLE EVDE PİNEKLERSİNİZ:)

saol cnm inş dediğin gibi hep böle devam eder...
eşiminde şubatın 2dinde doğum günü var ve bnm hiç bir planım yok napcam bilemiyorum aslında bu konudada yardım ederseniz sevinirim kızlar bilmiyorumkismile
cnm günü birlik turlar var hem de uygun fiyata pazar günü sabahtan gidip akşama dönüosunuz çok güzel geçiyo tavsiye ederim

Back