Kiz kesinlikle nub teorisi dogru ise
Sonuç sizin ultrasonun yazılışını öğrenmeniz hanımefendi, başka sonuç mevcut değil.Ee sonuc?
Sonuç sizin ultrasonun yazılışını öğrenmeniz hanımefendi, başka sonuç mevcut değil.
Hmm erkek gibi plasenta solda sanirimEki Görüntüle 2782801 sizce benim bebisim nedir?
Netlesmis nub teorisine göre kiz gibi duruyo digerinde plasentanin tarafini tahmin etmistim yani ramzi teoriisine göreÖnce erkek demiştiniz neye göre değişti merak ettim
Bence bu farkli makinalarla cekilmis biri aynali olmus yoksa bebek ayni yerde. Beyaz kisim solda plasenta ordadir muhtemelen erkek olabilirArkadaslar 2 ultrason fotosu ekliyorum ikiside benim 3 gun arayla ikiside karından ultrasonla bakıldı cok merak ediyorum biri sağda biri solda
Canm ben seni diger arkadasinkiyle karistirmisim. Seninki nub teorisi ile bakilacak kadar net değil ramzi ile bakaraan erken gibi solda plasenta sanki ama nub teorisi ile daha net oluyo benceKiz kesinlikle nub teorisi dogru ise
Canim benimkisinede bakarmisin 9 haftalik olan karindan 7 haftalik olan vajinadanMerhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
Nub benim bildiğim 11.haftadan sonra bakiliyor diye biliyorumNetlesmis nub teorisine göre kiz gibi duruyo digerinde plasentanin tarafini tahmin etmistim yani ramzi teoriisine göre
Resimde net ama ben uzman degilim canm bunu cogu kez belirttim....Nub benim bildiğim 11.haftadan sonra bakiliyor diye biliyorumyine de sağolun
Kiz diyorum plasenta sagda gibiEki Görüntüle 2783222 Kızlar karından ultrason sizce cinsiyeti ne ?
Kiz diyorum10+4 karindan ultrason.Tahmin yapabilecek varmi cok merak ediyorum.