Tmm canmTeşekkür ederim öğrenince yazarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm canmTeşekkür ederim öğrenince yazarım
Kiz sankiEki Görüntüle 2777702 Eki Görüntüle 2777703 Eki Görüntüle 2777704 6+4 7+4 11+4 yorumlayabilir misiniz? Henüz belli olmadı cinsiyetimiz
Canım doğru tahmin ettin kızım olacak teşekkür ederim bugün öğrenebildim bendeKiz gibi
Aa col güzel Allah sag salim kucaginiza versin insallahCanım doğru tahmin ettin kızım olacak teşekkür ederim bugün öğrenebildim bende
Erkek gibiBenim bebişimide yorumlar mısın vajinal bu arada 6+2 haftalık Eki Görüntüle 2779354 Eki Görüntüle 2779356
Kiz sankiBenimkine de bakarmisiniz 6+1 karindan
Sağol amin inşallahAa col güzel Allah sag salim kucaginiza versin insallah
Benim bebeğim de 8 haftalık burada plasenta sağda gibi geldi. Ama yorumlayamadim.. yorumlarınızı bekliyorum ramzi teorisi ileBen neden resim paylaşamıyorum
Bu arada üstten ultrasondur. 8 haftalık ben plasentayi sağda gördüm. Yanlış görmedim isem tabi ama yorumlayamadim... Yorumlarınızı bekliyorum...Benim bebeğim de 8 haftalık burada plasenta sağda gibi geldi. Ama yorumlayamadim.. yorumlarınızı bekliyorum ramzi teorisi ile
bence kız sağ tarfta plasentaEki Görüntüle 2780164 Eki Görüntüle 2780165 merhabalar bir tahmin de ben isteyeyim 9+3 ve 7+² ye ait fotoğraflar her ikisi de karından usg
Plasenta solda gibiBenim bebeğim de 8 haftalık burada plasenta sağda gibi geldi. Ama yorumlayamadim.. yorumlarınızı bekliyorum ramzi teorisi ile
Erkek sankiEki Görüntüle 2780164 Eki Görüntüle 2780165 merhabalar bir tahmin de ben isteyeyim 9+3 ve 7+² ye ait fotoğraflar her ikisi de karından usg
Teşekkürler henüz ben de bilmiyorum bir merak bekliyorumErkek sanki
Hayirlisi olsn insllah Allah kalbine göre versin canmTeşekkürler henüz ben de bilmiyorum bir merak bekliyorum
Teşekkürler bakalim ben de bilmiyorumbence kız sağ tarfta plasenta