Sizce benim nedir kız gibi dedi ama fikrinizMerhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
Ramzi teorisine göre erkek bence şekil olarak da erkek6+4
Haftalık vajinal
Kaç haftalıkSizce benim nedir kız gibi dedi ama fikriniz
Ramxiye göre erkek, ne olacak merak ettim7+2 karından ultrason bir yorumda bana lütfen
Şuan 13 haftalıkKaç haftalık
Kıza benziyo kemik yapısı ama ben 6-7-8 haftalık ultrasonlarda ramzi teorisine göre yorum yapıyorum. O zamanların ultrason resmi varsa at bakayım canımŞuan 13 haftalık
Valla vardı çok netti kaybetmişim evet doktor da kız demişti inş kızım olurKıza benziyo kemik yapısı ama ben 6-7-8 haftalık ultrasonlarda ramzi teorisine göre yorum yapıyorum. O zamanların ultrason resmi varsa at bakayım canım
Allah gönlüne göre versin canımValla vardı çok netti kaybetmişim evet doktor da kız demişti inş kızım olur
Ayyy çok sağol tşk ederimAllah gönlüne göre versin canım
Erkek canım tuttuRamxiye göre erkek, ne olacak merak ettim
%95 tutuyor tutmayan da inanmıyorum diyor ama sonuçta %100 değil kesinliği. Tutmayan o %5lik kısımda. Sağlıkla gelsin inşallah paşacıkErkek canım tuttu
Sizce ne%95 tutuyor tutmayan da inanmıyorum diyor ama sonuçta %100 değil kesinliği. Tutmayan o %5lik kısımda. Sağlıkla gelsin inşallah paşacık
Kemik yapısı erkeğe benziyor ama ben 6-7-8 haftalık ultrason resmiyle ramzi teorisine göre yorum yapıyorum. Varsa o haftalarda resmi onu atın lütfenSizce ne
Çok teşekkür ederimKemik yapısı erkeğe benziyor ama ben 6-7-8 haftalık ultrason resmiyle ramzi teorisine göre yorum yapıyorum. Varsa o haftalarda resmi onu atın lütfen
sizce 13-14. Haftalarda erkek bebeklerde çıkıntı mutlaka oluyor mu, bu durum yoksa kız mı denir doktorum çıkıntı göremediği için kız diyoKemik yapısı erkeğe benziyor ama ben 6-7-8 haftalık ultrason resmiyle ramzi teorisine göre yorum yapıyorum. Varsa o haftalarda resmi onu atın lütfen
Vajinal mi karından mıÇok teşekkür ederim
sizce 13-14. Haftalarda erkek bebeklerde çıkıntı mutlaka oluyor mu, bu durum yoksa kız mı denir doktorum çıkıntı göremediği için kız diyo
KarındanVajinal mi karından mı