- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.850
Az kalmış canım azıcık sabret Allah'ın izni ile gönlündeki olsun .hep sormuşsun kimse diğer yazdıklarına da cevap yazmamış yahut görmemişEki Görüntüle 2876806
Benimkini de yorumlar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kalmış canım azıcık sabret Allah'ın izni ile gönlündeki olsun .hep sormuşsun kimse diğer yazdıklarına da cevap yazmamış yahut görmemişEki Görüntüle 2876806
Benimkini de yorumlar mısınız
Amin inşallah canım benim cok teşekkür ederim hepimiizn yaaaa evettt çok minnak diye kimse yorumlamıyorAz kalmış canım azıcık sabret Allah'ın izni ile gönlündeki olsun .hep sormuşsun kimse diğer yazdıklarına da cevap yazmamış yahut görmemiş
Az kalmış 2 ,3 hafta sonra belli olur minnak ki hepsi minnak Allah'ım sağ saglim kavuşmamızı nasip etsin inşallahAmin inşallah canım benim cok teşekkür ederim hepimiizn yaaaa evettt çok minnak diye kimse yorumlamıyor
Karındansa kız gibi geldi bizimkisi sadece bir tahmin, hayırlı olsunEki Görüntüle 2877130 ters rahim durumum var ama cinsiyet yorumu yapabilir misiniz 7 haftalık
Evet karındanKarındansa kız gibi geldi bizimkisi sadece bir tahmin, hayırlı olsun
Buda 12 haftalıkken olan resim ilk çocuğum tüp bebek çok merak ediyorum cinsiyetKızlar bende yorum alabilir miyim büyük mü resim 8 haftalıkken
Tahminde bulunurmusunuz
Tebrikler ve teşekkürler tahmininiz doğru çıktı
Yaaa Sağlıcakla dogsun güle güle büyütün İşallahTebrikler ve teşekkürler tahmininiz doğru çıktı
Merhaba ters rahim de 7 haftada karından goruluyir mu acaba ben de ayniyimEki Görüntüle 2877130 ters rahim durumum var ama cinsiyet yorumu yapabilir misiniz 7 haftalık