Merhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
Merhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
Merhabalar ben 5+5 günlük hamileyim karından çekilen ultrasyon resmin yorumlarmisiniz ?Merhaba millet
Konumuna göre kız bebek
Karindan ultrasonsa erkek6+4 haftalık bana da yorum yapar mısınız çok merak ediyorum karından görüntüdür.
ErkekSelamlar herkese hayırlı ramazanlar. Nette dolaşırken denk geldim e aranıza katılmak istedimhersey Allahtan benimde bakarmisiniz 6+4 haftalık vajinal ultrason çok merak ediyorum
Karindan ultrasonsa erkek
Ikinci bebegim eğer erkek ise farklı olacak rabbim önce sağlık versin çok tşk ederim.Karindan ultrasonsa erkek
Tabiki hersey Allahtan ama böylede Bi umut işte 3 tane prensesten sonra duymak güzel geldi.tesekkurler yorumun için
Merhaba bana da yorum yapabilir misiniz 8+2 karından ultrasonKarindan ultrasonsa erkek
Canim oncelikle cok tsekkur ederim gercekten dogru cikti bgun doktorum kız dediBebeğin konumuna göre kız sanırım
ErkekMerhaba bana da yorum yapabilir misiniz 8+2 karından ultrasonEki Görüntüle 2835362
Cinsiyeti ogrenince haber verirsinIkinci bebegim eğer erkek ise farklı olacak rabbim önce sağlık versin çok tşk ederim.