Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben artik yorum yapiyorum kizlar
MerhabaBen artik yorum yapiyorum kizlar
Merhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
Merhaba canım seninle aynıyız cinsiyet belli oldu mu acaba teşekkür ederimbana da bakar mısınız karından ultrason 6+1 Eki Görüntüle 2773762
Merhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
6+3 günlük... ?Merhaba millet
6+3 günlük... ?
8 +2 Banada bir tahmin yürütürmüsünz:)Merhaba millet