- 6 Kasım 2021
- 110
- 32
- 28
- 27
- Konu Sahibi Mucmerbet98
-
İkincide çift koyacaklarını pek sanmıyorum,3.gün ambriypsunu niye 5. Gün transfer etsinler onu anlamadımMerhaba ben 26 mayısta ilk tüp bebek transferimi oldum ama olumsuz sonuçlandı zaten çok ümit bağlamamıştım ikincisi için hazırlanacağız ama ikincisi ne zaman oluyor ? İlkinde tek embriyo transferiydi ikincisinde çift koyarlar mı birde 3. Gün dondurulan embriyolar 5. Gün transfer edilebiliyor mu bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
İnşallah çünkü olmayınca bana yaptıkları açıklama tek transferin şansı az olurdu zaten dediler2. adetinizde başlarsınız, 2.yi çift koyuyolar genelde, benimde tek konuldu 25 mayısta, pozitif sonuç aldım, ama almasaydım 2.adette tekrar başlatırdı doktor
Hayır öyle mi oluyor nasıl oluyor onu sormak istedim benim vücudumda her şey iyi gidiyor ama sonra bir anda hep olumsuz oluyor ilkinde idrar da bile pozitif görmüştük ama sonra negatif olduİkincide çift koyacaklarını pek sanmıyorum,3.gün ambriypsunu niye 5. Gün transfer etsinler onu anlamadım
oldu mu pekiBenim ilkini çift koydular tutmadı ikinci kez denedik bende 2.adetimde gittim yine çift koydular embriyoyu. 5.gün embriyosu.
İşte herşey normal güzel olsa da bazen tutmuyor nasip diyoruzHayır öyle mi oluyor nasıl oluyor onu sormak istedim benim vücudumda her şey iyi gidiyor ama sonra bir anda hep olumsuz oluyor ilkinde idrar da bile pozitif görmüştük ama sonra negatif oldu
Senin için dua edeyim o zaman rabbim sana hayırlı evlatlar versin önce pozitifi gör sonra da sağlıkla kucağına al inşallahBilmem ki bugün transferin ikimci günü
Aynen her şey nasip eşim çok çok iyi bir insandır ama eşimin ailesi geleneksel bir aile ve çocuk meselesinde fazla hassaslar bu durum beni geriyor biraz o yüzden galiba çok stres oluyorumİşte herşey normal güzel olsa da bazen tutmuyor nasip diyoruz
Ya canım benim Allah razı olsun rabbim sana da en kısa zamanda en güzel hayırlı evlatlar versin inşallahSenin için dua edeyim o zaman rabbim sana hayırlı evlatlar versin önce pozitifi gör sonra da sağlıkla kucağına al inşallah
AminSenin için dua edeyim o zaman rabbim sana hayırlı evlatlar versin önce pozitifi gör sonra da sağlıkla kucağına al inşallah
Benim de ilk denemem negatifti, ikinci denememde hamile kaldım.Merhaba ben 26 mayısta ilk tüp bebek transferimi oldum ama olumsuz sonuçlandı zaten çok ümit bağlamamıştım ikincisi için hazırlanacağız ama ikincisi ne zaman oluyor ? İlkinde tek embriyo transferiydi ikincisinde çift koyarlar mı birde 3. Gün dondurulan embriyolar 5. Gün transfer edilebiliyor mu bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
3.gün embriyolarını çözdürüp 2 gün daha bekletip eğer ilerlerse 5.güne getirip sizinde transferinizi ona göre ayarlarlar.Ayriça 3.gün embriyosu tutmaz kötüdür diye birşey yok her 5.gün embriyosu da zaten zamanında 3.gün embriyosuydu .Bol şansMerhaba ben 26 mayısta ilk tüp bebek transferimi oldum ama olumsuz sonuçlandı zaten çok ümit bağlamamıştım ikincisi için hazırlanacağız ama ikincisi ne zaman oluyor ? İlkinde tek embriyo transferiydi ikincisinde çift koyarlar mı birde 3. Gün dondurulan embriyolar 5. Gün transfer edilebiliyor mu bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
Ankara’da bahçeci tüp bebek merkezini öneririmMerhaba benim ilk denemem olumsuz sonuçlandı ağustosun sonun 3 ay bitmiş olacak tekrar denemek istiyorum ama korkuyorum hangi merkez ve doktor daha iyidir bilgi verirseniz çok sevinirim
Bizim de ara verdi tekrar başlayacağız ama çift embriyo istiyoruz isteğimizi dinler mi bilmiyorumBenim de ilk denemem negatifti, ikinci denememde hamile kaldım.
9 yaşında şimdi
İkinci denemeye doktorum 1 ay ara verip hemen başlatmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?