- 20 Mart 2023
- 125
- 69
- 13
- 29
- Konu Sahibi yagmurbabuz
-
Bende dün transfer oldum bu sefer başka bi heyecan varTebrik ederim Allah kucağıma almayı nasip etsinBen cuma günü transfer oldum yeniyim :)
İlk defamı sizindeBende dün transfer oldum bu sefer başka bi heyecan var
Yok 3.İlk defamı sizinde
Yaa sağlıkla alın kucağınıza inşallahYok 3.Diğerlerine göre bu farklı sadece
İnşallah ama daha tuttu mu gebelik gerçekleşti bilmiyorum iki gün oldu transfer olalıYaa sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Tutar tutar öyledir hepimizinki sımsıkı tutunsunİnşallah ama daha tuttu mu gebelik gerçekleşti bilmiyorum iki gün oldu transfer olalı
Ay inşallah yağmurcumTutar tutar öyledir hepimizinki sımsıkı tutunsun
17 martta transfer oldum test gününü bekliyorum ilk deneme 5.gün iki embriyo transferi2023 Mart ayı tüp bebek transferi olanlar buraya neler yaptınız,yapıyorsunuz?
Benimde 17 mart transferi tek emriyo varmı bir belirtiniz ?17 martta transfer oldum test gününü bekliyorum ilk deneme 5.gün iki embriyo transferi
Kızlaar tüp bebek öncesi hss cekilecek ne demek bu size de cektiler mi HGS cektiler sıkıntı yok dediler
Ben ilk defa duydum bilmiyorumKızlaar tüp bebek öncesi hss cekilecek ne demek bu size de cektiler mi HGS cektiler sıkıntı yok dediler şimdi hss cekcekler
Ben 13 Mart'ta transfer oldum. Yarın test günüm ama ben sabirsizligimdan pozitif olduğunu öğrendim yarın da inşallah güzel bir değer alırım. Bol su içiyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve sürekli elim karnimda dua ediyorum Meryem suresi Yusuf suresi fetih suresi dinliyorum2023 Mart ayı tüp bebek transferi olanlar buraya neler yaptınız,yapıyorsunuz?
Ben 13 Mart'ta transfer oldum. Yarın test günüm ama ben sabirsizligimdan pozitif olduğunu öğrendim yarın da inşallah güzel bir değer alırım. Bol su içiyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve sürekli elim karnimda dua ediyorum Meryem suresi Yusuf suresi fetih suresi dinliyorum
Hafif batma şeklinde kasıklarda siz de var mı bir şey ne zaman test yapacaksınızBenimde 17 mart transferi tek emriyo varmı bir belirtiniz ?
Yani ara ara ağrı oluyor pazar günü yapıcamHafif batma şeklinde kasıklarda siz de var mı bir şey ne zaman test yapacaksınız
Pazar erken değil mi sizce bana 29unda test yap dedi bir de pazar günü için ovitrelle iğne verdi o hcg yükseltiyormuşYani ara ara ağrı oluyor pazar günü yapıcam
Sizinki kaçıncı gün emriyosu dosyama pazar günü yazılmış test günü bende öyle bir iğnede yok çatlatma iğnesi sanırımPazar erken değil mi sizce bana 29unda test yap dedi bir de pazar günü için ovitrelle iğne verdi o hcg yükseltiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?