İlk tüp bebek denemesi

Yani benim hsg filmim 3 kez çekildi benim herseyim huzur muayene olup tüp bebege başlayacağım ilaçlara bu fiyat bu ay da geçerli değil mi gene çok değil gibi devlette olabilseydim yarı fiyatına olacaktı ama kısmet deprem oldu

Merhaba ben de adanadayim Volkan hoca mı yaptı ve tahminen ne kadar ücret ödediniz bana anltabilitmisiniz ben balcali da olacaktım raporum vsr ama depremden dolayı şuan da tedavi olamıyorum
Evet volkan Noyan yaptı adana acıbadem paket fiyatı şuan 32 bin ilaçlar hariç yine de siz arayıp bilgi alabilirsiniz.çünkü ilaçlar yaş ve kişiye göre değişiyor..

Merhaba ben de adanadayım. Kışla başkentte tedavi oluyorum. İlk denemem negatif oldu. Acıbadem in ücreti hakkında fikir verebilir misiniz? Hayırlı olsun bu arada. Mutlu haberler umut oluyor.
Çok teşekkürler darısı isteyen herkese olsun adana acıbadem paket fiyatı 32 bin ilaçlar hariç yinede arayıp bilgi alabilirsiniz biz çok memnun kaldık.volkan hocam çok başarılı alanında..

Hayır canım bu aralık ayı için geçerli fiyat bana Ocak sonunda fiyat tamamrn değişiyor dediler yeni seene yeni fiyatlsr malesef

Kızlar hayırlı olsun şimdiden. Nerede tüp bebek yaptırdınız memnun musunuz? Öncesinde tedaviniz kaç ay sürdü neler yaptınız
Biz İstanbul'da Unimed Center de tedavi olduk. Eşim azospermiydi Dr. Emre Bakırcıoğlu eşimin operasyonunu gerçekleştirdi. Benim opum transferi Dr. Süleyman Tosun yaptı. İki doktorumuzdan da Allah razı olsun. Gidecekler varsa gönül rahatlığıyla gidebilir. İki doktor da o kadar nayif o kadar duyarlılar. İşlerini hakkıyla yapıyorlar. Aralık sonu gittik opu oldum eşim de operasyon geçirdi. Sonra yerimize döndük uzak olduğu için ilk adetimde gitmedik Şubat 25 te transfer oldum. Şuan hamileyim 8 haftadan gün alıyoruz

Kizlar selam
Pozitif alan arkadaslarima hayirla kucaklarini almayi nasip etsin Allahim
Sorum su olucak
Ne gibi belirtiler yasadiniz bu surecte?
Benim okdr degisti ki.. umutsuzluk agir basiyor..
smdide regl olucak gbi karnim agriyo..
Allah razı olsun en kısa zamanda bu sevinci sana tattirsın Rabbim. Öncelikle kasık ve karın ağrım çoktu. Biraz kalkıp yürüyünce belim çok ağrıyordu. 7 gün dayanamayıp test yaptırdım bir tanesi silik çıktı sonraki günlerde dayanamayıp yaptırdım sonra hastanede pozitif sonucunu aldık şükür

Masallah Rabbim kucaginiza saglikla almayi nasip etsin insallah

Masallah Rabbim kucaginiza saglikla almayi nasip etsin insallah
Herşeyden önce umutsuzlanma şöyle düşündüm hep eğer nasibi varsa her şekil tutunacak. Ben doğru düzgün yatmadım. Hergun yarım saat tosbağa gibi de olsa yürüdüm. İki buçuk litre su içtim hep. Hala devam ediyorum. Doktorum kan akışı için sürekli uzanmak da iyi değil demişti. İlaçlarını zamanında kullan. Ağır kaldırma ben kaç kere kaldırdım bişey olmaz diye böyle 5 litrelik sütler falan yukarilara uzanmalar sonra bir gün baktım hafif kanama olmus çok korktum sonrası bebeklerimizin kalp atışına kadar dört buçuk attım vicdan azabıyla artık daha dikkatliyim bunun vicdan azabı çok büyük

arkadaşlar merhaba.hamile kalanlar inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız.umutla bekleyen arkadaşlarım da bir an önce güzel haberler alırsınız inşallah.bizde bu ay tüp bebek sürecine başlayacaktık öncesinde doktorum bazı vitaminler verdi;balık yağı,biesteron,argifertil ve yumurtalıklar düzene girsin diye cyclo progynova verdi.benim adetim 3 gün gecikti 1 haftadır adet sancısı çekiyorum ama hala olamadım.sizlere sorum bu ilaçları kullanıp adeti geciken var mı yada hamile kalan.dpktorum yarın için test yapmamı ve kan tahlili yaptırmamı istedi ama benim şubat 2022 de kimyasal gebeliğim olduğu için korkuyorum

Çok teşekkürler darısı isteyen herkese olsun adana acıbadem paket fiyatı 32 bin ilaçlar hariç yinede arayıp bilgi alabilirsiniz biz çok memnun kaldık.volkan hocam çok başarılı alanında..
Teşekkür ediyorum. İkinci seçenek olsun. İnşallah gerek kalmaz ama.

Canım çok tebrik ederim. Benim eşimde azospermiydi sonra tek tük çıkış oldu onlarla tüp bebek denedik. Embriyoların gelişimini bekliyoruz. Senden kaç yumurta toplanmıştı? Kaçı 5.güne ulaştı

Canım çok tebrik ederim. Benim eşimde azospermiydi sonra tek tük çıkış oldu onlarla tüp bebek denedik. Embriyoların gelişimini bekliyoruz. Senden kaç yumurta toplanmıştı? Kaçı 5.güne ulaştı
Herhangi bir operasyon geçirmedi mi eşin. Bizim öyleydi doktor operasyonu önerdi daha olumlu sonuç alacağımızı düşünüyorum dedi. Ama seçimi bize bıraktı biz ona uyduk. Operasyon sonrası 40 tan fazla canlı sperm elde edildi. Benden de 8 yumurta toplandı diğerleri yeteri kadar gelismemisti. Diğerleri çatlamadan topladılar. 5 tanesi iyi gelişim gösterdi onları dondurduk bir buçuk ay sonrası transfer oldum. Ama doktorlarım benim içimi çok rahatlattı iki embriyo çok güçlü onları transfer edeceğiz dediler. Çok şükür iki ayi bitirdik ikizlerime hamileyim. Rabbim sana da nasip etsin bu bekleyişler çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…