• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tüp bebek denemesi

Sizinki kaçıncı gün emriyosu dosyama pazar günü yazılmış test günü bende öyle bir iğnede yok çatlatma iğnesi sanırım
5.gün embriyosu 2 adet doktor önerdi ben de bilmiyorum arayıp soracağım tekrar kafama takıldı

Evet ilk değerim 1246 çıktı bir daha kan almaya gerek yok dedi doktorum
Çok güzel ya rabbim burda çocuk için birçok acıya zorluğa göğüs geren dayanan tüm kadınlara en güzelinden nasip etsin.mubarek aya girdik Allah'ım isteyenlerin elini boş cevirmesin.çift çift mutluluk yaşatsın.rabbim duy bizi gör acı bize. bizede tez zamanda yaşat bu duyguyu.

Çok güzel ya rabbim burda çocuk için birçok acıya zorluğa göğüs geren dayanan tüm kadınlara en güzelinden nasip etsin.mubarek aya girdik Allah'ım isteyenlerin elini boş cevirmesin.çift çift mutluluk yaşatsın.rabbim duy bizi gör acı bize. bizede tez zamanda yaşat bu duyguyu.
Bu güzel duyguyu herkese yaşatsın Rabbım.adet olacak gibi sancılarım oldu ve 8. Gün test yaptım silik çıktı.sonra test günümü bekledim ve sonuç pozitif...

Kızlar hayırlı olsun şimdiden. Nerede tüp bebek yaptırdınız memnun musunuz? Öncesinde tedaviniz kaç ay sürdü neler yaptınız
Teşekkürler. İzmir Ahmet Zeki Işık. Toplam tüp bebek süreci 6 ay sürdü. Ben doktorumdan memnunum İzmir'e yakın olanlara öneririm.

Bende prolutex igne göbekten lutines fitil sabah akşam günde 3 kere estrofem 1 adet coraspirin 1 adet pradnal vitamin kullanıyorum
Ben iğne ve fitil ve folik asit sizin baya birşeyler varmış herkesin başka başka valla tedaviler değişik oluyor herkesin bünyesinden sanırım

Back