- Konu Sahibi yagmurbabuz
5.gün embriyosu 2 adet doktor önerdi ben de bilmiyorum arayıp soracağım tekrar kafama takıldıSizinki kaçıncı gün emriyosu dosyama pazar günü yazılmış test günü bende öyle bir iğnede yok çatlatma iğnesi sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5.gün embriyosu 2 adet doktor önerdi ben de bilmiyorum arayıp soracağım tekrar kafama takıldıSizinki kaçıncı gün emriyosu dosyama pazar günü yazılmış test günü bende öyle bir iğnede yok çatlatma iğnesi sanırım
Sorun siz yinede vardır bi bildiği tabi5.gün embriyosu 2 adet doktor önerdi ben de bilmiyorum arayıp soracağım tekrar kafama takıldı
Bende 8 mart 5.gün embiriyosu ile çift transfer ile şuan pozitif sonuç aldık.allahım herkese yaşatsın inşallah2023 Mart ayı tüp bebek transferi olanlar buraya neler yaptınız,yapıyorsunuz?
Çift transfer yapıldıysa ikiz olma ihtimali varmı pekiBende 8 mart 5.gün embiriyosu ile çift transfer ile şuan pozitif sonuç aldık.allahım herkese yaşatsın inşallah
Kızlar hayırlı olsun şimdiden. Nerede tüp bebek yaptırdınız memnun
Bende 8 mart 5.gün embiriyosu ile çift transfer ile şuan pozitif sonuç aldık.allahım herkese yaşatsın inşallah
Yaş 39 bu arada.Bende 8 mart 5.gün embiriyosu ile çift transfer ile şuan pozitif sonuç aldık.allahım herkese yaşatsın inşallah
Evet ilk değerim 1246 çıktı bir daha kan almaya gerek yok dedi doktorumÇift transfer yapıldıysa ikiz olma ihtimali varmı peki
Yaş 39 bu
Adana acıbadem çok memnunum.Kızlar hayırlı olsun şimdiden. Nerede tüp bebek yaptırdınız memnun musunuz? Öncesinde tedaviniz kaç ay sürdü neler yaptınız
Amin inşallahdarısı
Çok güzel ya rabbim burda çocuk için birçok acıya zorluğa göğüs geren dayanan tüm kadınlara en güzelinden nasip etsin.mubarek aya girdik Allah'ım isteyenlerin elini boş cevirmesin.çift çift mutluluk yaşatsın.rabbim duy bizi gör acı bize. bizede tez zamanda yaşat bu duyguyu.Evet ilk değerim 1246 çıktı bir daha kan almaya gerek yok dedi doktorum
Bu güzel duyguyu herkese yaşatsın Rabbım.adet olacak gibi sancılarım oldu ve 8. Gün test yaptım silik çıktı.sonra test günümü bekledim ve sonuç pozitif...Çok güzel ya rabbim burda çocuk için birçok acıya zorluğa göğüs geren dayanan tüm kadınlara en güzelinden nasip etsin.mubarek aya girdik Allah'ım isteyenlerin elini boş cevirmesin.çift çift mutluluk yaşatsın.rabbim duy bizi gör acı bize. bizede tez zamanda yaşat bu duyguyu.
Teşekkürler. İzmir Ahmet Zeki Işık. Toplam tüp bebek süreci 6 ay sürdü. Ben doktorumdan memnunum İzmir'e yakın olanlara öneririm.Kızlar hayırlı olsun şimdiden. Nerede tüp bebek yaptırdınız memnun musunuz? Öncesinde tedaviniz kaç ay sürdü neler yaptınız
Cevap verdi şimdi rahim güçlendirme için kullandığı bir yöntemmişSorun siz yinede vardır bi bildiği tabi
Harika haberr darısı başımızaa
Hımm doğrudur ben lutinus fitil ve progestoran dex kullanıyorum her günCevap verdi şimdi rahim güçlendirme için kullandığı bir yöntemmiş
Ben de progestan hem iğnesi hem de fitilini kullanıyorum bir de coraspinHımm doğrudur ben lutinus fitil ve progestoran dex kullanıyorum her gün
Bende prolutex igne göbekten lutines fitil sabah akşam günde 3 kere estrofem 1 adet coraspirin 1 adet pradnal vitamin kullanıyorumBen de progestan hem iğnesi hem de fitilini kullanıyorum bir de coraspin
Ben iğne ve fitil ve folik asit sizin baya birşeyler varmış herkesin başka başka valla tedaviler değişik oluyor herkesin bünyesinden sanırımBende prolutex igne göbekten lutines fitil sabah akşam günde 3 kere estrofem 1 adet coraspirin 1 adet pradnal vitamin kullanıyorum
Aynen yaş farklılığı da var..herkesin tedavi süreçleri farklı..Ben iğne ve fitil ve folik asit sizin baya birşeyler varmış herkesin başka başka valla tedaviler değişik oluyor herkesin bünyesinden sanırım