İlk tüp bebek denemesi ama kalbi durdu

zzzeyzeyyy

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2024
169
129
23
28
merhabalar kızlar martın 18inde kürtaj oldum ilk tüp bebek denememdi. Ama adet olmadım daha gelicek yakındır. Kürtaj olup bdhaki denemesi ne zman yaptırdınız ?

merhabalar kızlar martın 18inde kürtaj oldum ilk tüp bebek denememdi. Ama adet olmadım daha gelicek yakındır. Kürtaj olup bdhaki denemesi ne zman yaptırdınız ?
29 ocak 8 haftalık kalp durması sonucu kürtaj oldum, 7 nisan transfer oldum, çok şükür pozitifi gördük, inşallah Allah bu sefer yüzünüzü güldürsün devamını nasip etsin

merhabalar kızlar martın 18inde kürtaj oldum ilk tüp bebek denememdi. Ama adet olmadım daha gelicek yakındır. Kürtaj olup bdhaki denemesi ne zman yaptırdınız
Canım ben de 29 martta kürtaj oldum .ilk denememdi bebek gelişmediği için sonlandırmak durumunda kaldık. Bana doktor 2.adetinde başlarız dedi . İlk adetimi henüz olmadım . Seninde mi gelişmedi bebek

Canım ben de 29 martta kürtaj oldum .ilk denememdi bebek gelişmediği için sonlandırmak durumunda kaldık. Bana doktor 2.adetinde başlarız dedi . İlk adetimi henüz olmadım . Seninde mi gelişmedi bebek
Bende aynı öyle 31 martta kanamam oldu 3 nisanda kürtaj oldum bekledik belki kesilir diye ama olmadı bende daha adet görmedim doktorum da bana 1. Adetten sonra gel dedi ama ben 2. De gitmeyi düşünüyorum çok yıpratıcı bir süreçmiş gerçekten acaba ne zaman adet oluruz şimdi adet olmak için gün sayıyorum :(

Transfer edilen embriyolarınız genetik testten geçmişmiydi arkadaşlar ?
Benim geçmedi çünkü en başta ben ve eşim genetik test vermiştik onlar normal gelmişti. O yüzden gerek görmedi doktor ama bir sonraki transfer için uygun görür mü bilmiyorum . Alınan parça genetik teste gitti duruma göre doktor karar verecek artık ..

Benim geçmedi çünkü en başta ben ve eşim genetik test vermiştik onlar normal gelmişti. O yüzden gerek görmedi doktor ama bir sonraki transfer için uygun görür mü bilmiyorum . Alınan parça genetik teste gitti duruma göre doktor karar verecek artık ..
Bende ilk iki denememde eşimle genetik testi verdik negatif çıktı 3. Denememizde embriyoları genetiğe gönderdik sonuçlar güzel çıktı transferim oldu 3 nisan ve pozitif sonuç haftaya doktor randevum var kese görme hayırlısı ile ama içimde hep bi endişe var

Bende ilk iki denememde eşimle genetik testi verdik negatif çıktı 3. Denememizde embriyoları genetiğe gönderdik sonuçlar güzel çıktı transferim oldu 3 nisan ve pozitif sonuç haftaya doktor randevum var kese görme hayırlısı ile ama içimde hep bi endişe var
Pozitif olun Allahım izni ile bir şey olmaz . Genetik test negatif çıktı derken yani bir sorun yoktu anlamında mi dediniz ?

Eşimle benim genetik testimiz güzel çıktı fakat tüp bebek denemem negatif çıktı sonrada doktor değiştirdik embriyolara genetik önerdi doktorumuz ve çok şükür pozitiff sonuç

Eşimle benim genetik testimiz güzel çıktı fakat tüp bebek denemem negatif çıktı sonrada doktor değiştirdik embriyolara genetik önerdi doktorumuz ve çok şükür pozitiff sonuç
Benimde ilk transferimde tutundu kese vardı bebek vardı ama bebek gelişmiyordu o yüzden sonlandırıldı . İkinci transferim için adet olmayı bekliyorum bakalım inş ikinci de yüzüm güler . Sizin negatifle sonuçlanan embriyo kaliteleriniz neydi ve genetiğe gidenlerin kalitesi neydi

Hayırlısı olsun pataloji
sonucu çıktımı sizin ? Kürtajdan sonra
Evet trizomi 12 gelmişti, ondan sonra dondurulan 4 adet iyi kalite embriyomu ngs’ye yolladım hepsi sağlıklı geldi çok şükür, birini transfer ettik tuttu, Allah bu sefer devamına tamamına erdirsin inşallah, darısı en kısa sürede sizi başınıza 💐

Evet trizomi 12 gelmişti, ondan sonra dondurulan 4 adet iyi kalite embriyomu ngs’ye yolladım hepsi sağlıklı geldi çok şükür, birini transfer ettik tuttu, Allah bu sefer devamına tamamına erdirsin inşallah, darısı en kısa sürede sizi başınıza 💐
Amin Allah razı olsun 💝

28 Ekimde boş gebelikten kürtaj oldum, aralık sonunda denemeye gittim doktorum yumurta boyutlarını dengesiz olduğunu 1 ay daha beklememi tavsiye etti, bi ilaç verdi, vitaminler vs. Ocak sonu adetim ile tekrar OPU için sürece başladım şubat başı yumurtalar toplandı, 8 Nisanda transfer oldum. Sizin eğern dondurulmuşunuz varsa 2 adet sonrası transfere uygun olursunuz bence

Back
X