• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi ilk tese de sperm bulunamazsa, daha sonra yapışan işlemlerde sperm çıkarmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kalilce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
25
0
86
Giresun
arkadaşlar 2002 de amerikan hastn.de tese yaptırdık sperm bulamadılar. şimdi tekrar deneyeceğiz, acaba çıkarmı bu sefer. doktor %20-30 şansımız olduğunu söyledi. araştırma hastanesinde tedavi görüyoruz. lütfen bilgilerinizi paylaşın.

arkadaşım bunun cevabını bende çok merak ediyorum tekrar bilgilendirirsen sevinirim inşallah çıkar denemenizde.

benimde duyduğuma göre artıyormuş bi kere ameliyat olunması iyiymiş yumurtalıklar sperm üretimine geçebiliyormuş bende teseyi yapan doktorumdan duydum bize ameliyattan 6 ay sonra gelin görüşelim demişti..

inşallah çıkar arkadaşlar, buna çok ümit bağlıyorum. 2 ay sonra tadeviye başlıycaz kısmetse. bilgilerinizi sizde paylaşın bende gelişmeleri yazacağım. valla zor geliyor artık ümit etmek. ümitlerimi de kendimi de bırakıcam geliyor ya. Allah dayanma gücü versin herkese. Gerçekten beklemek ve çaresizlik çok zor.

ilk işlemimizde tese yapıldı. ümidim şimdikinde mikro tese yapılacağı. inşallah arkadaşlar, eşimde umutlu bu sefer. Sağlıklı olsunda 1 tane benim için lüks gibi geliyor. Yani 1 taneye bile razıyım.

inşallah arkadaşım peki ilk tesede hücre bulundumuydu nerede tese olmuştunuz şimdi nereyi düşünüyorsunuz...

belgincim ilk tese işlemimiz bilmemezliğimizede geldi, bize hiç bilgi vermediler işlem sonrasında, bir rapor elimize vermediler, ameriken hastanesine gitmiştik iyidir diye, maalesef hiç iyi izlenimlerle dönmedik ordan. doktor sadece operasyondan sonra sadece bozuk yapılı bir hücre bulduk demişti, 18 parça alındı eşimin testisinden, mikrotese yapılmadı yani. Onun için biraz umud ediyoruz, şimdi de üniversite hastanesinde tedavi görmeye başlıcaz, inan daha ilgililer ve her şeyi araştırıyorlar ve çok güzel bilgilendiriyorlar. azospermi sorunumuz var bizim, sayı olarak 5-10 taneye bile razıyız , bugünde spermiyogram sonucumuzu aldık, yuvarlak hücre sayısı 200 bin çık. bizde merak ediyoruz bunun ne demek olduğunu. doktor 1 hafta sonra olacakmış. bende biraz araştırma yapıyım dedim o tarihe kadar. hoşçakal canım .

Herkese merhaba , ümidinizi kaybetmeyin . Bizde iki tese sonucu sıfırdı. Seneler sonra mikro tese yaptırdık 2 olgun sperm bulundu. Şimdi beklemedeyiz

belgincim ilk tese işlemimiz bilmemezliğimizede geldi, bize hiç bilgi vermediler işlem sonrasında, bir rapor elimize vermediler, ameriken hastanesine gitmiştik iyidir diye, maalesef hiç iyi izlenimlerle dönmedik ordan. doktor sadece operasyondan sonra sadece bozuk yapılı bir hücre bulduk demişti, 18 parça alındı eşimin testisinden, mikrotese yapılmadı yani. Onun için biraz umud ediyoruz, şimdi de üniversite hastanesinde tedavi görmeye başlıcaz, inan daha ilgililer ve her şeyi araştırıyorlar ve çok güzel bilgilendiriyorlar. azospermi sorunumuz var bizim, sayı olarak 5-10 taneye bile razıyız , bugünde spermiyogram sonucumuzu aldık, yuvarlak hücre sayısı 200 bin çık. bizde merak ediyoruz bunun ne demek olduğunu. doktor 1 hafta sonra olacakmış. bende biraz araştırma yapıyım dedim o tarihe kadar. hoşçakal canım .

canım yuvarlak hücre çıkması iyi bişey.bunlar sperm hücreleri.tedaviyle olgun sperme dönüşebilirler.doktorumuz bize öyle demişti.o yüzden acele etmyin derim ben.tedavinizi sonuna kadr devam ettirin.

Herkese merhaba , ümidinizi kaybetmeyin . Bizde iki tese sonucu sıfırdı. Seneler sonra mikro tese yaptırdık 2 olgun sperm bulundu. Şimdi beklemedeyiz

gözün aydın ne güzel bi süpriz olmş size.darısı başımıza inş.peki dondurdunuz mu spermleri ve m teseyi nerde oldunuz?

Gerçekten büyük süpriz oldu, maalesef dondurulamadı çünkü hareketsizmiş, eğer öncesinde yumurta toplama işlemi yapılmış olsaydı yinede kullanılabilirmiş. Ama biz önceki negatifler yüzünden yumurta toplama yaptırtmamıştık. Doktor 6 ay sonra yeniden dedi.Seneler sonra ilk defa umutlu sözler duyduk. Darısı herkesin başına

canım peki ilk tesenizi bilinmiş bir dr mu yapmıştı şimdi nerede tedavi görüyorsunuz allahım hepimizin yüzünü güldürsün...

merhaba arkadaşlarım
2 ay sonra bizde umut tüp bebek tedaviye başlıyoruz.eşim mikro tese olacak.bana da öncesinde tüp bebek tedavisine başlıcaz dedi doktor.
emre b. yapacak mikro teseyi allahım inşallah bulunur hep pozitif düşünüyoruz.eşimde öyle ama yinede korkularım var tabi.
çok zor şeyler yaşıyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.mafoldumben

merhaba arkadaşlarım
2 ay sonra bizde umut tüp bebek tedaviye başlıyoruz.eşim mikro tese olacak.bana da öncesinde tüp bebek tedavisine başlıcaz dedi doktor.
emre b. yapacak mikro teseyi allahım inşallah bulunur hep pozitif düşünüyoruz.eşimde öyle ama yinede korkularım var tabi.
çok zor şeyler yaşıyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.mafoldumben

allah yarrdımcınız olsun bizde bu ay içinde düşünüyoruz eşin daha önce tese olmuşmuydu arkadaşım...

belginim hadi hayırlısı olsun demek bu ay başlıcanız inşallah sperm bulunurda senin hamilelik haberini alırız tatlım emre beydemi dğşünüyosuunuz

Back
X