Anket İlk Telefonunuzu Kaç Yaşında aldınız???

İlk Telefonunuzu Kaç Yaşında aldınız???

• Ankete Katılan
    378
üniversite 1. sınıfta yıl 1998, ericson 688, sağolsun babacığım almıştı, tabi kemeraltında arife günü çaldırınca, babam yenisini almak zorunda olmuştu, canım babacımmm

Annem ve babam izin vermiyordu telefona gazeteler kuponla veriyorlardı o zamanlar. Bakkalcıyla anlaşıp markasını modelini şuan hatırlayamadığım telefon için kupon biriktirmeye başlamıştım. Bir süre sonra aksaklık oldu koponları alamadım. Sonra ortaya çıktı annemler biriktirmeye devam etti. Aldık telefonu kocaman kalas gibi birşeydi. Heves falan kalmamıştı. Bir süre kullandım sonra ne oldu hatırlamıyorum. Liseden sonra da kendi paramla aldım.

30 yaşında, ikinci çocuğuma hamileyken almıştım. Sene 1998 idi. Bosh marka, hattıyla birlikte satılan ve makineli tüfeğe benzeyen bir şeydi.
Hey gidi günler hey!

yaş kemale ermişti çünkü bizim gençlik yıllarımızda öyle tel yoktu
fakat çıktığı gibi 94 yılında hemen aldım

lise son ya da 2 ydi tam hatırlamıyorum....ilk telefonum nokia 5110 du kaydirigubbakcemile3

sonra üniv.teye giderken 3210 almıştım.....

aaaayyyy ben 21 yasimda aldim ozamana kadar dünyadan haberim yoktukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hani nokia´dan itilip acilan telefon vardiya onu almistik...kocamandikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

unıversıtede dayım eskı telef. vermişti. yaş 17.kıtap adı gıbı oldu. kardesımınde 12 yasında oldu.zamane gencliği................kaydirigubbakcemile4

ilk telefonumu 22 yaşımda almıştım.daha önceleri ihtiyaç duymuyordum gereksiz olduğunu hep düşünüyordum .nişanlanınca çok gerekli bişey olduğunu fark ettim :)) nişanlımla rahat rahat konuşayım diye :)

7. sınıftaydım ben.
kendim istememiştim annem almıştı zorla, dersaneye gittiğimde akşam hava karardığında eve döndüğüm falan oluyordu, merak ediyordu o yüzden. sadece annem için taşıdım liseye kadar. kullanma kısmına falan lisede geçtim =)

19yasimda
annem esimle flört dönemindede nisanliykende izin vermemisdi nikahimiz kiyildi dügünümüze bi ay kala almisdi esim bana
ondan öncede kac cep teli getirmisdide annemi üzüp kizdirmamak icin kabul etmemisdim
ama simdi kizkardesimin var oda nisanli daha sansli demekki

liseye başlarken almışlardı
ilk defa evimin bulunduğu mahelleden uzakta bi okula başlamıştım ailemle iletişim kurabilmek için almıştık

Back
X