Anket İlk Telefonunuzu Kaç Yaşında aldınız???

İlk Telefonunuzu Kaç Yaşında aldınız???

• Ankete Katılan
    378
benim lise bitmişti üniversite sınavı ıcın 1 sene fazladan hazırlanırken dersaneye gıderken babam moral olsun dıye almıstı,
kırmızı kapaklıydı telefonum hiç unutmam cok severdim .

liseye gidiyordum babam kendine yeni bir telefon aldı eskisinide bana vedi...kullandığım ilk gün felsefe öğretmenim tarafından camdan atıldı...okul servisinin altına girdi....almaya gittiğimde hala çalıyordu:)))

21 yaşındaydım ilk telefonumu aldığımda.işe girip ilk maaşımla almıştım sonrada işten ayrılmıştım:))))))))) sene 99 telefonum ericson takoz modelindendi.ilk çıkanlardan.çocuk gibi yastığımın altına koyup yatıyordum.bide sürelli tuşlarla melodi yüklemeye çalışıyodum.ay ne görgüsüzlüüüüük.şimdi olsa asla yapmam..sırnaşık şeysırnaşık şey

18 yasında ablam kendine yeni aldığı için takoz telefonunu bana vermişti..
2 sene önce çalıştığım parayla da kendime sony ericson aldım..
hala da kullanıyrm iyiki varsın telefonuma.s.

[B]lise 1 de t10 vardı ericsson onu almıştı babam hattımla beraber okulda kimsede doğru dürüst telefon yoktu ne hava yapıyordum ya hehehehe ama 97 yılından beri bekli on tane telefon değiştridim babamın aldığı turkcell hattımı hiç değiştirmedm evlenincede değiştirmicem [/B]

lisedeydim ericson t10 2001 kasım ........
annemin duvara fırlatmasıyla 2001 nisan ayında hakkı rahmetine kavuşmuştu.......
iyide oldu annemi üzmüştüm çünkü

lisedeyken ablam almıştı banada o çalışıyordu sağolsun herşeyime koşardı a.s. nokia 5110du galiba baya iyi bişeydi o zamansengözlerimebaksanab

ben ilk 6. sınıftayken almıştım:)o zmnlar pek cep telefonları fln yoktu yeni yeni çıkıyodu.telefonu bi görceksiniz anteni fln baya uzun kocaman dışarıda çıkarıp hava atıodum:roflol:şimdiyse hatırlayıp gülüyorum:1rolleyes:

16 yasımdaydımm... 3210 cıukmıstı onu almıstım
unıversıteye hazırlanırkendı o tarıh

16yaşındaydım......erıcson t10 para bırıktırıp aldım babama ananem aldı demıstım cunku aldırmıyordu....

97 senesini ilk günü almıştım. Dehşet bir para ödemiştim. Ev kiram 7 milyondu. Telefonum 90 milyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…