Kız İsteme ilk tanışmaya erkek arkadaşım tek gelicek...

Once_upon_a_time

Nirvana
Pro Üye
20 Ekim 2009
4.433
4.959
723
arkadaşlar annem babama söyledi.. babam gelsin bir görelim dedi. öncelikle erkek arkadaşım tek gelicek sonra ailesiyle gelicek diye düşünüyoruz ama burada okuduklarım hiç böyle değil... herkes ailesiyle beraber geliyor ilk görüşmeye. babam gelsin görelim dedi ama acaba ailesi de gelsin mi demek istedi.. ailesini de beklermi yoksa önden ben bi görüym demeyemi getirdi bilmiyorm.. bende gidip soramıyorm. anneme sordum o da bu konuyu tekrar tekrr açmak istemiyor babama sanrım tek gelsin demek istedi, tek gelsin önce bi falan dedi.

aranızda varmı babası damat adayıyla, damat adayının ailesinden önce tanışan? normalmidir..

Son düzenleme:
vardır mutlaka da bizde öle olmaz annem tanıştı geçen o kdr..ailecek tanışmalarını istedim hep inş ölede olucak bakalım ne olacak...bence tanımışken ailecek tanımalı....babanın ne dediğini nası anlayamadınız onu anlamadım :44: babanızı siz daha iyi tanırsınız tek gelmesini istermi yoksa karşı mıdır...karşı değilse tek gelsin demiştir başka ne dicek :26: hakkında hayırlısı cnm

Bendede babam gelsin göriyim dedi şık birşeyler giyip geldi.Sonra konuştular baya gittikten sonra babam beğendiğini söledi sonra aileler tanıştı..

Bence babanda ilk sevgilini görüp sonra ciddi adım atmak istiyodur canım

Bizde de önce geldi ailemle tanıştı, önce gelsin ailen bi görsün bir iki sohbet etsin babanla ve annenle sonra ailesini getirsin, bana göre mantıklısı bu, sonuçta sen ailesiyle tanıştın mı bilmiyorum ama tanışmadıysan tek gidip tanışacaksın dimi...

babamın tek kurduğu cümle bu olmuş anneme. ben direk babamla konuşamam ki zaten bu konuyu o yüzden tereddütte kaldım. babam katıdır biraz. annemi annesiyle tanıştırmak istedim ama annem istemedi baban tanımadan bende tanıyamam babana ayıp olur dedi kabl etmedi..
içim rahatladı valla bizimde öyle olcak heralde..

ben annesiyle tanıştım sadece. tek gittim tanıştım ama işte erkek gelceği zaman bi tereddüt oldu.. neyseki benm düşündüğüm gibi de yapanlar varmış içim rahatldı. en çok içimi sıkan da komşuların bişy söylemesi laf etmeleri olur o yzden bu kadar ayrıntılı düşündüm.. ama gayet normalmiş görüyorumki.

çok teşekkür ederm hepinize.

ben annesiyle tanıştım sadece. tek gittim tanıştım ama işte erkek gelceği zaman bi tereddüt oldu.. neyseki benm düşündüğüm gibi de yapanlar varmış içim rahatldı. en çok içimi sıkan da komşuların bişy söylemesi laf etmeleri olur o yzden bu kadar ayrıntılı düşündüm.. ama gayet normalmiş görüyorumki.

çok teşekkür ederm hepinize.[/QUOTE]

ne demek canım bişeye için sıkılırsa özeldende msj atabilirsin

Var canım...Arkadasımın babası da önce tek görüştü damatla..
Sonraki hafta ailecek tanıştılar ve isteme söz şeklinde ilerledi..
Yani baban önce teketek adayı tanımak istemiş olabilir ve çok doğal bu.
Aileler içiçeyken her istediğini söyleyip soramayabilir..
Bu şekilde teketek aklında fikrinde ne varsa rahatca soracaktır.
Çok da güzel bir anlayış bence.
Tabi bunu çok dışarı duyurmadan alalade ortada yapmaması daha iyi olur sanırım.

evet canım benim eşimde önce tanıştı tek başına sonra aileler tanıştı birşey olmaz baban önce bir görmek istemiştir gayet normal ona göre karar vermek istemişte olabilir bir acayiplik yok yanihayırlı olsun

Tatlım bu işin normali budur zaten bana göre. Önce damat adayı tanışmaya gelir.
Benim sevgilim evimize geldi annemle zaten tanışıyorlardı. Abim ve babamla tanıştı. Babam çok yüklenmişti çocukcağıza o gün ya kıyamam çok zorladı yani.
Siz de hazırlıklı olun bu duruma karşı. Babalar biraz nazlı oluyor ama benim ki abarttı yani aşırı düşkün çünkü bana. Sonra sevgilime dediki bana 1 ay süre ver biz sizi davet edicez dedi. 1 ay oldu baabmdan ses seda yok Eee baba insanlar bşr cevap bekliyor artık dedim iyi hadi gelsinler bakalım demişti ve ilk istemede sustu kaldı verdim gitti diyemedi. 2.hafta bi daha geldiler o güz söz yüzüklerimiz takıldı
28 mayısta da nişanımız var nasipse

evt cnm dediğin gibi milletin ağzına laf vermemek lazm... teşekkür ederim yorumun için.
babama sordurttum anneme... ısrar ettim. dedim öğren ailesiz gelrse ciddiyetsiz der bişy der napıcz fln.. babam önden tanıyalım demiş. tek gelicek yani ilk olrk
ya benm babamda aşırı düşkündür bana.. neler sordu baban nasıl davrandı. sözlün nasıl konuştu babana karşı.. o gittikten sonra babanın onda beğendiği yada beğenmediği noktaları fln öğrenebildnmi. çok korkuyorm bende:18:
bizdede öyle olmuştu..bencede en güseli böyle

bencede en güzli böyle olcak canm teşekkür ederm

eski konumu hortlatmak gibi olacak ama çok garibime gitti şimdi... erkek arkadaşım tanışmaya gelecekmişte... şimdi eşim olmuş da.. zaman akıyor.... çok çok hızlı...

Canım bizde başladıgı gunden 1 aydan sonra hem anneme hem babama soylemıstım ben. Cok sukur oyle bı korkumuz yok babamızdan her seyı anlatabılıyoruz ama buna ragmen tanısmaya aılesı ıle beraber geldıler. Gercı tek basına gelseydı de babam bı sey demezdı ama ailesi ile beraber gelmesi bana göre daha şık olur.

Amannnn evlenmişsiniz bile ben de hala akıl veriyorum haha

Son düzenleme:

aahah teşekkür ederim

Benimde erkek arkadaşım simdi nisanlim:))) tek gelmisti tatlisini almis guzel sik giyinmis gelmisti baya sohbet etmislerdi 5 ay sonra da ailesiyle tanistilar ,3 aylik nisanliyiz simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…