İlk siparişim

Yakın arkadaş diye 4500 ruble dedim sizin parayla 1278 tl
Siz yurtdışında yaşadığınız için bizim paraya çevirmeyin .

Verdiğiniz fiyat oraya göre yüksek değil gibi normal.

Bir daha sipariş aldığınızda önce fiyatı konusun sonra masraf edersiniz.

1278 orda az mı?

Zahmetime değmeyecek gibi.3156 harçlık yaptım.4000e satıyorum .kazanç hiç 900 ruble

Zahmetime değmeyecek gibi.3156 harçlık yaptım.4000e satıyorum .kazanç hiç 900 ruble
Anladığım kadarıyla bj hanım sizin çocuklarınızın doğumgunune hediyelil getirmiş. Siz de şimdi onun çocuklarının doğum gününe hediyelik götürüyor gibisniz birazcık. O nedenle kurtarmayacak kafasında olmayın çünkü bu aslında çok net bir iş değil biraz iş biraz arkadaşlık. Bu sefer değerlendirmiş olursunuz hem bir daha ki sefer asıl siparişlerinizde fiyat belirleme konusunda daha net olursunuz.

3156 rublelik masrafı sırf bu pastayı yaparken mi kullanacaksınız yoksa devamında da kalacak ürünler mi?
Rusyada pastenlerde ortalama fiyatlar ne kadar?
Bazı şeyler hazır varlar.benim gibi yeni başlayanlar için güzel fiyat ama ki şey alırken pahaya değil de ucuza koşmak gerek ki sana bir şey kalsın.avamlık ettim bu kere çok harçlık yaptım

Bazı şeyler hazır varlar.benim gibi yeni başlayanlar için güzel fiyat ama ki şey alırken pahaya değil de ucuza koşmak gerek ki sana bir şey kalsın.avamlık ettim bu kere çok harçlık yaptım
Nilü bi de parani iyi sakla kocan elinden almasin. O kadar emek veriyorsun boşa gitmesin.

Nilu bundan sonra ilk ücreti al öyle git malzemeleri al pastayı yapmaya başla. Önce kendini garantiye almalısın yoksa o kadar masraf ettin birden yok ben almıyorum derse ne olacak.

İlk önce fiyatı konuş peşin ödeme al öyle başla

Nilu bundan sonra ilk ücreti al öyle git malzemeleri al pastayı yapmaya başla. Önce kendini garantiye almalısın yoksa o kadar masraf ettin birden yok ben almıyorum derse ne olacak.

İlk önce fiyatı konuş peşin ödeme al öyle başla
Acaba bans sipariş eden yine olacak mı?

X