İlk silen kazansın? 😂

Aslında olması gereken o kişiyi her yerden sessize alıp görmemek, takmıyormuş gibi cool davranmak ama ben genelde bunu asla beceremiyorum sayıp sövmeden uyku uyuyamam ne olacaksa olsun benim içimde patlayacagina ona dert olsun

2 ay uzun dimii ya, hayatıma yeni girmedi o yüzden hayatımdan tamamen çıkartıyorum hamlesini yapmadan önce bi yüzleşmek istedim
kim ki bu? eski bir dost mu, flört mü?
eger flortse iki ayda çoktan hattan düşmüşsün. bosuna yazma. eski bir dostsa belki yazabilirsin.
bilmiyorum valla ben konuşma yapip kendimi germiyorum. unide sinif arkadasim vardi. birinci sınıfta en yakin arkadastik, ayni eve cikma hayalleri kurardik, ikinci sene ayni eve ciktik bir bucuk sene yasadik. sonra ben sogudum bazi hakli sebeplerdeb baska eve ciktim ama dostlugumuz devam etti. aile gibi olmustuk, ben hastayken basimda beklerdi, gec saatte geliyorsam tek yürümeyeyim diye almaya gelirdi. güzel bir dostlugumuz vardi. mezuniyetten sonra onun vesilesiyle tanistigim kiz benim sehrime gelince biz bir iki bulustuk, kiz bizde kaldi falan. meger bu arkadasim o kizi kiskanmis, benim hakkımda bir sürü sacma sapan seyler söylemiş. aradan bayagi zaman gecince bu ikinci kiz anlatti. dediklerinin dogru olduguni biliyorum çünkü o kızın bileceği seyler bazi seyler yani kimse uyduramaz.
bu durumda bile acip iki kelime edesim gelmedi. borc vermistim aylar önce, gayet normal normal onu istedim "tatile çıkacağım, on gun icinde yollar misin" diye, parami gönderdiği gibi engelledim. 9 yildir da asla konuşmuyorum, umrumda da degil:)
enerjimi harcayamam degmeyecek insanlara

Ben uzaklaşırsam zaten soğuyorumdur bana ulaşamayacağı bir mesafeye koyarım onu ve ondan yansıyanları.
Eğer o uzaklaşıyorsa kişisine göre sorarım bir dert mı var diye.
Karın ağrısını biliyorsam ve sorun benden kaynaklı değilse nötr devam ederim.
Durum atan veya bakan biri değilim. Kimseyle o tarz bir ilişkim yok ama olaki oldu, kalkışanın hevesi kırılır yani.
Tamamende kimseyi takmıyor değilim, bazen duygusal dalgalanmalar oluyor bu çok normal ama bu hareketlerime istemediğim şekilde az yansıyor.
Hele ki karşımdaki samimi olmadığım biri olup kendi kendine kuruluyorsa ve 'ben senden şu şu sebepten dolayı rahatsızım' diyecek cesareti gösteremiyor da arka kapı kullanıyorsa cephede onu yalnız bırakıyorum. Kendi kendine savaşsın dursun.

Ben kibarca ağzıma geleni saymak isityorum mesela..
Ben cidden haklı olduğum bir konuda yüzleştim içim rahatladı ama karşı tarafı görsen nasıl bahaneler sıralıyor asla haksız olduğunu kabul etmedi. O yüzden şu an benzer bir durum yaşasam yüzleşmeye tenezzül etmeyip her yerden silerdim. Bırak kötü hatırlasın gerçekte kim nasıl belli zaten.

Yaa şok olmuştur tekrar ulaşmak istemedi mi? valla elimde bir tane flört ve bir tane eski dost var aslında.. flört ghosting mi her ne haltsa onu yapıyor galiba hahsjd anında bakıyor ne atarsam ama asla yazmıyor arada beğeni atıyor bende hala beğeniyorum beyefendi kişisini... arkadaşım da çok çok eski ya o da yapıyor aynı şeyi aniden iletişim kesme. anası kardeşi bütün sülalesi ekli silmeye kalksam baya kişi silcem ajdjdj

Uff bazen bende bu beni kötü bir insan yapar mı? Bazen diyorum bazı insanların fıtratında hiç olmuyor bu. Ne güzel olurdu öyle olsammm

Gerçekte herkes kendini haklı buluyor gerçi ne önemi var.. Aslında çirkin ayrılmak da istemiyorum ama fıtratımda yok galiba sevgili olsun dost olsun hakediyorsa kötü bitmeli. Aman dursun yine hayatımda diyemiyorum. Sadece aynı samimiyette kalanlar olsun jsjdjd çok mu büyük bı istek

Sessize alır görmezden gelirim. Engellemek benlik değil pek.

P Patlayansekerr sana diyor bak :)

Uzaklasiyordum ( bazı sebeplerden ) yavaş yavaş, sessizliğimin de sorgulanmayişi ve karşı tarafın da sessize geçmesi... Kendi özel sebeplerinden dolayıdır.. yani yazmama ve fark etmeme sebebi olarak zaten bunalımda olduğunu öne sürecektir.. biliyorum ilgi bekliyor kendince kötü bir dönemde.. defalarca söylememe rağmen terapist değilim artık bunu farkediyorum. Kimsenin psikoloğu olamam bende zor günlerden geçiyorum mesela şimdi kim kimin yanında olmadığı için ne kadar suçlu?

Sen bensin galiba
Bir de benim hastalık durumlarım var aylardır, ameliyat sürecinde olduğumu bilmelerine rağmen arada bir nasılsın diye sormayı bile çok gördüler. Dost bildiğim kimse kalmadı hepsini de sildim. Kötü günümde yanımda olmayanın iyi günümde işi olamaz. Akrabalardan bile kimler yanımda kimler değil anlamış oldum. Çoğu annemle düzenli olarak konuşurlar ama bu süreçte bana bir kere bile geçmiş olsun demediler.

Olaya bağlı ama gerçekten nankör çok var hiç uğraşmam bay bay hemen sil geç zaten kendileri yazar görüldü atarım veya çok kısa net görüşmek istemediğim ile ilgili cevaplar veririm iyi niyet sömürmeyene verilmeli 1 2 okey 3.sü no kendimden değerli kimse yok kimseyle doğmadım kimseyle ölmem by

Son düzenleme:
Bana silmek, engellemek ergence geliyor diyenlere benide ekleyin
Genelde ölüm sessizliğine bürünür onun ergenliğinin çıkmasını beklerim bir noktada çıkar ve silerler zaten Silmezlerse de çokta fifi takılırım Garip bir varlığım sanırım.

Yok ya niye garip olacaksın insanız farklı duygular düşünceler içinde yüzüp olaylara farkli tepkiler verebiliyoruz.. silmiyorum sessize aldım bende ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…