kim ki bu? eski bir dost mu, flört mü?
eger flortse iki ayda çoktan hattan düşmüşsün. bosuna yazma. eski bir dostsa belki yazabilirsin.
bilmiyorum valla ben konuşma yapip kendimi germiyorum. unide sinif arkadasim vardi. birinci sınıfta en yakin arkadastik, ayni eve cikma hayalleri kurardik, ikinci sene ayni eve ciktik bir bucuk sene yasadik. sonra ben sogudum bazi hakli sebeplerdeb baska eve ciktim ama dostlugumuz devam etti. aile gibi olmustuk, ben hastayken basimda beklerdi, gec saatte geliyorsam tek yürümeyeyim diye almaya gelirdi. güzel bir dostlugumuz vardi. mezuniyetten sonra onun vesilesiyle tanistigim kiz benim sehrime gelince biz bir iki bulustuk, kiz bizde kaldi falan. meger bu arkadasim o kizi kiskanmis, benim hakkımda bir sürü sacma sapan seyler söylemiş. aradan bayagi zaman gecince bu ikinci kiz anlatti. dediklerinin dogru olduguni biliyorum çünkü o kızın bileceği seyler bazi seyler yani kimse uyduramaz.
bu durumda bile acip iki kelime edesim gelmedi. borc vermistim aylar önce, gayet normal normal onu istedim "tatile çıkacağım, on gun icinde yollar misin" diye, parami gönderdiği gibi engelledim. 9 yildir da asla konuşmuyorum, umrumda da degil:)
enerjimi harcayamam degmeyecek insanlara