ahhh yarama tuz bastın konu sahibi ben 19 günlük anneyim... kafamda sürekli bu soru var. benimde herşey normaldi ve normal doğuma girdim ama bebeğim kakasını yapmış ve kalp atışı düştü sezeryana çevirdiler benden önce ve sonra doğum yapan arkadaşların normal yaptılar ahh ne rahat diyorlar bense seeryan dikşlerimin ağrılarıyla zor hareket ediyorum ne yapacağım böyle diyorum. keşke herşey normal gitseydi dedim daha 2 saat önce annem ve eşimle bu konuyu konuştum onlar beni teselli ediyorlar ama ben 2. çocuğumu sezeryanla doğurmak istemiyorum hatta imkanım olsa 3. olsun bile istiyorum ama tekrardan bu sezeryan acısını hissetmek istemiyorum evet normal doğumda kolay değildi ama birdahakine beynen daha hazırlıklı olurum ve başarabilirim diyorum ama hangi doktor normali kabul eder bu sezeryandan sonra;? inşallah bende bu şansı elde edebilirim haa bu arada annem 1980 yılında sezeryan olup 1981,1983,1985 yıllarında peşpeşe normal doğum yapmış biri. o yıllarda bir doktor buna cesaret etmişse bugün neden kimse cesaret edemiyor.