- 22 Şubat 2019
- 193
- 489
- 103
- 27
- Konu Sahibi Hayattankopan
-
Şunu düzelteyim ben bu konuyu yazarken ortada çiçek de yemek de yoktu hatta hiç lafını bile açmamıştı ben konu açmak için aceleci davranmışım. Sonrasında hediye alsın diye bi beklentim olmadı zatenAy bunları yapmış da hediye almamış diye mi bu kadar yaygara?
Konuyu öğlen açmışsınız zaten. Tabldotçuya öğlen yemeğine mi götürecekti adam?Şunu düzelteyim ben bu konuyu yazarken ortada çiçek de yemek de yoktu hatta hiç lafını bile açmamıştı ben konu açmak için aceleci davranmışım. Sonrasında hediye alsın diye bi beklentim olmadı zaten
Aceleci davranmışım dedim zaten hiç sevgililer günü lafını etmediği için de konuyu açmıştım haksız olduğunuz konuyu dalgaya vurmanız da değişikKonuyu öğlen açmışsınız zaten. Tabldotçuya öğlen yemeğine mi götürecekti adam?
evet trip atın tabi. nasıl başlarsa öyle gider. tepki vermezseniz seneye yine hediye almazBaşlıktan da ve günden de anlaşılacağı üzere ilk sevgililer günümüz ama hediye bile almadı aslında sevgililer gününe çok önem veren biri değilim ama bir çiçek en azından beklemiştim. Lafı bile geçmedi sanki sıradan bir gün gibi davrandı bende açıkçası lafını yapıp kendime zorla hediye aldırmak istemedim. Özel bir gün olmadan hediye alır normalde belki bugüne önem vermiyodur ama çevremde de gördükçe üzüldü kendi kendimi doldurdum sizce ne yapmalıyım trip vs atmalı mıyım
Sizin haksız olduğunuz konu olmasın o? Lafı etse sürpriz yapmıyor diye trip atma potansiyeliniz var bence.Aceleci davranmışım dedim zaten hiç sevgililer günü lafını etmediği için de konuyu açmıştım haksız olduğunuz konuyu dalgaya vurmanız da değişik
Siz adama ne aldınız ? Siz onun için sevgililer gününde ne yaptınız ?Çiçek yolladı daha sonrasında yemeğe gittik bide o yüzden sorun kalmadı ben aceleci davranmışım biraz :)
Beni ne kadar tanıyosunuz da böyle bir varsayımda bulundunuzSizin haksız olduğunuz konu olmasın o? Lafı etse sürpriz yapmıyor diye trip atma potansiyeliniz var bence.
Ceket aldım sonradanSiz adama ne aldınız ? Siz onun için sevgililer gününde ne yaptınız ?
Az çok tahmin ediliyor böyle şeyler.Beni ne kadar tanıyosunuz da böyle bir varsayımda bulundunuz
Niye sonrasında, karşıdaki bir şey yapmadan yapmama eğilimi gayet normaldi ama bu duruma trip atmalı mıyım da işin içine girince biraz nahoş görünmüş.Ceket aldım sonradan
ne kadar çiğ bir davranis. Adam size bir sey yapti diye gidip iade-i ziyaret ceket almak.Ceket aldım sonradan
evet sabahın köründe kapisinda güllerle belirmesini bekliyormus heralde :)Ay bunları yapmış da hediye almamış diye mi bu kadar yaygara?
Hediye vermedi çiçek verdi hayır kendisiyle beraber almadım hediyeyi beklentim sabahın köründe kapıma çiçekle gelmesi olsa belirtdirdim burda da ya da sonradan çiçek alınca yine lafını yapardım ama konu benim açımdan kapanmıştı burda yorum yapılınca cevap verdim sadecene kadar çiğ bir davranis. Adam size bir sey yapti diye gidip iade-i ziyaret ceket almak.
adam rahatsiz olmadi mi? hediye dedigin o verir sen verirsin acar sarilirsiniz falan:) o sana vermis. sen de eve giderken adamla beraber magazaya girdin o begendi kasada parasini mi odesin? yoksa oglen bir gorustunuz? aksam bir görüştünüz bir de ceket icin gece mi buluştunuz? yoksa 15 subatta mi verdin?
adam kazulet vs olabilir ama sen sanki cok mu incesin?
alsaydin hediyeni cantanda gezdirseydin tüm gün, baktin adamdan hamle yok hic vermeseydin geri iade etseydin - baktin adamdan hamle var "askim bu da senin" diyip verseydin hediyeni.
yol yordam sifir
evet sabahın köründe kapisinda güllerle belirmesini bekliyormus heralde :)
iste ben de merak ettim ne zaman verdiniz?Hediye vermedi çiçek verdi hayır kendisiyle beraber almadım hediyeyi beklentim sabahın köründe kapıma çiçekle gelmesi olsa belirtdirdim burda da ya da sonradan çiçek alınca yine lafını yapardım ama konu benim açımdan kapanmıştı burda yorum yapılınca cevap verdim sadece
Ben o hediyenin alındığına da inanmadım açıkçası. Hadi diyelim alındı, insan utanır sonradan vermeye.iste ben de merak ettim ne zaman verdiniz?
sabah gorustunuz hediyeniz yoktu
aksam görüştünüz hediyeniz yoktu
donus yolunda hediye alip gece bir daha mi görüştünüz yoksa "iadei ziyaret" hediyesi alip ertesi gün de siz mi verdiniz?
Ertesi güniste ben de merak ettim ne zaman verdiniz?
sabah gorustunuz hediyeniz yoktu
aksam görüştünüz hediyeniz yoktu
donus yolunda hediye alip gece bir daha mi görüştünüz yoksa "iadei ziyaret" hediyesi alip ertesi gün de siz mi verdiniz?
Ay inanmazsan inanma dik dik yorumlar yapıp insanı çileden çıkarıyorsunuz birkaç yerde daha denk geldimBen o hediyenin alındığına da inanmadım açıkçası. Hadi diyelim alındı, insan utanır sonradan vermeye.
Valla mı?Ay inanmazsan inanma dik dik yorumlar yapıp insanı çileden çıkarıyorsunuz birkaç yerde daha denk geldim
Utanmadınız mı? Ben olsam çok utanır veremezdim.Ertesi gün
e o zaman konudaki dusuncesiz, incelikten anlamayan, sevgilisine deger vermeyen kisi sen oluyorsun:)Ertesi gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?