• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk sevgililer günü

Hayattankopan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2019
193
489
103
27
Başlıktan da ve günden de anlaşılacağı üzere ilk sevgililer günümüz ama hediye bile almadı aslında sevgililer gününe çok önem veren biri değilim ama bir çiçek en azından beklemiştim. Lafı bile geçmedi sanki sıradan bir gün gibi davrandı bende açıkçası lafını yapıp kendime zorla hediye aldırmak istemedim. Özel bir gün olmadan hediye alır normalde belki bugüne önem vermiyodur ama çevremde de gördükçe üzüldü kendi kendimi doldurdum sizce ne yapmalıyım trip vs atmalı mıyım

Başlıktan da ve günden de anlaşılacağı üzere ilk sevgililer günümüz ama hediye bile almadı aslında sevgililer gününe çok önem veren biri değilim ama bir çiçek en azından beklemiştim. Lafı bile geçmedi sanki sıradan bir gün gibi davrandı bende açıkçası lafını yapıp kendime zorla hediye aldırmak istemedim. Özel bir gün olmadan hediye alır normalde belki bugüne önem vermiyodur ama çevremde de gördükçe üzüldü kendi kendimi doldurdum sizce ne yapmalıyım trip vs atmalı mıyım
İlk sevgililer gününde genelde alınır. Ya da şakayla karışık laf arasında kutlanır. Lafını yapmamakla iyi yapmışsınız. Tribe falan gerek yok ama mesafenizi koruyun, hemen bağlanmayın.

Bence yapma… laf arasında şakayla karışık gülerek lafını yap. Senin de sevgililer gunun kutlu olsun askım. Tam da ilkine özel hediyeler almışsın, zahmet edip uzun uzun mesajlar, demet demet cicekler yollamışsın çok teşekkür ederim de 😄 o da muhtemelen gülerek niye yollamadıgını vs acıklar… o zaman dersin sen de akıllı sevgilim benim enazından ufak bir mesaj atsaydın ya da öncesinde bir konuyu açıp bir nabız yoklasaydıın. Ne bileyim normalde hep alan insansın. Ben bugun de alırsın diye ufacık bir beklentiye girmiştim. Olsun iyi yapmışsın benim için de önemli değil de 😄 sonra ne cevap verirse versin üstünde durma. Konuyu kapat. Ee senin günün nasıl geçti vs geçiştir. Kırmadan dökmeden yanlış anlaşılmadan mesaj yerine gider 😄

Eşim ile sevgili hayatımızda dahil evlilik yıl dönümü hariç pek önem vermiyor bu günlere ama icinden geldigi anda cicek alır mesela yani bu ilişki dinamiğinize baglı:) eşim plansız yaptıgı icin bu benim daha hoşuma gitmeye basladı o yüzden benim icinde sıradan bir gün olmaya başladı ama sizin icin cok kıymetli ise belirtin söyleyin muhtemelen önemsiz gelmiş ona da daha öncede konusu geçmedi ise ondan da olmuştur

Daha erken olduğunu düşünüyorum bende aynı evde olmamıza rağmen şu an sözle bile kutlamadım hediyesini vermedim akşamı bekliyorum sevgiliniz de öyle olabilir

siz ne aldiniz?

valla önemseme diyenler var ama kutlanacak bir iliskiyse her günü kutlarim ben, kutlanmaya deger degilse öyle takiliyorsak önemsemem, beklentim de olmaz.
önceki iliskimde ayril - baris kac sene geçti - gercek bir iliski degildi. o yuzden içimden gelmezdi asla sevgililer günü, bilmemne. bir beklentim de olmazdi. sözle kutlanirdi gecerdi öyle. ama simdiki iliskim kutlanmaya değer bir iliski o yüzden 3. yil 3. ay 3. gün ve 3. saatimizi bile çiçeklerle kutladik 😂😂
yüzüncü gün, bininci gün, 1111. gün, sevgililer günü. hepsi çok onemli 😂
o yüzden benim görüşüm adamin kutlamamasi iliskiye vermedigi degerden kaynakli. öyle kutlamaya deger bir iliski oldugunu düşünmüyor bence. yoksa en azindan bir cicek alirdi.
sana önerim seviyorsan devam et tabii, ayrilma ama adama verdigin degeri azalt. cok da beklentilere girilecek bir iliski degil

İlk sevgililer günü kutlanmalı bence ya keşke günü gününe kırıldığınızı belli etseydiniz. Ciddi düşünüyorsanız lafını açın bence, en azından bundan sonra dikkat eder

Hayatım zaten bize hergün sevgililer günüde dedi mi😂

sevgililer günü mantıksızlığı falan filan hiç önemli değil kurman gereken tek bir cümle var kendine "benim önemsediğim bir şeyi o umursamıyor". iyi ki ilk sevgililer gününde fark etmişsin. şimdi esas duygunu net ortaya koymazsam zamanla sen de önem verdiğin şeyleri kendi içinde önemsizleştirmeye başlayacaksın. yapma.

Siz de kutlamamışsınız, hediye almamışsınız. O da size trip atsın mı?

Yaşın kaç bilmiyorum yaşla da ilgisi yok zaten eğer çok gençsen ilk sevgilin olmayacak muhtemelen daha neler göreceksin kimleri tanıyacaksın doğru insan karşına çıkacaktır. Ama şu sevgililer gününe okadar hevesli kadınlar var ki , ne oluyor mesela sevgililer gününde ? :) mesela siz sevgililer günün dışında da sevgilisiniz her hangi bir gün de romantık yemek , bir hediye ufak bişey alınmıyor mu? Ben çoğu insanımızın sosyal medyadan aşırı etkilendiğini ve böyle parıltılı ışıltılı kuccaaaak dolusu güllere heves ettiğini düşünüyorum. Biliyormusun ben sevgiliyken eşimle hiç kutlamadık , sevgililer günü dışında beni yemeğe götürdü gezdirdi, sevgililer günü dışında hediye de aldı karşılıklı ama bende alıyordum. Sevgili demek kadın demek değil erkeklerde insan ve duyguları var :).. burada okeysek şunu anlatmak istiyorum

İlk zamanlar ben çok alınmıştım eşimle sevgiliyken evet bişeyler alır yapardı ama sonradan fark ettim ki eline yüzüne bulaştıran biri 😬 beceremiyor yapsa da batırıyor hamurunda yok bir kez zorla çiçek aldırmış gibi oldum o günden sonra assla ama asla bir beklentiye girmedim çünkü öylesi daha kötüydü.

Biz evlendikten sonra ne olduysa aşka geldi aşırı romantiklikten anlayan bir adama dönüştü ben nişanlıyken de söylemiştim ama sevgiliyken hadi neyse ama evlilik buna benzemez eşini mutlu edebileceksen evlenmelisin dedim kuru kuru olmaz her seferinde bir kadınım sonuçta yüzüm gülmeli ve karşılıklı olursa ancak güzel olur diye ifade etmiştim kendimi konuşmuştum. çok şaşırttı beni bu konuşmayı da 8 sene evvel yapmıştım ilk ve son konuşmaydı:) her ekek de aynı değil bazıları beceremiyo gerçekten ama önemli olan sevmesi sadık olması .. günlere çok anlam yükleme ama normal günler de de değer verilmesi önem taşır tabi ki.

Yaşın kaç bilmiyorum yaşla da ilgisi yok zaten eğer çok gençsen ilk sevgilin olmayacak muhtemelen daha neler göreceksin kimleri tanıyacaksın doğru insan karşına çıkacaktır. Ama şu sevgililer gününe okadar hevesli kadınlar var ki , ne oluyor mesela sevgililer gününde ? :) mesela siz sevgililer günün dışında da sevgilisiniz her hangi bir gün de romantık yemek , bir hediye ufak bişey alınmıyor mu? Ben çoğu insanımızın sosyal medyadan aşırı etkilendiğini ve böyle parıltılı ışıltılı kuccaaaak dolusu güllere heves ettiğini düşünüyorum. Biliyormusun ben sevgiliyken eşimle hiç kutlamadık , sevgililer günü dışında beni yemeğe götürdü gezdirdi, sevgililer günü dışında hediye de aldı karşılıklı ama bende alıyordum. Sevgili demek kadın demek değil erkeklerde insan ve duyguları var :).. burada okeysek şunu anlatmak istiyorum

İlk zamanlar ben çok alınmıştım eşimle sevgiliyken evet bişeyler alır yapardı ama sonradan fark ettim ki eline yüzüne bulaştıran biri 😬 beceremiyor yapsa da batırıyor hamurunda yok bir kez zorla çiçek aldırmış gibi oldum o günden sonra assla ama asla bir beklentiye girmedim çünkü öylesi daha kötüydü.

Biz evlendikten sonra ne olduysa aşka geldi aşırı romantiklikten anlayan bir adama dönüştü ben nişanlıyken de söylemiştim ama sevgiliyken hadi neyse ama evlilik buna benzemez eşini mutlu edebileceksen evlenmelisin dedim kuru kuru olmaz her seferinde bir kadınım sonuçta yüzüm gülmeli ve karşılıklı olursa ancak güzel olur diye ifade etmiştim kendimi konuşmuştum. çok şaşırttı beni bu konuşmayı da 8 sene evvel yapmıştım ilk ve son konuşmaydı:) her ekek de aynı değil bazıları beceremiyo gerçekten ama önemli olan sevmesi sadık olması .. günlere çok anlam yükleme ama normal günler de de değer verilmesi önem taşır tabi ki.
Haklısınız normal zamanda hediye alır ben çevremden görüp biraz özendim sanırım sevgililer gününe

Back