Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhabbet kendiliginden ilerliyor rahat olmaya bak sen. Farzet yeni tanistigin bir arkadasinla kahvedesin. Ne konuscaz ne yapcaz ne giysem ne soylesem ne soylemesem makyajim nasil olsa hangi cantami alsam yanima vs vs bunlari dusunmen normal. Guzel heyecanlar aslinda. :))Aynen ya Haklısın..böyle düşünemiyorum işte bir de bana ilk ne dicek ben ne dicem çok merak ediyorum.ya da ne hakkında nasıl konuşuruz..
Öylesine bi his ya lütfen abartmayın kızlar :))Eger yine arkadaslarınla planlar yapmak istiyorsan ve hep yapısık olmak istemiyorsan zaten normal olan da budur.En basından ona da dersin garantiye almak icin ben böyleyim diye o da bir sey demez icin rahat edecekse yap.Çokta korkulacak bir sey değil yani ilk günlerdeki heyecan sonrasında geçiyor gayet normal bir hal alıyor yani.Bence kaçmana hiç gerek yok.Evleneceğini düşünüyorsun sevgili olmadan pat diye evlenme teklifi etsin istersen
Öylesine bi his ya lütfen abartmayın kızlar :))
Ay evet aslında bu kaçmak iç güdüssl olsa da kendimi durdurmaya çalışıyorum çünkü bi yerde Yaş ilerledikçe he şeyin daha zor olacağını okudum.hani şimdikindendaha çok bir çekince olacaksa hiç kaçmamam Lazım.ama aynı sınıftaYız ya en azından 1ay geciktirebilsem keşke..böyle de çok tuhaf oldu geciktirmek falan gerçi çocuk da bekler mi o da ayrı bi konu çok yakışıklı çünkü ya :):) Sana demek istediğim sadece kaçmana hiç gerek olmadığı bunun eninde sonunda yaşanacağı
Bir kere öyle düşünme.Belki sana yakışıklı geliyordurAy evet aslında bu kaçmak iç güdüssl olsa da kendimi durdurmaya çalışıyorum çünkü bi yerde Yaş ilerledikçe he şeyin daha zor olacağını okudum.hani şimdikindendaha çok bir çekince olacaksa hiç kaçmamam Lazım.ama aynı sınıftaYız ya en azından 1ay geciktirebilsem keşke..böyle de çok tuhaf oldu geciktirmek falan gerçi çocuk da bekler mi o da ayrı bi konu çok yakışıklı çünkü ya :)
Öyle tabi de hocalar falan farklı bakar :/Bir kere öyle düşünme.Belki sana yakışıklı geliyordur
Ama sen yine geciktirme falan ugrasma kasma bu kadar.Canın nasıl istiyorsa oyle davran.Korkma yani neyden korkacaksın ki zaten?
Onları takma onları takmak pismanlıktır yasanmıslık hikayesiÖyle tabi de hocalar falan farklı bakar :/
Bence senin bi suçun yok canım ya..Hastalığını kötü oldugunu bilsen baş sağlığı için araMan gerekir deriz ama öyle bi durumda yok.nasıl neden ayrıldığınızı da bilmiyoruz.ama yaşadıkların gerçekten unutulmaz Şeyler.için rahat etmiyorsa onun için Yasin oku..dualar ne biliyim yapmayı çok istediği bi hayır varsa onu yap..başka aklıma bir şey gelmedi.rüyanda nasıl görüyorsun ne diyor ne yapıyorSizlerle paylaşmak istiyorum.Sevgilim ile küçükden arkadaşdık aynı anaokulu ortaokul lise beraber okuduk daha sonra lisedeyken sevgili olduk ilk sevgilimdi çok heyecanlı bi dönemdi ikimizde birbirimizi çok seviyorduk,sürekli beraber birşeyler yapıyorduk çok mutluydum saf duygulardı bizimkisi her görüşmemizde mutlaka gül alıp gelirdi dünyalar benim olurdu.Daha sonra lise sonda biz ayrıldık konuşmuyoruz ama hergün rüyalarıma giriyor arayıpda nasılsın diye soramıyorum tam bir sene her gün rüyama girdi o mesaj atmıyor bende msj atmıyorum.Evden çıktım mezarlığın oradan anneannemgile gidecegim mezarlıkda durdum dua ederken birden kafasını çıkardı korktum galiba dedisinin mezarını temizliyordu.Aradan iki ay geçti trafik kazası geçirdi 1 ay yoğum bakımda kaldı ziyaretine gittim ama görmeme izin vermediler daha sonra vefat etti.Ve ben onu rüyalarımda gördüğüm halde bi nasılsın iyimisin diye msj atamadım diye hep bir pişmanlık yaşadım.Daha sonra kendime gelemedim o temizlemiş olduğu yere defnedildi benim ömrüm boyunca unutamicam birşey ve aradan 3 sene geçmesine rağmen hala rüyalarımda onu görüyorum ne yapmam gerekiyor bir yol varmıdır...