• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ilk ovulasyon takibi yumurtlama görememe

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba herkese. Ilk kez ovulasyon takibi yaptim. Ama yumurtlama goremedim. Adetlerim düzenli ama yumurtlamayi gorememek psikolojik olarak cok etkiledi. Yasayan var mi normal mi bilgisi olan yardimci olabilirse cok sevinirim .
Canım nur ablanın testleri bunlar ona gösterdin mi ? yumurtlamışsın bence zaten.

Pik Öncesindeki 2 gün yumurtlama ve sonrasındaki 2 günü değerlendirdim canım
[/QUOTE]
Tamam canım o zaman bekleme zamanı

Benim şu an Şeffaf akıntı ve kasıklarımda sancılar var ama ovülasyon silik çıkıyor canım artık çatlama olmuş sanırım
Evetsiliklesirse bayacatlama öğünü de iki gün sonrası da degerlendirdiysen eğer daha da testi birak 16 gün sonra gebelik haberine neselendir burayı

Benim şu an Şeffaf akıntı ve kasıklarımda sancılar var ama ovülasyon silik çıkıyor canım artık çatlama olmuş sanırım

Sabreden muradına erdi inşallah haberini yaz valla burda meraklanirim iyice 😂 hergun yazarım soylemezsen 😂😂

Adı ne sayfanın

Ne demek arkadaşım yardımcı olduysam ne mutlu bana rabbim kucağını boş bırakmasin inşallah hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah 🤲
Oldun tabi ki cevap vermen yeter :) ovulasyontakiplisayfa canım adı. 30 ovulasyon test 4 gebelik testi 60 liraya almistim kargo dahildi

Canım nur ablanın testleri bunlar ona gösterdin mi ? yumurtlamışsın bence zaten.
Evet canım onun testleri gösterdim o cevap vermeyince baska birine daha gosterdim. O da bekle bi gün daha yazdi. Keske once burda konu açsaymışım boşuna kurdum kafamda :)

Hayır sadece eşimde biraz sayı hız az gibi cıktı. Ama doğal yolla olur dendi. 🤷🏻‍♀️

O zaman napiyon şimdi sen havuç suyu ve incir kaynatıp iciyom enişte abi ye de bitter çikolata bolca ve yanında türk kahvesi sayı hızını arttırmak için Bitter çikolata 😉

Kaset test mi . Bu strip testleri daha cok öneriyolar diye bundan aldim ama ovulasyon takip etmek de insani ayrica strese sokuyomus :) Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin inşallah yok strip den mavi olan genelde ysil oneriyo herkez gelen mavi geldi bana 😔

Back