• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ilk ovulasyon takibi yumurtlama görememe

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

PolisHanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
39
35
8
Merhaba herkese. Ilk kez ovulasyon takibi yaptim. Ama yumurtlama goremedim. Adetlerim düzenli ama yumurtlamayi gorememek psikolojik olarak cok etkiledi. Yasayan var mi normal mi bilgisi olan yardimci olabilirse cok sevinirim .

Eklentiler

• 20200519_171441.jpg
    20200519_171441.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 86
  • 20200519_171635.jpg
    20200519_171635.jpg
    109 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba herkese. Ilk kez ovulasyon takibi yaptim. Ama yumurtlama goremedim. Adetlerim düzenli ama yumurtlamayi gorememek psikolojik olarak cok etkiledi. Yasayan var mi normal mi bilgisi olan yardimci olabilirse cok sevinirim .
18 Mayıs'ta yumurta olmus

Diyer yanında ki tek olan Yumurtlama

Testleri aldigim sayfaya mesaj atmistim o gün. Bu yumurtlama değil bi gun bekle dedi. Bu testten sonraki gün t cizgisi yok denilecek kadar kayboldu. Ben yine de degerlendirdim ama aklimda da hep şüphe kaldi.

Hangi sayfadan aldin yumurtlama olmuş canım kalbildu dedinde çatlama olmuş o zaman

Instagramda bi sayfadan almistim canım. Insallah olmuştur cok tesekkur ederim yardimin icin
Adı ne sayfanın

Ne demek arkadaşım yardımcı olduysam ne mutlu bana rabbim kucağını boş bırakmasin inşallah hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah 🤲

Ben de kaset tipi Ovülasyon kullandım yeterince koyulaşmadı c çizgisi kadar ertesi gün de çatlama gibi çıktı test benim de moralim bozuldu yumurtalıklara sıkıntı mı var acaba 😣

Ben de kaset tipi Ovülasyon kullandım yeterince koyulaşmadı c çizgisi kadar ertesi gün de çatlama gibi çıktı test benim de moralim bozuldu yumurtalıklara sıkıntı mı var acaba 😣

Abla bende kaset ullandm sonra ben sonrasını öncesinde yapacaklar bilmedim için olmadı baş marka aldım hassas test olanı şimdi beklemedeyim adetin üçüncü günü yumurtlama gördüm burda normalde 15 günü gördüm kasette

Abla bende kaset ullandm sonra ben sonrasını öncesinde yapacaklar bilmedim için olmadı baş marka aldım hassas test olanı şimdi beklemedeyim adetin üçüncü günü yumurtlama gördüm burda normalde 15 günü gördüm kasette
Bu ayki testler böyleydi pazar günü pik gösteriyor takvim

Eklentiler

• IMG_20200519_164252.jpg
    IMG_20200519_164252.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 44
Sıvı alımında filan sorun olmustur. Oruç varsa o etkilemiştir. Yapmaya devam edin. Ben kaset tipi olanı daha çok seviyorum. 🤷🏻‍♀️
Evet oruç tutuyorum gün içinde çok idrara da çıkmıyorum açıkcası zar zor yaptım hep ama bazı kişilerde kana çok karışmıyormuş Lh yüzden çok koyu çıkmayabiliyormuş inşallah sıkıntı yoktur bugün yaptığım test daha da silikleşmişti artık bi daha pik olmaz galiba

Evet oruç tutuyorum gün içinde çok idrara da çıkmıyorum açıkcası zar zor yaptım hep ama bazı kişilerde kana çok karışmıyormuş Lh yüzden çok koyu çıkmayabiliyormuş inşallah sıkıntı yoktur bugün yaptığım test daha da silikleşmişti artık bi daha pik olmaz galiba
Ben yumurtlamadan şüphelenince test yapıp emin oluyorum. Her türlü sinyali veriyor sağolsun.

Siliklesirse oğün ve sonrası iki gün değerlendir

Back