merhaba arkadaslar hepinizin yorumuna ihtiyacım var simdiden tesekkür ederim hepinize evliyim ve iki cocuklu kendi hainde bir yasantım var ev aldık borcumuda var bu arada cok sükür genede halime üzüntüm su ki annem babam ve kardeslerim beni cok kırdılar babam emekli oldu ve bütün parasıyla evli kardesime ev aldı bunu duyan bekar kardesim sorun cıkardı haksılık olıyor diye ve babamda suan 3 kaltlı bir apartman kendisinin iki katını bekar kardesimin üstüne yaptı simdiden banada en altkatı verdi ama orası önceden bodrumdu sonradan eve cevirdi işte tam eve benzemesede orayıda ölünce senin vaadiyle verdi allah gene gecinden versin diyorum hal böle olunca ben cok üzüldüm evli kardesimle yasıt büyüdük biz hadi anne baba beni es gecti odamı unuttu bende onların evladıyım ablasıyım neden deemdi babama ablamında borcu var hepisni bize verme diye hani cok seviyordu beni evlenirken kırmızı kemerimi baglarken aglayısı geliyor aklıma sen gidince evlere sıgmadım abla diyişi nasıl unuttun beni kardesim anne ve babama hele nesem bende sasırıdm sizlere sunu sormak istiyorum yakında gidecegim onlara o zaman konu acılırsa bana haksızlık ettiniz gönlüm size ölene kadar kırık olcak demek istiyorum acaba buna ne denli hakkım var sonucta para babamın parası vermek zorunda değil istegine verir her nekadar bende onların evlatlarıda olsam siz evlat ayrımı yaptınız ama benim baska anne baba sesme sansım yok desem ilerde hasta falan olurlarsa cok pisman olurmuyum böle sessiz kalmak en doğrusumu yorumlarınız esirgemeyin