• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk önce mide yi küçültün...

Bende eskiden sizin gibi az yedigimizde midenin küçüldügüne inananlardim taaki doktorum programinda bunu açiklayan bir doktorun soylediklerini dinleyene kadar.....
Konuklardan birinin midem küçüldü bu ara çok az yiyorum demesinin üzerine "arkadaslar mide sadece çok yedigimizde genisler , esner öyle bir yapiya sahip. ama normal yememize döndügümüzde sadece eski halini alir asla küçülmez...mide nedir? bir organdir... ayni kalp gibi , böbrek gibi onlar küçülürmü ki mide küçülsün?" ....dedi ve bu düsüncemin ne kadar saçma oldugunu anlamama sebep oldu :))
bunu da sizinle paylasmak istedim....

sadece karnimiz her guruldadiginda saldirircasina yememeliyiz, bunda sana katiliyorum konuyu açan arkadasim...
iradeli olmaliyiz kilo vermek istiyorsak, nefsimizi terbiye etmeliyiz....:34:

Bende eskiden sizin gibi az yedigimizde midenin küçüldügüne inananlardim taaki doktorum programinda bunu açiklayan bir doktorun soylediklerini dinleyene kadar.....
Konuklardan birinin midem küçüldü bu ara çok az yiyorum demesinin üzerine "arkadaslar mide sadece çok yedigimizde genisler , esner öyle bir yapiya sahip. ama normal yememize döndügümüzde sadece eski halini alir asla küçülmez...mide nedir? bir organdir... ayni kalp gibi , böbrek gibi onlar küçülürmü ki mide küçülsün?" ....dedi ve bu düsüncemin ne kadar saçma oldugunu anlamama sebep oldu :))
bunu da sizinle paylasmak istedim....

bana da cok mantikli geldi bu :46:

streste daha kolay kilo veriliyor. ama ben mide küçültme taraftarı değilim. istikrarlı spor her derde devadır, verdiğin kiloyuda kolay kolay geri alamıyorsun. 1 yılda 12 kilo

normalde ben de rahatlıkla ÇOK yiyebilirim. 2 aydır yediklerimi baya azalttım ve midem küçüldü hissediyorum, daha yavaş yiyorum ve doyduğumu hissediyorum. Biraz da ben dikkat ediyorum. Önceki zamanı düşününce ne kadar çok yiyorum diyorum şimdi

Mide guruldamasını bekleyip sonra yemek çok doğru değil. Mide guruldayınca da kuçulduğu anlamına gelmiyor. Once neden acıktığımızda midemiz guruldar onu okuyup oyle yazsaydınız keşke. Bu yazıyı amaçsız buldum. Tüm diyetlerin amacı zaten az yiyip fazla kalori yakmak. Az yemek yemenin amacida mideyi kucultmek Zaten amacı bu olan "diyetlerin" üstünde bu kadar duşunup vakit harcamasaydınız keske.

Bence haklısın ben bu yöntemi 3 gündür deniyorum ve daha şimdiden midemin küçüldüğünü hissediyorum

ben bu konuda dermokozmetik sitelerinin bloglarını takip ediyorum özellikle ....un blogunda bu konuda çok faydalı içerikler bulabiliyorsunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün bir arkadaşla tanıştım ve bana intermittent fasting diye bir diyet yaptığını ve 30 kilo verdiğini söyledi ben zamanında böyle değildim felan dedi aklıma zamanında buraya yazdığım konu geldi deneyip onaylayanlar olmuş - bide beni gömenler olmuş ama yıl 2019 yeni trend benim yazdığım yazının mantığı olmuş adınıda'' intermittent fasting '' yani aralıklı oruç koymuşlar :)) şeker hastaları ve tansiyon hastaları na hala da önerilmiyor tabikide internete yazın bakın mantık aynı. dünyada şuan en yaygın diyetmiş.ben sadece kendim tespitettiğim birşeydi tamamen iyi niyetimle kilodan şikateçi bayan arkadaşlara tavsiye için yazmıştım.umarım faydasını görenler olmuştur.saglıcakla kalın...şimdi diyetisyenler diyince inanırlar artık. buarada aralıklı oruç diyetini yada intermittent fasting yazın birsürü şeyy çıkar ve hiç olumsuz yorum yokmuş arkadaşım araştırmış onun yalancısıyım öyle dedi.

Back