- 9 Ocak 2012
- 14.773
- 28.272
Tabi ben de böyle düşünürdüm ama eklemeyi unuttuğum önemli bir şey var. Geçen sene onun arkadaşı benden hoşlanıyordu . Aramızda bir şey yaşanmadı zaten ama bunu sorun olarak görüp adım atmamış olabilir diye vazgeçemiyorum. Şu an gözlemlediğim kadarıyla çok yakın değillerVallaha esime ilk yazan bendim. Ama bir sene bir erkek bir adim atmiyorsa ilgilenmiyordur
Mümkün değil bunları söylememDirek aşığım gibi değil de çok sık seni düşünmeye başladım, aslında arkadaşım gibi görüyordum ama birşeyler değişiyor sanki gibi bir laf at. O da ilgim yok derse eski sevgilimden ayrıldım ondan herhalde bosluktayim gibi bir laf deyip çevir.
Orta yollu kendine göre lafı da cevirebilecegin birşey söyle diğer üyenin dediği gibi çok farklisin benim için diyebilirsinMümkün değil bunları söylememtanıştığımızdan beri farklı görüyorum onu , hiç arkadaşça bakmadım ona . Lafı çevirmek de doğru olmaz farklı algılanırım böyle
Ben "neredeyse 19 yaşındayım, çocuk değilim, seni tanımak istiyorum, belki düşündüğüm gibi biri değilsin, bilmiyorum, gereksiz yere gözümde büyütmek istemiyorum kimseyi" dedim.Yaa ne güzel maşallahbizim de arkadaş gruplarımız farklı pek vakit geçiremiyoruz bu yüzden de .
Evet orta yollu bir şey söylemek iyi olabilir. Erkek gelmiyorsa kısmında ise çekingen bir insan hiç değil. Yukarıda yanıtlamistim bir yoruma . Geçen sene arkadaşı benden hoşlandığı için uzak durduğunu düşünüyorumErkek adım atmadiysa kısmına katılmıyorum. O 30lu yaşlarında erkekler ic
Orta yollu kendine göre lafı da cevirebilecegin birşey söyle diğer üyenin dediği gibi çok farklisin benim için diyebilirsin
Erkek gelmiyorsa kısmına katilmiyorum. 26-27 yaşından sonra evet ama üniversite çağında çekingen olabiliyorlar. Fakülte boyunca kankim ( ama 7/24 beraberdik) son sene gelip itiraf etmişti. Kafasında reddedilirim korkusu varmış. Haklıydı reddettimEn azından korkusu ile yüzleşti
Eşime ben açılmıştım. 8 yıldır evliyiz beni kandırdın buldun benim gibi çocuğu tabi den başka daha lafı geçmiyor yani yüzüme neden vursun ki onunda gönlü varsa olur bu işler yoksa da sende ona göre yolunu cizersin. Belirsiz devam etmesi daha kötü. Gurur incinmesi falan yaşamama gerek yok hayat bu.1 yıldan fazla oldu ve gittikçe zarar veriyor bana bu belirsizlik.Söylesem ilerde ego yapıp yüzüme vurur mu ya da erkekler zor olanı sevdiği için bu durum onu iter mi bilemiyorum. O baya sosyal birisi ben daha utangaç ve soğuk biriyim. Bu durum da öz güvenimi zedeliyor karşısında. Reddedilirsem de gururum ve güvenim kırılacak. İlk defa birine açılmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum bu konuda
Adım atıyor mu arkadaşça mı davranıyor anlayamıyorum da . Aynı şekilde o da benim adımlarımı arkadaşlığa yormuş olabilir
Açılmadan önce aranız nasıldı peki ? Bir de nerede söylediniz bir cafeye mi davet ettiniz meselaBen "neredeyse 19 yaşındayım, çocuk değilim, seni tanımak istiyorum, belki düşündüğüm gibi biri değilsin, bilmiyorum, gereksiz yere gözümde büyütmek istemiyorum kimseyi" dedim.
O da "ben sıkıcı biriyim, tanısan vazgeçersin, ayrıca senin çevren çok dolu, kimseye omuz atıp senin yanına yaklaşmam " dedi. "Peki sen bilirsin" dedim.
Ondan sonra kendini aştı
Gurur incinmesi yaşamana gerek yok demişsiniz ama ilk defa açılıcam doğal olarak gururum incinecek. Söylerken de sakinliğimi nasıl koruyacağımı bilmiyorum,çok zor geliyorEşime ben açılmıştım. 8 yıldır evliyiz beni kandırdın buldun benim gibi çocuğu tabi den başka daha lafı geçmiyor yani yüzüme neden vursun ki onunda gönlü varsa olur bu işler yoksa da sende ona göre yolunu cizersin. Belirsiz devam etmesi daha kötü. Gurur incinmesi falan yaşamama gerek yok hayat bu.
1 yıldan fazla oldu ve gittikçe zarar veriyor bana bu belirsizlik.Söylesem ilerde ego yapıp yüzüme vurur mu ya da erkekler zor olanı sevdiği için bu durum onu iter mi bilemiyorum. O baya sosyal birisi ben daha utangaç ve soğuk biriyim. Bu durum da öz güvenimi zedeliyor karşısında. Reddedilirsem de gururum ve güvenim kırılacak. İlk defa birine açılmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum bu konuda
Adım atıyor mu arkadaşça mı davranıyor anlayamıyorum da . Aynı şekilde o da benim adımlarımı arkadaşlığa yormuş olabilir
Tanıştığımızda o daha yakın bile davranıyordu. Ne yazık ki geçen sene arkadaşı benden hoşlandığı için adım atmadığını düşünüyorum. Böyle bir olay yasanmasa evet hoşlanmıyor demek ki derdim ama bunu sorun olarak görmüş olabilirOnda bir şeyler olsa bir yıldır illa ki bir adım atardı. Boşuna açılmayın.
Evet orta yollu bir şey söylemek iyi olabilir. Erkek gelmiyorsa kısmında ise çekingen bir insan hiç değil. Yukarıda yanıtlamistim bir yoruma . Geçen sene arkadaşı benden hoşlandığı için uzak durduğunu düşünüyorum
Onu sorun olarak görüyorsa yine görür, değişen bir şey olmaz. E ne anladım o zaman bu açılmadan? Ama bence sorun o değil. Bir şey hissetmiyor.Tanıştığımızda o daha yakın bile davranıyordu. Ne yazık ki geçen sene arkadaşı benden hoşlandığı için adım atmadığını düşünüyorum. Böyle bir olay yasanmasa evet hoşlanmıyor demek ki derdim ama bunu sorun olarak görmüş olabilir
Sadece selamlaşıyorduk. Bir plan yapmamıştım, merkez kütüphanede tek denk geldiğimde öyle ayaküstü söyledim. Sonra birlikte metroya gittik, bir şey olmamış gibi davranıp ayrıldık, hiç rezil oldum filan demedim, kendi bilir deyip geçtim.Açılmadan önce aranız nasıldı peki ? Bir de nerede söylediniz bir cafeye mi davet ettiniz mesela
Aranızdaki muhabbet nasıl. Ne zamandır görüşüyorsunuz yada konuşuyorsunuz hiç buluşup vakit geçirdinizmi bütün bunlar önemli. Hislerini tek başına içinde yaşama. Hayatın bize neler getireceğini bilemeyiz.Gurur incinmesi yaşamana gerek yok demişsiniz ama ilk defa açılıcam doğal olarak gururum incinecek. Söylerken de sakinliğimi nasıl koruyacağımı bilmiyorum,çok zor geliyor