1 yıldan fazla oldu ve gittikçe zarar veriyor bana bu belirsizlik.Söylesem ilerde ego yapıp yüzüme vurur mu ya da erkekler zor olanı sevdiği için bu durum onu iter mi bilemiyorum. O baya sosyal birisi ben daha utangaç ve soğuk biriyim. Bu durum da öz güvenimi zedeliyor karşısında. Reddedilirsem de gururum ve güvenim kırılacak. İlk defa birine açılmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum bu konuda
Adım atıyor mu arkadaşça mı davranıyor anlayamıyorum da . Aynı şekilde o da benim adımlarımı arkadaşlığa yormuş olabilir
Arkadaş demekki ben de sıkıntı var.Cok eli masalı gorunuyor olabilirim. Lise, ünv dahil 4 kişi yıllar sonra itiraf etti. 3u bana cok yakın kişiler değildi ok ama biri çok yakındı. Bence küçük yaslarda erkekler illa beğendiği birine belli edemiyor olabilir ya.Açılmaya lüzum yok. Hiçbir erkek 1 sene beklemez bir kadına yaklaşmak için.
Daha önce hiç bir yere gitmeyi teklif etmedim. Zor da geliyor. Sohbeti de nasıl yürüteceğimi bilmiyorum
Başlığa istinaden yanıt verirsem asla basitlik değildir ancak karşılıklı bişey olsa erkek allem eder kallem eder açılırdı diye düşünüyorum. Erkekte tutku yoksa ya da kadındaki tutkudan azsa ben o ilişkinin yürüyeceğini düşünmüyorum.1 yıldan fazla oldu ve gittikçe zarar veriyor bana bu belirsizlik.Söylesem ilerde ego yapıp yüzüme vurur mu ya da erkekler zor olanı sevdiği için bu durum onu iter mi bilemiyorum. O baya sosyal birisi ben daha utangaç ve soğuk biriyim. Bu durum da öz güvenimi zedeliyor karşısında. Reddedilirsem de gururum ve güvenim kırılacak. İlk defa birine açılmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum bu konuda
Adım atıyor mu arkadaşça mı davranıyor anlayamıyorum da . Aynı şekilde o da benim adımlarımı arkadaşlığa yormuş olabilir
kisiden kisiye degisir tabiki karakterli iyi huylu güzel ahlakli ise deneyin derim ne kaybedeceksin ki Rabbim gönlüne göre versin kardesim Rabbim yazmis ise birbirinize olur niye olmasin1 yıldan fazla oldu ve gittikçe zarar veriyor bana bu belirsizlik.Söylesem ilerde ego yapıp yüzüme vurur mu ya da erkekler zor olanı sevdiği için bu durum onu iter mi bilemiyorum. O baya sosyal birisi ben daha utangaç ve soğuk biriyim. Bu durum da öz güvenimi zedeliyor karşısında. Reddedilirsem de gururum ve güvenim kırılacak. İlk defa birine açılmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum bu konuda
Acilabilirsin ama önce emin ol sonra riske gir çünkü reddedilirsen hem arkadaşlığını belki devam ettiremezsin hemde kendini rencide olmuş gibi hissedersin bu da seni dahada geriye çeker mutsuz olursun1 yıldan fazla oldu ve gittikçe zarar veriyor bana bu belirsizlik.Söylesem ilerde ego yapıp yüzüme vurur mu ya da erkekler zor olanı sevdiği için bu durum onu iter mi bilemiyorum. O baya sosyal birisi ben daha utangaç ve soğuk biriyim. Bu durum da öz güvenimi zedeliyor karşısında. Reddedilirsem de gururum ve güvenim kırılacak. İlk defa birine açılmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum bu konuda