İlk önce kızın duygularını açması basitlik midir

1 yıldan fazla oldu ve gittikçe zarar veriyor bana bu belirsizlik.Söylesem ilerde ego yapıp yüzüme vurur mu ya da erkekler zor olanı sevdiği için bu durum onu iter mi bilemiyorum. O baya sosyal birisi ben daha utangaç ve soğuk biriyim. Bu durum da öz güvenimi zedeliyor karşısında. Reddedilirsem de gururum ve güvenim kırılacak. İlk defa birine açılmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum bu konuda:KK43:
Adım atıyor mu arkadaşça mı davranıyor anlayamıyorum da . Aynı şekilde o da benim adımlarımı arkadaşlığa yormuş olabilir

Açılmaya lüzum yok. Hiçbir erkek 1 sene beklemez bir kadına yaklaşmak için.

Açılmaya lüzum yok. Hiçbir erkek 1 sene beklemez bir kadına yaklaşmak için.
Arkadaş demekki ben de sıkıntı var.Cok eli masalı gorunuyor olabilirim. Lise, ünv dahil 4 kişi yıllar sonra itiraf etti. 3u bana cok yakın kişiler değildi ok ama biri çok yakındı. Bence küçük yaslarda erkekler illa beğendiği birine belli edemiyor olabilir ya.

Daha önce hiç bir yere gitmeyi teklif etmedim. Zor da geliyor. Sohbeti de nasıl yürüteceğimi bilmiyorum

Normalde nasıl bir diyalogunuz var bunu bilmediğim için fikir veremiyorum. Ama akıştayken buluşmayı teklif edin. Hani bu aşkımı itiraf ediyoruma dönmesin. Bi bakın yakınlık seviyesine. Belki hiç hissiyatı yoktur size böylelikle olacaktır onu da bilemiyoruz ki.

lise yillardiydi .oyle cok aşıktım ki en yakin arkadasimla mektup gondermistim sevdigim cocuga . reddetti beni gorunce ama hic pisman degilim .

reddetmeseydi ve eziklemeseydi ben ona platonik aşık olarak devam edecektim .

Görünce selam verip muhabbet ediyormuşsunuz.Bence ilgisi olsa anlardiniz.Bir şekilde utansada bakışından anlardınız bence.İlginizi başka yöne çevirin, farklı şeylerle ilgilenin.....

1 yıldan fazla oldu ve gittikçe zarar veriyor bana bu belirsizlik.Söylesem ilerde ego yapıp yüzüme vurur mu ya da erkekler zor olanı sevdiği için bu durum onu iter mi bilemiyorum. O baya sosyal birisi ben daha utangaç ve soğuk biriyim. Bu durum da öz güvenimi zedeliyor karşısında. Reddedilirsem de gururum ve güvenim kırılacak. İlk defa birine açılmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum bu konuda:KK43:
Adım atıyor mu arkadaşça mı davranıyor anlayamıyorum da . Aynı şekilde o da benim adımlarımı arkadaşlığa yormuş olabilir
Başlığa istinaden yanıt verirsem asla basitlik değildir ancak karşılıklı bişey olsa erkek allem eder kallem eder açılırdı diye düşünüyorum. Erkekte tutku yoksa ya da kadındaki tutkudan azsa ben o ilişkinin yürüyeceğini düşünmüyorum.

Ben bir daha asla ilk adımı atmama kararı aldım. Çok beğendiğiniz biriyse kendisiyle arkadaş olmaya çalışın zamana bırakın. Sizin sinyallerinize karşılık vermiyorsa olmaz zaten, sizin söylemeniz birşeyi değiştirmez...

senden hoşlanmıyor. onun arkadaşının daha önce sana çıkma teklifi etmesinin hiçbir önemi yok. erkek bunu düşünmez. ama sen bize inanmayacaksın ve adım atacaksın sonra gururum kırıldı nasıl kaçarım diye konu açacaksın. o kadar bariz ki bu ilişkinin olmayacağı maalesef sen çok yükselmişsin ama gerçekler öyle değil. sen konuşma yapmasan da mutlaka adam ilgini anlamıştır kadının bir bakışından bir övgüsünden anlıyorlar koca bir yıldır anlamış ama seni arkadaş olarak görmüş çekim yok. gururun için bunu kendine yapma.

Ben olsam kur yapardım
Ufak ufak zarf atardım
Eğer oluru varsa gelir
Yoksa da gidip açık açık söyler miydim bilmiyorum

Geçmişte beni hiç tanımayan kişiye
Seni beğendim , tanımak istiyorum demiştim.

Bu çok normal bence
Ayrıca kızın açılması basitlik değildir
senin de duyguların var
Açılabilirsin.

Direkt söyleme ama belli et. İsteyen at gibi konuşuyor. İstemiyorsa da hayırlısı be gülüm diyeceksin.

İlk adımı kadın atabilir ben çok atışımdir ama bence kadın açılmamalı. He ortada karşılıklı sürekli bir flört durumu vardır o zaman acilirsiniz ben yapmıştım ve olumlu bir donut almıştım. Onda da senden hoşlanıyorum falan değil başka şekilde söylersiniz. Ama 1 yıldır aranızda hiçbir şey yok sadece arkadassaniz o iş zor friendzone yersiniz. İlla deneyecem diyorsanız da once ufak tefek başbaşa etkinliklere davet edin bakalım tavrı değişecek mi.

kisiden kisiye degisir tabiki karakterli iyi huylu güzel ahlakli ise deneyin derim ne kaybedeceksin ki Rabbim gönlüne göre versin kardesim Rabbim yazmis ise birbirinize olur niye olmasin

Acilabilirsin ama önce emin ol sonra riske gir çünkü reddedilirsen hem arkadaşlığını belki devam ettiremezsin hemde kendini rencide olmuş gibi hissedersin bu da seni dahada geriye çeker mutsuz olursun

Sevse ilk adımı o atardı zaten sana bırakmazdı.

Bu konuda tecrübeli biri olarak asla erkeğe açılmayın. Bir erkek isterse dünyanın en utangaç erkeği olsun bir kadını seviyorsa illa ki belli ediyor. Açılmıyorsa sevmiyordur, açıldığında aradaki arkadaşlık, muhabbet de bitiyor. Basitlikle alakası yok bu durumun. Sadece boşa kürek çekmiş oluyoruz.

X