• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk oglum sezeryanla ikinci oglum normal dogumla geldi

• Konu Sahibi Konu Sahibi lora
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnaım ne güzel bak normalide sezeryanıda yaşadın. maşallah tosuncuğuna allah analı babalı büyütsün :)

Lora gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı büyüsün bebeğin.:nazar:

Nasıl özenerek okudum doğum hikayeni anlatamam.Bilmem hatırlar mısın ama ben normal doğumu çok isteyip kızım ters durunca sezeryan olmuştum.Bu ay içinde oğlum için tekrar sezeryana gireceğim.Maalesef Türkiye'de doktorların hiçbiri sezeryan sonrası normal doğum yaptırmayı göze alamıyorlar,belki de kolaylarına geliyor.
Çok güzel iki doğum hikayen oldu.Hem de normal doğumu tatmış oldun.Bebeğin de sağlıklı doğmuş.Darısı benim başıma:49:

Allah analı babalı büyütsün canım. Türkiye'de de normal doğumu öneren doktorlar var ama gerçekten çok iyi eğitimden geçmiş olanlar buna cesaret edebiliyor ve hastahanenin tüm şartları uygunsa fakat malesef bizim ülkemizde bu çok büyük bir eksik :50:

Lora gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı büyüsün bebeğin.:nazar:

Nasıl özenerek okudum doğum hikayeni anlatamam.Bilmem hatırlar mısın ama ben normal doğumu çok isteyip kızım ters durunca sezeryan olmuştum.Bu ay içinde oğlum için tekrar sezeryana gireceğim.Maalesef Türkiye'de doktorların hiçbiri sezeryan sonrası normal doğum yaptırmayı göze alamıyorlar,belki de kolaylarına geliyor.
Çok güzel iki doğum hikayen oldu.Hem de normal doğumu tatmış oldun.Bebeğin de sağlıklı doğmuş.Darısı benim başıma:49:
cok tesekkür ederim edolinacim allaha sükürki ben normal dogumu tattim hicte pisman olmadim hic keske seninde imkanin olabilseydi allah senide kurtarsin hayirlisiyla cnm
Allah analı babalı büyütsün canım. Türkiye'de de normal doğumu öneren doktorlar var ama gerçekten çok iyi eğitimden geçmiş olanlar buna cesaret edebiliyor ve hastahanenin tüm şartları uygunsa fakat malesef bizim ülkemizde bu çok büyük bir eksik :50:

cok tesekkür ederim haklisin kesinlikle trde olsaydim bende cesaret edemezdim belkide

ayy nasıl özenerek okudum sizi negüzel..
benimde haziranın sonuna doğumum var oğlumda sezeryan olmuştum bunda doktorum bu aya kadar normal şansımın olduğunu söylüyordu..ama bu ay kafasının dikişlerin orda olduğunu ve dikişleri son zamana kadar inceltebileceğini söyledi..o yüzden hazirandan itibaren her hafta dikiş kontrolü yapıcak ona göre konuşucaz....

siz bana biraz daha cesaret verdiniz..nasıl özendim anlatamam rabbim banada hayırlı kolay doğumlar nasip etsin

Allah analı babalı büyütsün ne güzel.

benim doğum sezeryanla oldu.Ama o zaman türkiye'deydim.Şimdi almanya'dayım.Hamile kalırsam bilmiyorum normal yaptırırlar mı burada korkumda var ya bilemiyorum doğrusu.

Son düzenleme:
Allah bağışlasın...
sagolasin
ayy nasıl özenerek okudum sizi negüzel..
benimde haziranın sonuna doğumum var oğlumda sezeryan olmuştum bunda doktorum bu aya kadar normal şansımın olduğunu söylüyordu..ama bu ay kafasının dikişlerin orda olduğunu ve dikişleri son zamana kadar inceltebileceğini söyledi..o yüzden hazirandan itibaren her hafta dikiş kontrolü yapıcak ona göre konuşucaz....

siz bana biraz daha cesaret verdiniz..nasıl özendim anlatamam rabbim banada hayırlı kolay doğumlar nasip etsin
bence kendine güveniyorsan sonuna kadar dene mormal dogumu.ben kendimi hic kötü sartlandirmadim hep yapabilecegime inaniyordum kesinlikle normal dogumu yasamalisin derim umarim sende güzel bir dogum yasarsin normal dogurursan buraya yaz cnm sezeryanla dogurup ikincisini normal isteyenlere umut olalim allah kurtarsin senide cnm
Allah analı babalı büyütsün ne güzel.

benim doğum sezeryanla oldu.Ama o zaman türkiye'deydim.Şimdi almanya'dayım.Hamile kalırsam bilmiyorum normal yaptırırlar mı burada korkumda var ya bilemiyorum doğrusu.

almanyada herzaman normal dogum sansin var cnm sakin korkma bak ben ikinci ogluma ilk oglum 15 aylikken hamile kaldim ve biseycik olmadi denemeye deger bence

canım maşallah gözün aydın :)ben de normal doğum için yırtınıp 18 saat sancı çekip mecburu sezo olanlardanım:(ama ben senin kadar cesur değilim normal doğum yapmayı geç 2.yi bile düşünemiyorum:(hala karnımdaki acı hisleri bile geçmedi:(

neyse neyse:Dhikayen zor ama harika bir doğum anlatıyor maşallah bebişine güzel bir ömür versin Allah'ım

Back