benim hiç normal gibi bir isteğim kalmadı:18:.. allah bağışlasın
cok tesekkür ederim cnm darisi sana isallahhoyy maşallah :) sağlıkla büyüsün. ne güzel ikincisi istediğiniz gibi olmuş. kucağınıza aldığınızda acısı kalmamıştır:)darısı benim başıma
bence sansin varsa sonuna kadar denemelisin bu sansi bence her kadiin yasamali normal dogumu.darisi sana isallahhhşu an 28 haftalık hamileyim,kendi doktorum yanaşmıyor,eşim de hekim ama hastanenin başhekimi deneyebileceğini söylemiş.açıkcası sezeryan çok mu risksiz bir doğum şekli sanki.ben sezeryandan daha çok korkuyorum,ilk doğumumumun çok rahat sezeryan olmasına karşı,tekrar takrar kesilmek istemiyorum.eğer burda,normal kadın doğum hastanesinde bu işi başarabilirsem kendimle gurur duyacağım.bakalım ne olacak....inşaallah normal doğururum,istemiyorum ameliyat...:18:
seninkide ikincimi cnm ilkse umudunu kaybetme sakinbenim hiç normal gibi bir isteğim kalmadı:18:.. allah bağışlasın
tüürkiyede cogu doktor yanasmiyormus sanirim ama arastirmak lazimaa türkiyede varmi böyle birsey ??? sezeryandan sonra normal dogum ???
tesekkür ederim cnm darisi sanaallah bağışlasın sanki kendim doğum yapmış gibi heyecanlandım.. bende 2. hamileyim ilki sezaryen doktora gittiğim ilk gün bana sezaryen tarihini verdi bile
tesekkürlerAynen benimde..
Allah analı babalı büyütsün inşallah.
kesinlikle denemelisin cnm.nasil istiyordum normal dogumu bilemezsin iyikide cok istemisim ve yilmamasim umarim seninde istedigin gibi olurAllah oglunuzu size bagislasin.
Ben abd deyim ve oglumu sezeryanla dogurdum, mecburen.. Simdi ikinciye hamileyim ve dr. konrtolde bana normal dogum yapabilecegimi soyledi. Hatta cok onerdi. Bende Tr de iste bunu sevmiyorum. Ilki sezeryansa, ikincisini hic dusunmuyorlar bile normali, hemen sezeryan diyorlar ikinciyede. Ama bende normal dogum istiyorum Allah nasip ederse. InsaAllah bir sorun cikmaz bu sefer, ilkinde plasenta previa vardi. Simdi cok sukur bir sorun yokmus. InsaAllah boyle gider ve normal dogum yapabilirim.
Allah oglunuzu size bagislasin.
Ben abd deyim ve oglumu sezeryanla dogurdum, mecburen.. Simdi ikinciye hamileyim ve dr. konrtolde bana normal dogum yapabilecegimi soyledi. Hatta cok onerdi. Bende Tr de iste bunu sevmiyorum. Ilki sezeryansa, ikincisini hic dusunmuyorlar bile normali, hemen sezeryan diyorlar ikinciyede. Ama bende normal dogum istiyorum Allah nasip ederse. InsaAllah bir sorun cikmaz bu sefer, ilkinde plasenta previa vardi. Simdi cok sukur bir sorun yokmus. InsaAllah boyle gider ve normal dogum yapabilirim.
peki 2 doğum arasında ne kadar süre var?
iki oglum arasinda tam 2 yas var cnm
yaa bende süre uzun olursa olabilir diyorlarya daha uzun bi zaman vardır diye düşünmüştüm. benimde 2 yaşında bi oğlum var bir ay sonrada allah nasip ederse bi kızım olacak ama malesef 2. sezeryan. keşke burdada deneme imkanı olsa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?