ilk muayene rezil oldum

narkisos2002

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
152
168
303
İstanbul
Mrb lar 2 yıldır evliyim bir süre vajinismus sorunu yaşadım bgn ilk defa cesaretini toplayıp muayene gittim ama olmadı cnm çok yandı doktora şu iç gel dedi çok pozitif bir kadındı ama korktum işte ultrasonu sorunca cnm yandı kasildim çok utanıyorum varmı benim gibi olup korkusunu yenen

ben 8 yıldır evliyim. 7 yaşında bir oğlum var. Vajinismus sorununu malesef ki bende yaşadım, korkulu kabusum oldu 2,5 ay ilişkiye giremedim evlenince ( Sonra hamilelik planı yaptığımız dönemde muayene olmak istedim. O an yaşadıklarımı kelimelerle anlatamam, ömrümden ömür gitti. İlk ve son oldu benim için, bir daha hiç muayene olmadım. Normal doğum bile yapamadım bu yüzden. Özetle ben aşamadım bir türlü bu muayene korkusunu ((

canım ben senin neden utandığını, neden rezil oldum demeni anlamadım. bu bir rahatsızlık ve doktorun senin bu rahatsızlığını gidermek için, sana yardımcı olmaya çalışıyor. rahatsızlığını kabul et ve muayenelerine devam et lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…